Strrrrrije uf

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar sanjak

    sanjak

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Pozdrav drage moje  pise vam mlada mama o ucestalom problemu - strijama.
    Unatoc pustom mazuckanju tijekom trudnoce raznim kremama iz dm-a dobila sam ih na podrucju bokova, guze, trbuha, grudi i na nogama, ma bolje me pitajte gdje nisam.
    Evo vec par dana proucavam forume i stranice raznih poliklinika o laserskom skidanju strija pa me zanima ima li koja od vas iskustva sa tim.
    Cijene su dosta visoke krecu se od 3 000 do 7 000 kn ali spremna sam izdvojit novac ako cu biti poslije opet zadovoljna svojom kozom.
    Ima li li među vama koja da je vec isla na to i kakva su iskustva?
    Iz Splita sam pa bi bilo najbolje da mi predlozite poliklinike na ovom prostoru ali iskustva i iz drugih gradova nece bit na odmet. Hvala unaprijed 

    SanjaK

  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Draga sanjak, možete pročitati članak: https://klokanica.24sata.hr/specijal/moje-tijelo-u-trudnoci/koza-u-trudnoci-podloznija-je-promjenama-532. [klokanica.24sata.hr] Na forumu već postoji tema https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/kreme-protiv-strija-109, [klokanica.24sata.hr] pa pogledajte može li vam biti od pomoći

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.