Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alea
    10. Listopad 2020. 12:50

LilianaK

https://ibb.co/nndXgRS
    Ja nikako ne odustajem..😅

Pa ovdje se nesto nazire??! Sta ne??

• LilianaK
    10. Listopad 2020. 12:58

Pa malo da..Zato sam i postavila ali bas mi je kasno za tako slabu crticu..Danas je 13 dpo(dan gore ili dole) tako da ne znam bas..Ali ja volim podijeliti sve pa tako da opet vam napisem i javim.Sad cu ipak do ponedeljka sacekati sa testom jer i ako ima nesto da se makar vidi kako treba a ne da opet buljim 😁

31.08.2018 spontani 5tt
    18.02.2020 missed ab. 10tt

• Alea
    10. Listopad 2020. 13:40

LilianaK

Pa malo da..Zato sam i postavila ali bas mi je kasno za tako slabu crticu..Danas je 13 dpo(dan gore ili dole) tako da ne znam bas..Ali ja volim podijeliti sve pa tako da opet vam napisem i javim.Sad cu ipak do ponedeljka sacekati sa testom jer i ako ima nesto da se makar vidi kako treba a ne da opet buljim 😁

Moguca je kasnija ovulacija, nije ni meni na zadnjem.testu deseti dan nakon ovulacije bila jaca crta, a evo sve super!!! Nesto se kuha😍

• LilianaK
    10. Listopad 2020. 13:59

Javim svakako 😊💞

31.08.2018 spontani 5tt
    18.02.2020 missed ab. 10tt

• Tetapričalica28
    11. Listopad 2020. 22:12

Ciao ženice, kasni mi 10 dana bez naznaka da ću dobiti, inače sam bila na pilulama do početka rujna. Prije kad sam prestala uzimati pilule menstruacija je dolazila kao urica odmah sljedeći mjesec. Napravila sam dva kućna testa i oba su negativna. U prošloj trudnoći test iz krvi i urina bio je negativan čak u 5.tjednu 😳 Muž i ja imali smo odnose u vrijeme očekivane ovulacije. Da li da pokušam napraviti betu ili je veća vjerojatnost da je izostala ovulacija i time i menstruacija? 

• dzejla25
    12. Listopad 2020. 16:26

Pozdrav 
    Radila sam test na trudnocu clearblue digitalni,i ne razumijem sad,na uputama ako je minus da bude minus i oko njega crni krug,ali kod mene se nadzire plus,da li je to trudnoca?
    Hvala vam unaprijed na odgovorima

Tonia♥️
    12. Listopad 2020. 17:39

dzejla25

Pozdrav
    Radila sam test na trudnocu clearblue digitalni,i ne razumijem sad,na uputama ako je minus da bude minus i oko njega crni krug,ali kod mene se nadzire plus,da li je to trudnoca?
    Hvala vam unaprijed na odgovorima

Da bi test bio pozitivan bas mora biti crni plusić. Ako je označen minus a onako se vide obrisi plusa, to je ipak negativan test.

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Mare00
    12. Listopad 2020. 18:32

Pozdrav curke
    Ovako nova sam ovdi i tribam vas savjet
    Zanima me da li da napravum test , znaci imala sam ko simptome trudniće mokrenje temp i osjecaj cudnog,kasnila mi je tri dana ali na kraju doslo samo sta nije bila ko inace  obilnije nego onako malo jedan dan malo jace curilo menga,  i trajala mi je dva dana kraće nego inaće , sad i dalje imama ucestalo mokrenje i cak poteebu za hrabom i grudk su mi ko natecene da li da napravim test vezbzira sta mi je prosla menga 

• Alea
    12. Listopad 2020. 20:35

Mare00

Pozdrav curke
    Zanima me da li da napravum test , znaci imala sam ko simptome trudniće mokrenje temp i osjecaj cudnog,kasnila mi je tri dana ali na kraju doslo samo sta nije bila ko inace obilnije nego onako malo jedan dan malo jace curilo menga, i trajala mi je dva dana kraće nego inaće , sad i dalje imama ucestalo mokrenje i cak poteebu za hrabom i grudk su mi ko natecene da li da napravim test vezbzira sta mi je prosla menga

A zasto ne, napravi, rijesit ces se dileme

• Tetapričalica28
    12. Listopad 2020. 20:55

Mare00

Pozdrav curke
    Zanima me da li da napravum test , znaci imala sam ko simptome trudniće mokrenje temp i osjecaj cudnog,kasnila mi je tri dana ali na kraju doslo samo sta nije bila ko inace obilnije nego onako malo jedan dan malo jace curilo menga, i trajala mi je dva dana kraće nego inaće , sad i dalje imama ucestalo mokrenje i cak poteebu za hrabom i grudk su mi ko natecene da li da napravim test vezbzira sta mi je prosla menga

Imala sam slično prošli mjesec, nije trudnoća vjerojatno, trebalo bi provjeriti hormone, meni je bio povišen progesteron, ali napraviti test da budete sigurna 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.