Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Klau0880
    06. Listopad 2020. 19:16

Teeea

Klau0880

Ako je to onaj Clearblue u kojem u oba dva kvadrata mora biti ista crta ,onda cestitam ,pozitivno je 😊
    Ako mora biti u obliku plusa ,onda je test nevazeci.
    U svakom slucaju,preporucam ti da napravis test za 2 dana ,trebala bi crtica biti svijetlija 😊

Hvala na odgovoru. To je onaj dio trebaju biti dvije ravne crte. Mene samo brine zasto su tako svijetle iako sam ih radila u razmaku od 3 dana 🤔. Otisla bih rado vaditi betu, ali ne znam gdje se to u njemačkoj vadi i kako ide. Ovo bih mi bila prva trudnoća. U svakom slučaju hvala vam puno!

Najbolje da nazoves ginekogicu neku u Njemackoj i pitas da te upute na vadenje bete 🤷‍♀️

• Teeea
    06. Listopad 2020. 19:25

U kojem si gradu? 
    Kada sam ju zvala rekla sam joj da je crtica svijetla i ona je rekla da je to normalno jer mi je bila kasni ovulacija i da ponovimo test i eto opet je svijetla. Sada čitam po netu da je to isto normalno i da nekim ženama cak koje su bile trudne po nekoliko tjedana test pokazivao negativno ili svijetle crtice. 🤔 
    Ma tada kada sam ju zvala za termin rekla je kako nema potrebe da idem vaditi betu ako je trudnoca da će se vidjeti kada dodem na pregled koji je tek 20.10 a do tada ću izluditi. Ne znam više koga bih pitala, i da li mogu otići npr u frauenklinik ili možda kod doktora opće prakse 

• Klau0880
    06. Listopad 2020. 19:40

Teeea

U kojem si gradu?
    Kada sam ju zvala rekla sam joj da je crtica svijetla i ona je rekla da je to normalno jer mi je bila kasni ovulacija i da ponovimo test i eto opet je svijetla. Sada čitam po netu da je to isto normalno i da nekim ženama cak koje su bile trudne po nekoliko tjedana test pokazivao negativno ili svijetle crtice. 🤔
    Ma tada kada sam ju zvala za termin rekla je kako nema potrebe da idem vaditi betu ako je trudnoca da će se vidjeti kada dodem na pregled koji je tek 20.10 a do tada ću izluditi. Ne znam više koga bih pitala, i da li mogu otići npr u frauenklinik ili možda kod doktora opće prakse

Bayrischzell,ti? 
    Koliko sam ja upucena ,ginekologica valjda daje uputnicu za betu 🤷‍♀️ Ali mislim da bi i doktor opce prakse mogao isto napravit ,ali evo stvarno nisam sigurna. 
    Da daaa ,evo meni se dogodilo da sam radila test nakon 3 dana kasnjenja pa je bio negativan ,trebala sam ici kod ginekogice ali idem tek u Ponedjeljak. Ti testovi samo pomutnju rade tako da sam ja odlucila pricekat ginekogicu. 
    Ali svakako,mislim da mozes trazit i preko doktora opce prakse ,meni bi ova trudnoca bila prva koja bi uspjela ,prosli mjesec nazalost bila biokemijska. 
    Mislim da gdje god da dodes,trebali bi uputit na vadenje bete svakako 😬

• Teeea
    06. Listopad 2020. 19:48

Klau0880

Teeea

U kojem si gradu?

Bayrischzell,ti?
    Koliko sam ja upucena ,ginekologica valjda daje uputnicu za betu 🤷‍♀️ Ali mislim da bi i doktor opce prakse mogao isto napravit ,ali evo stvarno nisam sigurna.
    Da daaa ,evo meni se dogodilo da sam radila test nakon 3 dana kasnjenja pa je bio negativan ,trebala sam ici kod ginekogice ali idem tek u Ponedjeljak. Ti testovi samo pomutnju rade tako da sam ja odlucila pricekat ginekogicu.
    Ali svakako,mislim da mozes trazit i preko doktora opce prakse ,meni bi ova trudnoca bila prva koja bi uspjela ,prosli mjesec nazalost bila biokemijska.

Ja sam u Münchenu, probati ću otići sutra kod doktorice opće prakse ako me uopće puste bez termina zbog ove korone, ugl hvala ti, razmišljam opet za za koji dan napraviti test da vidim da li se situacija poboljšala. 

• Klau0880
    06. Listopad 2020. 19:52

Teeea

Klau0880

Teeea

U kojem si gradu?

Bayrischzell,ti?

Ja sam u Münchenu, probati ću otići sutra kod doktorice opće prakse ako me uopće puste bez termina zbog ove korone, ugl hvala ti, razmišljam opet za za koji dan napraviti test da vidim da li se situacija poboljšala.

Nema na cemu 😊
    Probaj da,sretno!

• jube
    07. Listopad 2020. 16:37

Teeea

U kojem si gradu?

Di ste to čitali?
    Evo ja surfam danima u potrazi za kakvim tekstom da testovi nisu točni. 
    Meni menzis kasni danas 7 dan, napravila test kad je kasnila 4 dan - test neg (First Sign), jucer (6 dan - trakica) opet negativan a menzis nisan dobila.
    Inače nikad u životu mi nije kasnila.
    I ne znan što je sad ovo. A zapravo mislim da san trudna a onda me testovi zbune!

• LilianaK
    08. Listopad 2020. 08:52

Zdravo,e ovako imam dosta iskustva,nazalost, sa neplodnoscu i testovima i vto i dvije neuspjele trudnoce..
    Ali ipak ponekad mi treba drugo misljenje.
    Trebala bi da dobijem subotu il nedelju ciklusi na 34 dana PCOS.
    Potvrdjena O bila 26-27.09.Ja sam u srijedu oko 16h kad sam dosla sa posla na wc papiru vidjela kao zilice krvi u sivkasto smedjoj sluzi kao ovulaciskoj pa sam pomislila da je mozda implantacisko stim da vise mi se posle tog brisanja bas nista nije pojavilo cak ni neka vece sluz.Radila sam test sinoc i jutros(20 mlu) ali je negativan.Moje pitanje glasi da li je to rano za test ili bi trebao makar neku sjenu da ocita?
    U prosloj T sam blijedo pozitivan test dobila 32 dan ciklusa a 34 beta bila 70 okruglo.Izvini zbog looong posta ❤

31.08.2018 spontani 5tt
    18.02.2020 missed ab. 10tt

• Alea
    08. Listopad 2020. 13:37

LilianaK

Zdravo,e ovako imam dosta iskustva,nazalost, sa neplodnoscu i testovima i vto i dvije neuspjele trudnoce..
    Ali ipak ponekad mi treba drugo misljenje.
    Trebala bi da dobijem subotu il nedelju ciklusi na 34 dana PCOS.
    Potvrdjena O bila 26-27.09.Ja sam u srijedu oko 16h kad sam dosla sa posla na wc papiru vidjela kao zilice krvi u sivkasto smedjoj sluzi kao ovulaciskoj pa sam pomislila da je mozda implantacisko stim da vise mi se posle tog brisanja bas nista nije pojavilo cak ni neka vece sluz.Radila sam test sinoc i jutros(20 mlu) ali je negativan.Moje pitanje glasi da li je to rano za test ili bi trebao makar neku sjenu da ocita?
    U prosloj T sam blijedo pozitivan test dobila 32 dan ciklusa a 34 beta bila 70 okruglo.Izvini zbog looong posta ❤

Pozdrav, 
    nekako mislim da je mozda ipak jos malo rano, za 2 dana vec moze bit druga prica, meni je prosloj trudnoci test bio pozitivan tek nakon kasnjenja i sve oke, a u trenutnoj trudnoci vec 10 dana nakon O, tako da je sve to individualno, ali za  jos koji dan bi ponovila :) 

• LilianaK
    08. Listopad 2020. 14:38

Hvala puno na odg..Ma svakako cu ja raditi jos testova pa vam javim..Ne bih ja to toliko forsirala da nisam imala taj cudni iscjedak i u prvoj T sam imala implantacijsko ali ne bas tako sa tom sluzi vise je bilo roze i zilice te.
    Radito cu ujutru opet testic. 😊

31.08.2018 spontani 5tt
    18.02.2020 missed ab. 10tt

• Alea
    08. Listopad 2020. 16:44

LilianaK

Hvala puno na odg..Ma svakako cu ja raditi jos testova pa vam javim..Ne bih ja to toliko forsirala da nisam imala taj cudni iscjedak i u prvoj T sam imala implantacijsko ali ne bas tako sa tom sluzi vise je bilo roze i zilice te.
    Radito cu ujutru opet testic. 😊

Javi nam svakako!😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.