Svaki šesti par ne može imati dijete

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dragicafranic@gmail.com

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Prema statistikama uspješnost IVF-a je 15-20%.Ako se radi paralelno sa akupunkturom po protokolu, uspješnost se povećava od 50-60%.Mislim da ovaj podatak ne treba zanemarivati
    pogotovo šta se u zapadnoj Evropi i u Americi često primjenjuje.Osobno se zalažem da se taj protokol iz Zapadne Evrope uvede u Hrvatsku kako bi se smanjio broj neplodnih brakova, a obzirom da radim kao anesteziolog na Ginekološkoj Klinici i imam veliko iskustvo u akupunkruri, to mi je na određeni način izazov.Više o tome na www. acus-akupunktura.hr,gdje imate i sve moje kontakte,pa mi se slobodno obratite ako ste zaintersirani .Lijep pozdrav i ugodan vikend!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.