Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mikixy
    08. Listopad 2019. 09:37

Hannica0

https://ibb.co/ZBPd61b

Po meni je to pozitivno, crtica se vidi 💓

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

C1M4
    08. Listopad 2019. 09:39

Testovi su pozitivni i kod jedne i kod druge, cestitke😁😍
    Tommy mozes u bilo koje vrijeme, ona je uvijek prisutna u krvi😊

• carizma
    08. Listopad 2019. 10:57

Hannica0

Da. Pojavila se u te dvije min. Ali tvoja je daleko deblja crtica, sad tek vidim. :)

ako je tako cestitam ☺☺☺
    sada čekamo ❤❤

06.01.2016 ❤

10.06.2020 ❤

27.09.2021. II ---> 19.10. Čekamo pregled 😁

Tommyfame
    08. Listopad 2019. 10:58

Cure cestitaaaam ❤❤❤ 
    Ja sam i dalje negativna, menga mi po jednoj aplikaciji kasni 3 dana po drugoj 5 🤷‍♀️ 

Jel vi koristite koji aplikaciju za pracanje? 
    Novo sto mi se pojavilo (neznam jel ima kakve povezanosti) je krv iz nosa. Jutros se ustala i samo je krenula, a stvarno dugooo dugoo mi nije curila iz nosa. I lagana glavobolja.
    Jel moguce da je ovo neki ludi simptom?

Rekla sam si da necu vise kupovat testove vec ako ne dobim do petka idem vadit betu..

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• carizma
    08. Listopad 2019. 12:59

tommyfame

Cure cestitaaaam ❤❤❤
    Ja sam i dalje negativna, menga mi po jednoj aplikaciji kasni 3 dana po drugoj 5 🤷‍♀️

Jel vi koristite koji aplikaciju za pracanje?
    Novo sto mi se pojavilo (neznam jel ima kakve povezanosti) je krv iz nosa. Jutros se ustala i samo je krenula, a stvarno dugooo dugoo mi nije curila iz nosa. I lagana glavobolja.
    Jel moguce da je ovo neki ludi simptom?

Rekla sam si da necu vise kupovat testove vec ako ne dobim do petka idem vadit betu..

imam moj kalendar, ali nije mi bio od pomoći jer je ovo moja druga ovulacija nakon 3 i pol godine, isla sam na folikulometriju i evo +
    držim fige da su to znakovi ☺☺ od mojih simptoma, osjećaj kao da cu dobiti, i evo maloprije mi došlo muka, ali na kratko.. 

najbolje, najsigurnije, najjeftinije izvaditi betu, ali kad smo mi zena znatizeljne

06.01.2016 ❤

10.06.2020 ❤

27.09.2021. II ---> 19.10. Čekamo pregled 😁

ναℓєитιиα
    08. Listopad 2019. 13:33

Djevojke, ja sam pravila onaj one step testic, 4 puta 😂 ali svaki puta je crtica svijetla i ne tamni, uvijek je pozitivan test ali nikako da potamni crtica 🤨
    Trebam dobiti za 3 dana..
    Dal postoji mogucnost da testovi lazu ili nesto 🤔

Hannica0 👧
    08. Listopad 2019. 14:54

ναlєитιиα

Djevojke, ja sam pravila onaj one step testic, 4 puta 😂 ali svaki puta je crtica svijetla i ne tamni, uvijek je pozitivan test ali nikako da potamni crtica 🤨
    Trebam dobiti za 3 dana..
    Dal postoji mogucnost da testovi lazu ili nesto 🤔

Postaj sliku 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

ναℓєитιиα
    08. Listopad 2019. 16:00

https://ibb.co/LZKjR72
    Evo, znaci trebam dobiti za 3 dana i ovi testovi su radjeni 3, 4, 5 i 6 dan prije ocekivane M 🤷🏼‍♀️
    Znam da sam luda sto sam tako rano radila hehe pa sam sad jos ludja 😂😂

C1M4
    08. Listopad 2019. 16:10

Ne, ali moze biti da je biokemijska pa da ces dobiti M i da zato postaju svjetlije ili su eto jednostavno takvi testovi, zato se ne radi toliko prije test🙍 Cuj, pricekaj da ti zakasni barem jedan dan i napravi test ponovno😊
    Tommy nemoj me krivo shvatiti, ne mislim nista lose, ali ja ne bi razmisljala o simptomima i hvatala se za svaki dok ne vidim plus na test ili pozitivnu betu cisto zbog kasnije razocarenja ako ne bude trudnoca ako me razumijes.. jer to sve moze biti, a i ne mora trudnoca..

ναℓєитιиα
    08. Listopad 2019. 16:46

C1M4

Ne, ali moze biti da je biokemijska pa da ces dobiti M i da zato postaju svjetlije ili su eto jednostavno takvi testovi, zato se ne radi toliko prije test🙍 Cuj, pricekaj da ti zakasni barem jedan dan i napravi test ponovno😊
    Tommynemoj me krivo shvatiti, ne mislim nista lose, ali ja ne bi razmisljala o simptomima i hvatala se za svaki dok ne vidim plus na test ili pozitivnu betu cisto zbog kasnije razocarenja ako ne bude trudnoca ako me razumijes.. jer to sve moze biti, a i ne mora trudnoca..

Hvala ti na odgovoru 😊
    Ma da znam, nije mi vrag dao mira hehe 😁
    Ne, ne blijede samo su uvijek iste boje, ne tamne to sam mislila 😊
    Ali budem napravila tako sto kazes bar kad mi 1 dan zakasni naravno..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.