Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • IK_26
    08. Listopad 2020. 22:26

Bok curke... Nisam pametna. Mengu trebam dobit 13.10. Imam povremeno zadnjih par dana nekakvu čudnu bol tj grčeve u donjem dijelu trbuha, povremeno probadanje u jajnicima, jučer i danas osjećaj kao da ću dobit sad M. Kupila sam clear blue digitalni, pa sam ga mislila ujutro napravit. Mislite da će točno pokazat? 

• LilianaK
    09. Listopad 2020. 07:52

Ja jutros radila gravignost ultra 10mlu i negativan nema bas nista na njemu..Znaci nista od T jer do sad bi makar na njemu nesto pokazalo.
    IK mnogo ti je rano za test imas jos 5 dana do ciklusa ako sam dobro razumila.Meni je digitalno bio pozitivan tek kad mi je na obicnom testu od 25 mlu crtica bila jasno vidljiva.Strpi se jos malo ako mozes 💓

31.08.2018 spontani 5tt
    18.02.2020 missed ab. 10tt

• LilianaK
    09. Listopad 2020. 07:53

Ja jutros radila gravignost ultra 10mlu i negativan nema bas nista na njemu..Znaci nista od T jer do sad bi makar na njemu nesto pokazalo.
    IK mnogo ti je rano za test imas jos 5 dana do ciklusa ako sam dobro razumila.Meni je digitalno bio pozitivan tek kad mi je na obicnom testu od 25 mlu crtica bila jasno vidljiva.Strpi se jos malo ako mozes 💓

31.08.2018 spontani 5tt

• IK_26
    09. Listopad 2020. 11:20

LilianaK

Je da jos 5 dana. Ali onaj digitalni sa pokazatelje tt piše da se moze radit do 5 dana prije. 🙏🙅‍♀️

• IK_26
    09. Listopad 2020. 11:45

Pokazao minusić... Više sreće drugi put haha 

• IK_26
    09. Listopad 2020. 11:56

anci000

IK_26

Pokazao minusić… Više sreće drugi put haha

Glavu gore, mozda je P bila kasnije pa ako ne dobijes kroz 4-5 dana probaj opet napravit test :) ako i dobijes ides onim pravilom novi ciklus nova nada

Nadam se jos uvijek. Jer u nazad cca 10ak dana imam nekakav čudan osjećaj u donjem dijelu trbuha, povremeno probadanje u jajnicima. I primijetila sam izrazene kapilaricr na području oko bradavica... Pa čekam jos 5 dana. Ako psiha ne radi svoje 🤦‍♀️😲

• Alea
    09. Listopad 2020. 13:52

LilianaK

Bit ce drugi mjesec😊

• LilianaK
    10. Listopad 2020. 07:52

Ma teskoo jer u 4 godine pokusavanja ostala sam trudna 2 puta i eto nazalost lose se zavrsilo..Ali imam jos tri puta od drzave vto tak da ne odustajem.Druga trudnoca me bas bas pogodila jer je sve bilo super i bete se duplale i vise nego odlicno i srcana radnja bila super svakih 7 dana pregledi i eto stalo bebi srce i to bas taj dan pregleda jer mjerama super odgovata tom danu T .Jos nisam spremna za vto nemam jos uvijek snage i one moje stare volje za borbom.Ali vjerujem da cu uspjeti 🥰

31.08.2018 spontani 5tt

• Alea
    10. Listopad 2020. 09:09

LilianaK

Ma teskoo jer u 4 godine pokusavanja ostala sam trudna 2 puta i eto nazalost lose se zavrsilo..Ali imam jos tri puta od drzave vto tak da ne odustajem.Druga trudnoca me bas bas pogodila jer je sve bilo super i bete se duplale i vise nego odlicno i srcana radnja bila super svakih 7 dana pregledi i eto stalo bebi srce i to bas taj dan pregleda jer mjerama super odgovata tom danu T .Jos nisam spremna za vto nemam jos uvijek snage i one moje stare volje za borbom.Ali vjerujem da cu uspjetin

Bitno je i da si uspjela ostat trudna, to.je vec veliki uspjeh, vjerujem da ce upalit kad to najmanje bude ocekivano...❤

• LilianaK
    10. Listopad 2020. 12:13

https://ibb.co/nndXgRS
    Ja nikako ne odustajem..😅

31.08.2018 spontani 5tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.