E da zadebljan endometrijum može biti zbog duphastona.. u svakom slucjau taj test sta god pokazao nije vazeci. Nakon 10 minuta trab da je u smecu i da se vise ne gleda, za neke testove vredi nakon 6 minita smece i ne gledati vise. Zavisi sta u uputstvu pise.
Kejsy napravila sam 2.koji je bio negativan. Beta je bila manja od 0,5 prošli četvrtak(to je bio 6.dan otkako je menstruacija kasnila. Više ne znam šta da radim. Ne mogu više ni toliko novaca izdvojiti iskreno. Ovaj mjesec sam prestala piti antidepresive nakon 3 godine. To mi jedino pada na pamet. Pa valjda bi do sad već pokazao test da je trudnoća. Napuhnuta sam ko balon. Moj doktor je u samoizolaciji o sestra me otkantala. Mislila sam probati zvati u ponedjeljak nek mi da uputnicu da vadim betu da ne plačam.
U vrijeme plodnih dana imala sam svaki dan spolni odnos, zasticen(kondom). Menzis mi je dosao uredno kako je trebao. Inace imam jako obilnu mensturuaciju i jake bolove. Ovog mjeseca prvi dan je bio jako obilan i imala sam sve normalne bolove, drugi dan mi je bilo jako malo krvi, treci dan gotovo pa mali dio sluzi koji je bio nekako roze boje. Cetvrti dan nista specijalno ali krv je bila nekako smeckasta takoder i peti tako. Sesti i sedmi dan jako malo sluzi koja je nekako roze boje. Napomenula bi kako mi je prije dolazska menstruacije krulio drob, a takoder i za vrijeme menstuacije. Svih dana osim prvog menstruacija je isla tako da npr ujutro se pojavi ta mala krv, a ostatak dana nista prazan ulozak. Takoder otkriven mi je i Hasimmoto i nalazi su mi se drasticno pogorsali od proslog puta. Zanima me jesan trudna?
U vrijeme plodnih dana imala sam svaki dan spolni odnos, zasticen(kondom). Menzis mi je dosao uredno kako je trebao. Inace imam jako obilnu mensturuaciju i jake bolove. Ovog mjeseca prvi dan je bio jako obilan i imala sam sve normalne bolove, drugi dan mi je bilo jako malo krvi, treci dan gotovo pa mali dio sluzi koji je bio nekako roze boje. Cetvrti dan nista specijalno ali krv je bila nekako smeckasta takoder i peti tako. Sesti i sedmi dan jako malo sluzi koja je nekako roze boje. Napomenula bi kako mi je prije dolazska menstruacije krulio drob, a takoder i za vrijeme menstuacije. Svih dana osim prvog menstruacija je isla tako da npr ujutro se pojavi ta mala krv, a ostatak dana nista prazan ulozak. Takoder otkriven mi je i Hasimmoto i nalazi su mi se drasticno pogorsali od proslog puta. Zanima me jesan trudna?
Poštovana, koristili ste kondome, dobili ste menstruaciju i šanše za trudnoću su nikakve po tome. Ali ako želite biti mirni otiđite i kupite test u ljekarni za trudnoću i napravite u jutro s prvim urinom. Nadam se da sam pomogla.
Cvjetak nisi trudna, menga ti kasni zbog duphastona. Kad se prekine progesteron ( duphaston) dode za cca 5-8 dana ovisno o zeni.
Dvojajcane blizanke 🍒
Cvjetak nisi trudna, menga ti kasni zbog duphastona. Kad se prekine progesteron ( duphaston) dode za cca 5-8 dana ovisno o zeni.
Više ne znam što bi rekla. Danas dole imam osječaj kao da mi je maternica napuhnuta napeta, ne znam kako bi opisala. Jućer me taj test zbunio skroz pa sam odmah kupila koji pokazuje tjedne i odmah je bio negativan. Valjda bi pokazao nešto. Doktor mi je rekao ako ne dobim do ponedjeljka nek vadim opet betu. A moj ginekolog je u samiozolaciji i opet ću morati plačati betu 150kn. Već sam luda.
Najgore mi je ako ne dobim do ponedjeljka, to će mo biti 7 dan, onda ću stvarno biti jadna.
Book svima!
Radila sam test, danas ujutro, ne sa prvim urinom i dobila ovo ttps://ibb.co/HCJCgxZ ☺️
E sad, peti dan mi memga kasni, a po proracunu bi to bila novogodisnja beba 🤣 zanima me Base mišljenje - postoji li sansa da je lazno pozitivan, odnosno da je to biokemijska? 😏
Prošli mjesec je bila skroz jedva vidljiva crtica, i nakon nekoliko dana nestala te sam dobila bila mengu, tako da pretpostavljam da je bila biokemijska.
Sad se bojim uopce razmišljati jel ovo stvarno ili opet nista 😏
Hvala! ❤️❤️
❤️ 03.06.2021 ❤️
33 👫 30.
12/21 - biokem 😶
21.01. ➕❤️
Tajchyy čestitam! Test nije lažno pozitivan, držim fige da bu ovaj put sve prošlo dobro! ☺️❤️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Tajchyyčestitam! Test nije lažno pozitivan, držim fige da bu ovaj put sve prošlo dobro! ☺️❤️
Hvalaaa! ❤️
Za sad cu se pravit blesava i ne dozivljavat preozbiljno jer ne zelim bit opet tuzna 😌
Nadajmo se najboljem ❤️❤️❤️❤️
❤️ 03.06.2021 ❤️
33 👫 30.
12/21 - biokem 😶
21.01. ➕❤️
Tajchyy u istoj situaciji se nalazimp. Napravila sam test jucer navecer i vidi se sjena i sad me strah da se ne ponovi prica iz 11 mj. Moramo razmisljati pozitivno i sigurna sam da bu ovaj put sve bp. ❤️❤️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji