Da,a radila si nakon nasnjenja M? A meni tek za 3 dana treba doc..pa se zato nadam..
Radila sam ga dan prije nego sam trebala dobiti
Ja sam pre rano pocela sa tin testovima..neda mi vrag mira..probati cu jos u nedjelju ako ne dode M i to je to..a za krv..zvala sam i privatno i svoju ginekologicu i rekla je da tek kada zakasni da dodem..tako da moram cekati kako god se okrene..hvala svima
Da,a radila si nakon nasnjenja M? A meni tek za 3 dana treba doc..pa se zato nadam..
Radila sam ga dan prije nego sam trebala dobiti
Ja sam pre rano pocela sa tin testovima..neda mi vrag mira..probati cu jos u nedjelju ako ne dode M i to je to..a za krv..zvala sam i privatno i svoju ginekologicu i rekla je da tek kada zakasni da dodem..tako da moram cekati kako god se okrene..hvala svima
Znam kako je kad te nestrpljivost ubija... Bez obzira na onaj minus mogućnost je još uvijek tu, kako god okreneš beta ti je bila preniska jer si radila test prerano, sačekaj bar do nedjelje ujutro i onda ga napravi... držim palčeve i čekam da se javiš

Pozdrav,moja situacija je ovakva pocetak zadnje menst. Je bio 24.3 .2018. Imali smo nezasticene odnose. 12.4 i 13.4 . Pojavio mi se svijetlo rozi iscjedak samo u par navrata i to ga ne bi ni skuzila dok se ne obrisem toaletnim papirom.grudi me ubivaju,napuhana sam cijela i bas zbog tog razloga napravim danas test 3 dana prije ocekivane.test je negativan!da li je jos rano?
Ja sam radila test 6 dana prije nego sto sam trebala dobit i imala sam + 😍

Cao ja sam ovdje nova muž i ja već dugo pokušavamo dobiti bebu nekoliko mjeseci svaki put mi test pokazuje jednu crticu. Zadnji put sam ciklus imala 04.08. I bili smo aktivni sve plodne dane. Mene su grudi počele da bole ali bole me obično pred ciklus. Ciklusi mi traju 23-25 dana. Danas sam radila test posto mi kasnii više ne znam Šta da mislim. Ja ne znam da li sam umislila ili se vide dvije crte ako neko može da mi pomogne. Možda sam od silne želje umislila a sad nemam Šta gledati u njega prošlo je nekoliko sati onako je izgledao kroz par minuta. Jesam li ga uradila prerano izvinite na dugom postu hvala

Neutjesna ja ovdje vidim jednu ako slabu crtu ali tu je Ponovi sutra ili za 2 dana biti ce sigurno jača, sretno!

💙Bartol💙
Neutjesna ja ovdje vidim jednu ako slabu crtu ali tu jePonovi sutra ili za 2 dana biti ce sigurno jača, sretno!
Hvala puno suze su mi u očima ja se nadam da vjesticu neću dobiti imam 37 i nadam se napokon tom uspjehu ...sad je kasno da kažem da smo trebali ranije ali ni prije nam se nije dalo zbog silnih minusa smo bili ostali bez volje i odustali trebali smo ustrajati ali eto sad smo stvarno ustrajni ni silni negativni nisu nas pokolebali.Ja se iskreno nadam da jeste hvala puno na odgovoru.
Tako je meni bila na testu, i napravila sam clearblue onaj digitalni i on mi je pokazao + i kasnije sam ponovila drugi test sutradan bio je opet + tako da to je sigurno to,puno srece zelim

💙Bartol💙
Tako je meni bila na testu, i napravila sam clearblue onaj digitalni i on mi je pokazao + i kasnije sam ponovila drugi test sutradan bio je opet + tako da to je sigurno to,puno srece zelim
Hvala puno nadam se da jeste ponovit ću u ponedjeljak bojim se sutra da ne bude bez crte. Samo da se opet ne razocaram.
A koliko ti je kasnila meni kasni dva dana.Trebala sam dobiti u četvrtak. Mislim da sam ovulaciju imala13. Do sada bih trebao biti pozitivan. Bojim se da ne kasni zbog stresa očajno to želim i nadam se da je konačno to. Hvala puno
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji