Test za trudnocu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Matea1
    07. Veljača 2018. 10:30

ProudMomy

Matea1

Evo moje situacije..imali smo nezasticene odnose u vrijeme ovulacije..i jucer na 8dpo napravim test koji pokazuje i do pet dan aprije ocekivane M i negativan..dodem kuci sa posla pogledam bezveze u test i vidim djelomican plus.. odmah sam se ponadala..
    Jutros ponovim i -
    Sta mislite? Ima li nade svejedno trebam dobiti tek u nedjelju..

Test se ocitava u roku koji pise u uputama. Ako je tada negativan, to se tumaci kao rezultat, a ne nesto sto se pojavi par sati kasnije.
    Strpi se koji dan, ako ne dodje menstruacija, pokusaj ponovno napraviti test.

Da znaam..ali nikada mi se to nije desilo pa sam se zato i ponadala..budem probala petak opet..hvala vam cure 

08. Veljača 2018. 10:22

tinica1501

Bok curke, napravila sam 2 testa i oba ista. Al sve si mislim da umisljam ovu drugu crticu..jel ju vi vidite?

Odmah prepoznajem test iz DM-a! Piškila i ja po njima! Trudna si! Iskreno, moja crtica je čak bila i bljeđa a HCG je bio preko 300 :-)

08. Veljača 2018. 10:27

Matea1

ProudMomy

Matea1

Evo moje situacije..imali smo nezasticene odnose u vrijeme ovulacije..i jucer na 8dpo napravim test koji pokazuje i do pet dan aprije ocekivane M i negativan..dodem kuci sa posla pogledam bezveze u test i vidim djelomican plus.. odmah sam se ponadala..
    Jutros ponovim i -
    Sta mislite? Ima li nade svejedno trebam dobiti tek u nedjelju..

Test se ocitava u roku koji pise u uputama. Ako je tada negativan, to se tumaci kao rezultat, a ne nesto sto se pojavi par sati kasnije.
    Strpi se koji dan, ako ne dodje menstruacija, pokusaj ponovno napraviti test.

Da znaam..ali nikada mi se to nije desilo pa sam se zato i ponadala..budem probala petak opet..hvala vam cure

Meni je crtica bila najočitija sa prvom jutarnjom, iako su bile slabe i jedva vidljive u vremenskom roku kada se očitava test. I test sam radila prije očekivane M, pa je bila blijeda crtica tako da je bio točan. 

• Matea1
    08. Veljača 2018. 11:13
    Ovo je od jutros i rastavim ga poslje i bidi se skrooooz blijeda crta..mikroskopska..nadam se samo da je..😩
    Ovo je od jutros i rastavim ga poslje i bidi se skrooooz blijeda crta..mikroskopska..nadam se samo da je..😩
  • Matea1
    08. Veljača 2018. 11:14

Muci me taj plus koji nije popinjen 

• tinica1501
    08. Veljača 2018. 12:20

garavusa005

tinica1501

Bok curke, napravila sam 2 testa i oba ista. Al sve si mislim da umisljam ovu drugu crticu..jel ju vi vidite?

Odmah prepoznajem test iz DM-a! Piškila i ja po njima! Trudna si! Iskreno, moja crtica je čak bila i bljeđa a HCG je bio preko 300 :-)

Napravila sam jos 2 jer nisam mogla izdrzat 😂 oba s crticama, jedan cak s jacom od ove 😂 jutros i krv vadila, cekam rezultat iako mi je rekla da tek nakon sto M kasni 10 dana mogu vidit (prvi put cujem za to). U svakom slucaju velikoo hvala svimaaa na misljenjima i iskustvima. Sretnoo vam bilo ❤

christyy
    08. Veljača 2018. 12:42

Matea1

Muci me taj plus koji nije popinjen

Negativan je :( Ovako je moj izgledao
    Negativan je :( Ovako je moj izgledao

• Matea1
    08. Veljača 2018. 13:27

Da,a radila si nakon nasnjenja M? A meni tek za 3 dana treba doc..pa se zato nadam..

baarbaraa29
    08. Veljača 2018. 15:10

Tinica cestitke! Beta ce ti samo potvrdit crtice 😊
    Matea to je negativan test. Vjerojatno je i na kutiji pokazano kako izgleda, a evo ti i christyyna slika.
    Nemoj rastavljat i hvatat se za to jer da je pokazatelj poz.testa druga crtica nebio bio digitalni.
    Cekaj jos pa kupi obicnu trakicu ili najjednostavnije izvadi krv.

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

christyy
    08. Veljača 2018. 16:50

Matea1

Da,a radila si nakon nasnjenja M? A meni tek za 3 dana treba doc..pa se zato nadam..

Radila sam ga dan prije nego sam trebala dobiti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI