Test za trudnocu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neutjesna
    02. Rujan 2018. 07:07

Užasno se osjećam cijelu noć sam preplakala a jutros me boli stomak kao da ću dobiti. Tako mi je teško ovaj put mi je najteže valjda zbog te druge crte koju sam vidjela. Ako neko ima slično iskustvo da je nakon pozitivnog testa dobio mjesečnicu. Ja se osjećam kao da ću svakog trena dobiti jako sam razočarana.

• nebitno4234
    22. Studeni 2020. 22:41

Sta znaci ovo devojke

• mila34
    29. Ožujak 2021. 20:56

Trebam vas 🙈 menstruacija kasni tri dana,, na testu ( ne mogu stavit sliku) 😏 se nije ocitao znak plus vec znak T 🙈 znaci okomita linija se ne proteze duz cijele kucice nego samo do pola ..  dal' bi to bilo pozitivno ili ne?? Ako uspijem ubacim sliku...hvala vam ♥️

• mila34
    29. Ožujak 2021. 21:05

mila34

Trebam vas 🙈 menstruacija kasni tri dana,, na testu ( ne mogu stavit sliku) 😏 se nije ocitao znak plus vec znak T 🙈 znaci okomita linija se ne proteze duz cijele kucice nego samo do pola .. dal' bi to bilo pozitivno ili ne?? Ako uspijem ubacim sliku…hvala vam ♥️

https://ibb.co/MgC5W01

Tonia♥️
    29. Ožujak 2021. 21:28

Najbolje ponoviti test,moguće da je neispravan... Ako je siva crta, a pomalo je, to zna biti evaporacijska 🤷 najbolje ponoviti

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• pace
    14. Lipanj 2021. 11:09

Poz ako moze pitanje zadnju sam menstruaciju imala 15.04 ..ttebala sam dobiti prije mjesec inace mi menstruacije budu oko 30 do 28 dana radila sam test digitalni za trudnocu pokazao mi je minus a preko crtica kao plus al nije puna dali je moguce da je rana trudnoca dq nisam zatrudnjelq odmah poslje zadnje menstruacije .hvala 

• pace
    14. Lipanj 2021. 11:10

A i radila sam onaj jos jedan clerk blue prije deset dana nadzirqla se jedva plava linija kao plusic jedva okom vidljiva Pa ako moze neki odg nadam se pozitivnom

14. Lipanj 2021. 11:25

pace

A i radila sam onaj jos jedan clerk blue prije deset dana nadzirqla se jedva plava linija kao plusic jedva okom vidljiva Pa ako moze neki odg nadam se pozitivnom

Inace CB testovi vole pokazati evaporacijske crte,moj je savjet da uzmes neki test sa crvenim crtama. Sto se digitalca tice,ako nije plus cijeli u istoj boji to je nazalost negativno. Mozes tu staviti slikicu tog CB s plusicem ako zelis. Link je imgbb.com

Tratinčica123☺
    14. Lipanj 2021. 14:41

Pozdrav! Da li je ovo negativan test? Hvala.
    https://ibb.co/5LxTzw6

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️26- PCOS, 🙋‍♂️30- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

14. Lipanj 2021. 15:30

Pauliner

Pozdrav! Da li je ovo negativan test? Hvala.
    https://ibb.co/5LxTzw6

Pozdrav,nazalost ovo je neispravan test a ne negativan jer se na krivom dijelu pokazala druga crta. Ako su to one step sa interneta preporucila bi neki drugi test jer oni vole i lazno pokazivati pozitivne rezultate. Sretno i javi ponovljeni test 🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI