Djevojke, dali vam se ovi testovi cine pozitivnim? Radjeni su 6 i 7 dan prije ocekivane M (znam da sam prerano radila ali budem jos ponovila) ?
https://ibb.co/R7DpLhy
Djevojke, dali vam se ovi testovi cine pozitivnim? Radjeni su 6 i 7 dan prije ocekivane M (znam da sam prerano radila ali budem jos ponovila) ?
https://ibb.co/R7DpLhy
Vidi se crtica... Meni je tako bilo i pozitivno je🤞🤞🤞🤞drzim fige da je i tebi... Samo kupi kvalitetniji test i napravi za par dana opet💓
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
https://ibb.co/Z2mwxp8
Hvala Jelena 😊
Takva se crta i meni danas vidi 😂😂😂😂😂 ja cu svakako ponoviti test u nedjelju ujutro
To vam nije pozitivan test... to je prijelaz sa dijela koji ocitava betu na onaj deblji kraj s filmom oblozen. Morala bi biti crtica blize...
Valentina,cestitam,to je pozitivan test :)
Hvala vam cure na odgovorima 🤗
Ja se nadam da je tako, jer jako to zelim, ponovit cu test svakako da nekim drugim ali bas kad bude trebala doci M 😇
Pozdrav cure,
prvo moram reći da sam procitala svih 195 stranica i da mi je bilo jako uzbudljivo i baš se radovala svakom vašem +..kao neki roman :)
uglavnom da sad pređem na stvar zašto sam ja tu..
M mi kasni 4 dana, ciklus mi je ko vekerica namješten na 26 dan.. no eto sad sam u 31 danu :)
radila sam test 2 dana prije očekivane i bio je negativan, no iz ovih 195 stranica sam zaključila da to ništa ne znači.
e sad ono što mene zanima..osim što tu i tamo u večernjim satima imam bolove ko da cu dobiti i cicke me ubijaju, izbilo mi je dosta prištića. Vidim da to nitko nije spomenio do sad pa me zanima jel se nekome osulo lice u trudnoći? Obično mi znaju izbiti pred M, pogotovo na području brade.
btw. utorak sam si odredila dan za novi test pa držite fige :)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Pozdrav cure,
prvo moram reći da sam procitala svih 195 stranica i da mi je bilo jako uzbudljivo i baš se radovala svakom vašem +..kao neki roman :)
M mi kasni 4 dana, ciklus mi je ko vekerica namješten na 26 dan.. no eto sad sam u 31 danu :)
radila sam test 2 dana prije očekivane i bio je negativan, no iz ovih 195 stranica sam zaključila da to ništa ne znači.
e sad ono što mene zanima..osim što tu i tamo u večernjim satima imam bolove ko da cu dobiti i cicke me ubijaju, izbilo mi je dosta prištića. Vidim da to nitko nije spomenio do sad pa me zanima jel se nekome osulo lice u trudnoći? Obično mi znaju izbiti pred M, pogotovo na području brade.
Osulo od pristica ili onako ko alergija? Ne znam kako mislis.. Ako mislis na pristice, ja sam ih bila puna, pa opet malo odu pa opet dodu itd itd😅
Pozdrav cure,
Osulo od pristica ili onako ko alergija? Ne znam kako mislis.. Ako mislis na pristice, ja sam ih bila puna, pa opet malo odu pa opet dodu itd itd😅
Ma osulo od pristica..al bas oni potkozni 😖
Obicno ih dobim par pred mengu al sad je bas ono uzelo zamaha 😂 no dobro,ako je to znak trudnoce oprastam
Nego,zanima me beta test,u slusaju ako se ovo kašnjenje i velika aktivnost na medenom
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Slucajno sam poslala prije nego sam dovrsila 😂
Nego zanima me dali betu mogu izvaditi u bilo kojoj klinili (Zagreb) posto mi je ginic u Slavoniji?
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Mozes, cijena ti je cca 120-150kn,za sat dva na mailu ( Agram,Breyer,Synlab...).
P.s. ja sam osula sva kad sam sad ostala trudna
Cak me M pitao sta mi je s licem...
U Synlabu je 150kn i ceka se nalaz do iduceg dana bez obzira sto pise da je gotovo isti dan.. Mozda je samo meni tako bilo doduse, ali dva puta sam vadila pa je oba stigao tek iduci dan pa sad ovisi koliko ti bude hitno.. A potkozne sam i ja dobila, ali opet nije to tako ni pouzdan znak jer moze biti i da je nesto s hormonima pa je svakako bolje ponoviti test ili jos bolje napraviti betu😊
Sortiraj odgovore
Najstariji