Bok svima, evo ja ne mogu spavati pa pišem 😋 oprostite ako skrećem sa teme, muž i ja već par mjeseci radimo na bebici ali još nam ne ide za rukom. Uvijek dođe bolna i užasna mjesečnica. Idući mjesec već krećemo u nove pobjede. Mene zanima nakon koliko dana ste pravile testiće za trudnoću? Ja sebe uvijek prisilim da napravim rano uopće nekada i ne čekam dan očekivane m. Koliko vam je kasnila kad ste odlučile na taj korak? I koliko vam je trebalo zapravo da ugledate plusić 😇
Tonka Ribarica
Hej, ja sam test radila 3 dana prije ocekivane M.i vidjela se blijeda crta, koja je potamnila tek dan nakon kasnjenja.
Na bebici smo radili 9 mjeseci, a problem je bio u tome da sam imala bakteriju E.coli.
Kada sam se nje oslobodila, stigao nam bebac :)
pozdrav nova sam.... Danas mi kasni 3 dana radila sam test i evo nezz nisam sigurna dali jesam ili ne.... Svakako cu ponovit za koji dan Al me zanimaju iskustva... Hvala
baby0109Hej, ja sam test radila 3 dana prije ocekivane M.i vidjela se blijeda crta, koja je potamnila tek dan nakon kasnjenja.
Na bebici smo radili 9 mjeseci, a problem je bio u tome da sam imala bakteriju E.coli.
Kada sam se nje oslobodila, stigao nam bebac :)
Hvala puno na odgovoru 😊
evoi slika
Pozz, ne moze se vidjeti slika
Postavi sliku na ibb.co i onda kopirani link zalijepi tu 😉
Tonka Ribarica
Ja sam radila 9 dana nakon izostanka. Bila sam uvjerena da nisam trudna,jer smo dugo pokusavali pa se nisam htjela razocarat opet. Kad ono,plus ko kuca :)
https://lb1m.lilypie.com/4A2Pp2.png
Pozdrav!
I ja sam nova ovdje... I u dilemi...prije 2 mjeseca sam, ja mislim, dobila menstruaciju... Ali to je trajalo 1-2 dana, jako oskudna...i ovaj mjesec prokrvarila 1 dan i to je to... Zapravo ne bih rekla da je to uopce bila menstruacija...
Napravila 2-3 testa, svi negativni.
Par dana sam imala mučnine, pojačanu kiselinu... Nakon toga zadnja 2 dana osjećam kao neku tupu bol u jajnicima... Ne pazimo se vec neko vrijeme, nije da bas radimo na bebi, ali nije ni da ne želimo...
Neznam sto misliti... U 4 mjesecu sam bila na pregledu i sve je bilo u redu...
Zapravo sam jednim (velikim) dijelom htjela vidjeti tu drugu crticu...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Pozz curke, radila sam test 3 dana prije očekivane m clear blue i bio je negativan, radila sam ga danas u 17h, 2 dana mi kasni, first sign duo i dobila ovaj rezultat.. jel se koja susrela s tim? Vidi se blijeda crtica ali nekako je udaljena? 🤷🏻♀️
Vidim da ne želi stavit sliku..
https://imgbb.com/upload
Evo ti link,tu uploadaj sliku,pa imas ispod sllike pise copy, kopiras to pa onda tu zalijepis....
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Sortiraj odgovore
Najstariji