Bok curke, napravila sam 2 testa i oba ista. Al sve si mislim da umisljam ovu drugu crticu..jel ju vi vidite?

Vidi se, ali ocito je jos rano. Da li ti vec kasni m? Ponovi za dva tri dana.

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Kasni, ali tek jedan dan. A s obzirom da smo radili na bebi nisam mogla cekat pa sam napravila test
Evo moje situacije..imali smo nezasticene odnose u vrijeme ovulacije..i jucer na 8dpo napravim test koji pokazuje i do pet dan aprije ocekivane M i negativan..dodem kuci sa posla pogledam bezveze u test i vidim djelomican plus.. odmah sam se ponadala..
Jutros ponovim i -
Sta mislite? Ima li nade svejedno trebam dobiti tek u nedjelju..
Još ti je prerano za raditi test... sačekaj bar još 3 dana pa napravi test koji se može očitati do 5 dana prije očekivane M

Budem da..hvala..mislila sam danas mozda i svoju gin.nazvati pa pitati..da vidim sta ona misli..vidjet cu nebi htijela da pomosli da sam ludakinja 😂
Evo moje situacije..imali smo nezasticene odnose u vrijeme ovulacije..i jucer na 8dpo napravim test koji pokazuje i do pet dan aprije ocekivane M i negativan..dodem kuci sa posla pogledam bezveze u test i vidim djelomican plus.. odmah sam se ponadala..
Jutros ponovim i -
Sta mislite? Ima li nade svejedno trebam dobiti tek u nedjelju..
Test se ocitava u roku koji pise u uputama. Ako je tada negativan, to se tumaci kao rezultat, a ne nesto sto se pojavi par sati kasnije.
Strpi se koji dan, ako ne dodje menstruacija, pokusaj ponovno napraviti test.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji