Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenajelena
    14. Rujan 2019. 23:21

zadranka86

Pozdrav mame i one koje žele da to budu 😊
    Imam jednu neobičnu situaciju pa sam želela da to podelim sa vama. Ovaj mesec sam radila 3 testa koja su mi pokazala plus, no kako je mene nešto stalno kopalo za dva dana ja opet napravim jer sam na pregled bila zakazana tek iducu nedelju, taj test pokaze negativno i jos jedan ujutro opet negativno. I iduci dan dobijem, jos uvijek imam i boli ko sam vrag.
    Devojke, vasa misljenja?
    Puno pozdrava vam saljem ❤😊

Curo ajde idi zezaj se s nekim drugim..ostavi zene na forumu koje imaju zaista probleme svoje i muke u miru..digla si temu o trudnoci i cura te skuzila da trolas i skuzila te da si i pod temom 2017 isto bila i cak lagala da si trudna do 18 tt…pa kako mozes biti takva???di ce ti dusa zeno??ako to i jesi..tko zna tko se krije iza ovoga..ugl zeno odsetaj i ostavi zene na miru…nadi sebi drugu zabavu jer stvari koje pises nisu sala i nisu zabava….

Svaka cast..potpisujem....
    Da nepisem isto....nema pametnijeg posla vec pisat po forumu..stvarno ima ljudi za ne povjerovat

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

TonkaRibarica
    15. Rujan 2019. 01:27

Bok svima, evo ja ne mogu spavati pa pišem 😋 oprostite ako skrećem sa teme, muž i ja već par mjeseci radimo na bebici ali još nam ne ide za rukom. Uvijek dođe bolna i užasna mjesečnica. Idući mjesec već krećemo u nove pobjede. Mene zanima nakon koliko dana ste pravile testiće za trudnoću? Ja sebe uvijek prisilim da napravim rano uopće nekada i ne čekam dan očekivane m. Koliko vam je kasnila kad ste odlučile na taj korak? I koliko vam je trebalo zapravo da ugledate plusić 😇

Tonka Ribarica

• baby0109
    19. Rujan 2019. 20:24

Hej, ja sam test radila 3 dana prije ocekivane M.i vidjela se blijeda crta, koja je potamnila tek dan nakon kasnjenja. 
    Na bebici smo radili 9 mjeseci, a problem je bio u tome da sam imala bakteriju E.coli.
    Kada sam se nje oslobodila, stigao nam bebac :)

• Andrea1990
    19. Rujan 2019. 20:46

pozdrav nova sam.... Danas mi kasni 3 dana radila sam test i evo nezz nisam sigurna dali jesam ili ne.... Svakako cu ponovit za koji dan Al me zanimaju iskustva... Hvala 

• Andrea1990
    19. Rujan 2019. 20:50

evoi slika 

TonkaRibarica
    19. Rujan 2019. 21:42

baby0109Hej, ja sam test radila 3 dana prije ocekivane M.i vidjela se blijeda crta, koja je potamnila tek dan nakon kasnjenja.
    Na bebici smo radili 9 mjeseci, a problem je bio u tome da sam imala bakteriju E.coli.
    Kada sam se nje oslobodila, stigao nam bebac :)

Hvala puno na odgovoru 😊 

Andrea1990

evoi slika

Pozz, ne moze se vidjeti slika
    Postavi sliku na ibb.co i onda kopirani link zalijepi tu 😉

Tonka Ribarica

hazeleyes94
    20. Rujan 2019. 13:37

Ja sam radila 9 dana nakon izostanka. Bila sam uvjerena da nisam trudna,jer smo dugo pokusavali pa se nisam htjela razocarat opet. Kad ono,plus ko kuca :)

https://lb1m.lilypie.com/4A2Pp2.png

Samoja6
    20. Rujan 2019. 20:15

Pozdrav! 
    I ja sam nova ovdje... I u dilemi...prije 2 mjeseca sam, ja mislim, dobila menstruaciju... Ali to je trajalo 1-2 dana, jako oskudna...i ovaj mjesec prokrvarila 1 dan i to je to... Zapravo ne bih rekla da je to uopce bila menstruacija...
    Napravila 2-3 testa, svi negativni. 
    Par dana sam imala mučnine, pojačanu kiselinu... Nakon toga zadnja 2 dana osjećam kao neku tupu bol u jajnicima... Ne pazimo se vec neko vrijeme, nije da bas radimo na bebi, ali nije ni da ne želimo...
    Neznam sto misliti... U 4 mjesecu sam bila na pregledu i sve je bilo u redu... 
    Zapravo sam jednim (velikim) dijelom htjela vidjeti tu drugu crticu... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Jana78
    29. Rujan 2019. 18:04

Pozz curke, radila sam test 3 dana prije očekivane m clear blue i bio je negativan, radila sam ga danas u 17h, 2 dana mi kasni, first sign duo i dobila ovaj rezultat.. jel se koja susrela s tim? Vidi se blijeda crtica ali nekako je udaljena? 🤷🏻‍♀️

Jana78
    29. Rujan 2019. 18:16

Vidim da ne želi stavit sliku..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani