Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    06. Listopad 2019. 13:28

U Synlabu ako vadis do 10 ujutro,isti dan je nalaz inace je slijedeci.

Tommyfame
    06. Listopad 2019. 17:06

Lavica27

Mozes, cijena ti je cca 120-150kn,za sat dva na mailu ( Agram,Breyer,Synlab…).
    P.s. ja sam osula sva kad sam sad ostala trudna
    Cak me M pitao sta mi je s licem…

Jel bi to onda trebala ić dva puta da se vidi jel raste il je dovoljno jednom?

Ja jos uvijek nisam dobila :) ovulacija mi je bila 18.9,M sam trebala dobiti 2.10.

E sad,iako to moze biti i psiha no od jucer mi je pocela mucnina..popim kavu i tu krece mucnina (nikad mi kava nije smetala) ,dosta slicna mucnini mamurluka 😂 pa me zanima u kojem tjednu kreću mucnine?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

C1M4
    06. Listopad 2019. 20:22

Ja sam isla oko 8 ujutro vaditi😊
    Najbolje bi bilo dva puta da, da vidis dupla li se pravilo, znaci npr. da vadis danas, preksutra odes opet jer se ona dupla svaka dva dana otprilike😊

C1M4
    06. Listopad 2019. 20:23

Sto se mucnina tice, meni su krenule tek kasnije, oko 8. tjedna tako da mozda ima neka kojoj su pocele tako rano😊

Lavica27
    06. Listopad 2019. 20:42

Bas cudno Cima...ja sam u Petrovaradinskoj vadila...

• DraganaToholj
    06. Listopad 2019. 20:47

Prošla me je mesecnica 16-og,a grudi su počele da me bole 25-og trebam dobiti 10.09 grudi me i dalje bole i kao da mi struja kroz njih prodje nekad tek tek kao nesto osetim ne znam jel trudnoća ili mensis 👀

C1M4
    06. Listopad 2019. 21:23

Ja sam u Gorici oba puta.. Mozda salju nalaz u Zg na analizu pa zato, stvarno ne znam🤔

C1M4
    06. Listopad 2019. 21:24

Cuj mene nalaz, uzorak* mozda salju u Zg😂

ančica
    06. Listopad 2019. 23:16

E sad mene zanima, kako se vi zenice borite s mucninama.. evo ulazim u 11tj trudnoce, a muka mi po cijele dane, sto god da pojedem mi tako lose sjedne na zeludac i patim se cijelo vrijeme.. i svaki dan navecer imam mucnine, ispovracam veliku kolicinu te mi obavezno kapilara u nosu pukne pa mi uz povracanje curi i krv iz nosa… sto mi je najgore ja kad se navecer ispovracam bude mi muka cijelu noc.. sinoc sam tek u 4h ujutro zaspala, patila se, pa se ne mogu namjestit, ak legnem na bok zeludac mi pod pritiskom jos vise mi muka, na leđa ne mogu spavat pa se samo okrecem ko prase na raznju… imam rennie i rupurut tablete, no rupurut se navodno ne bih smio kunzumirat u trudnoci, a zapravo ne znam jesu li oni za mucnine ili samo za zgaravice.. nisam dugo citala upustva… ugl ako je vama s mucninama nes pomoglo… vicite jer umirem svaki dan.. nadam se da ce uskoro i prestat mucnine i povracanje

Filip&Andrej
    27.03.2020

07. Listopad 2019. 07:09

Pozdrav, nemogu uploadati sliku od testa za trudnoću, ugl. koristila sam First sign trakice, kontrolna trakica je obojana, a testna također, samo na mjestu gdje je reagens za Bhcg. Crtica se obojala u prve 2 min. Nakon 15 min. je izblijedjela, ali je na krivom mjestu. :/ Da li ima tko iskustva sa time, a da je ipak bila trudnoća u pitanju? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.