Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivy1304
    15. Srpanj 2023. 16:39

Martina1931

Ivy1304

Martina1931

Ivy1304

Martina1931

Ivy1304

Ivy1304

https://postimg.cc/t7yNCyJ6
    Evo stavila sam sliku testa, ne znam da li je to pozitivino ili ona kao crta?
    Joj da, vidi se blijedo jako blijedo al vidi seee🙃🙃
    Tako je i meni bilo , pa sam ponovila za 2dana s jutarnjim prvim urinom i potamnilo je.
    Ponovite i vi , pa cete biti sigurniji jos 🤞🤞
    Hvala, vec sam mislila da umisljam. Kupila sam sad onaj digitalni on pokazuje I 4dana prije dolaska menstruacije. Ispostavilo se da su clearblue najosjetljivi.
    Nadam se, I strah me sada jos vise. Jos I radim a ne mogu bolovanje dobit dok mi ginekolog ne potvrdi.

Tek sam upala na ovu temu, pa nisam puno upratila. Koliko ste spontanih imali do sada?
    Znam da vas je strah novih trudnoca, sviju nas je.. ali doslovno nam ne preostaje nista drugo nego vjerovati da ce ovaj put biti dobro..
    Znaci moja prva trudnoca je bila prije 2mjeseca, dosla u 11tjednu na pregled kad mi gin govori da je prestalo srce kucati I da se plod razvio kao da je u 8tj, to je bilo 4.5. I ja sam nakon 2dana sama pocela krvariti vjv je tijelo osjetilo da je nesto unutra mrtvo I pocela sam se sama cistiti trajalo 12dana, nakon toga smo se pazili I dobila menstruaciju 19.6 neku cudnu pa sam se zabrinula isla kod ginekologa opet reko da je sve ok samo se malo poremetilo I rekao mi da mi endometrij 7mm I folikul 17mm, I da bi u ned 2.7 ovulacija trebala bit prestali se pazit rekli smo spontano I sad ovaj test.
    Suupeeer, jako mi je drago😇 drzim fige da ovaj put bude sve dobro, a bit ce sigurno

Hvalaa, nadam se., bas me strah.
     Jos nemam nikakve bas simptome samo svako toliko boli koda cu dobit I tjt. I temperatura 37.2.

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

Martina1931
    15. Srpanj 2023. 16:54

Ako imate utrogestane, ukljucite ga. Meni su nakon prvog spontanog odmah ukljucili ga. Kao zbog tog osjecaja da cu dobit, grcrvi isl ..da se maternica opusti

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

PBTAB
    15. Srpanj 2023. 17:40

Ja ne vidim crtu 🙈 mozda ja ne vidim nesto kaj vi vidite 🤷🏻‍♀️
    Moj je savjet muller trakice, clear blue je najgori za rane trudnoce. 
    Ali svakako ponovite za dva dana da vidite hoce tamniti 🤞🍀

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Ivy1304
    15. Srpanj 2023. 18:06

PBTAB

Meni se bas ustanovio clearblue najosjetljivijim. 

23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

• Ivy1304
    15. Srpanj 2023. 18:10

Ivy1304

PBTAB

Ne znam kako ne vidis, jer se bas nazire 😂, 

23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

PBTAB
    15. Srpanj 2023. 18:36

Ivy1304

Ivy1304

PBTAB

Evo da ti pokazem svoje testove kako su svaki drugi dan tamnili pa da vidis po kaj sam mislila da se prati hcg i zasto su muller najbolje, clear blue zna bacati evaporacijsku crtu pa ga mi na mpo ne volimo bas 🙈
    Znaci ovo je bio prvi test i ja nisam to uzimala kao da je pozitivno jer je bilo presvjetlo za moj pojam: 
    https://ibb.co/2qQtjtX
    Ovo je bio test nakon 48h:
    https://ibb.co/PxJ27LJ
    A ovo je bio zadnji 3 dana prije vađenja bete, znaci nakon 96h, i meni ti to nije bilo dovoljno da vjerujem u trudnocu 😂
    https://ibb.co/2dkjGfPNe zelim da me krivo shvatis ali ja sa svog prvog testa nisam vjerovala da je to trudnoca zato ti ja ne vidim crtu 😂 moje oci su pokvarene i ako je jako svjetla linija ti uzivo to vidis, na slici je uvijek slabije i zaista zelim od srca da si trudna i da bude sve u redu i navijam za tebe 🙏🏻🍀❤️🥰🤞

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Ivy1304
    15. Srpanj 2023. 19:15

PBTAB

Ivy1304

Ivy1304

PBTAB

Evo da ti pokazem svoje testove kako su svaki drugi dan tamnili pa da vidis po kaj sam mislila da se prati hcg i zasto su muller najbolje, clear blue zna bacati evaporacijsku crtu pa ga mi na mpo ne volimo bas 🙈
    Znaci ovo je bio prvi test i ja nisam to uzimala kao da je pozitivno jer je bilo presvjetlo za moj pojam:
    https://ibb.co/2qQtjtX
    Ovo je bio test nakon 48h:
    https://ibb.co/PxJ27LJ
    A ovo je bio zadnji 3 dana prije vađenja bete, znaci nakon 96h, i meni ti to nije bilo dovoljno da vjerujem u trudnocu 😂
    https://ibb.co/2dkjGfPNe zelim da me krivo shvatis ali ja sa svog prvog testa nisam vjerovala da je to trudnoca zato ti ja ne vidim crtu 😂 moje oci su pokvarene i ako je jako svjetla linija ti uzivo to vidis, na slici je uvijek slabije i zaista zelim od srca da si trudna i da bude sve u redu i navijam za tebe 🙏🏻🍀❤️🥰🤞

Da, meni se u prvoj pokazao clearblue najbolji pogotovo onaj digitalni zato I kazem. Da uzibo se vidi puno bolje a nadam se sa je to to. Hvalaa ☺❤

23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

• freyaa
    15. Srpanj 2023. 21:59

Cestitam Ivy1304, neka samo tamni.. Ja sam ovaj ciklus na stimulaciji ovulacije,  kao za kvalitetniju ovulaciju, ali je prerano bila 8 ili 9dc, ja sam 9dc navecer I 10dc ujutra osjetila neko treperenje, malo duze je trajalo, na uzv potvrđena ovulacija ali I cista zutog tijela od skoro 4cm. Da li se neko od vas susretao sa tim.. A malo sam se bila ponadala da bi moglo nesto I da bude ovaj ciklus 😔.. Bila sam u dilemi jutros da li da napravim test, ali kontam bolje da se nadam 🤣

Martina1931
    15. Srpanj 2023. 22:09

freyaa

Cestitam Ivy1304, neka samo tamni.. Ja sam ovaj ciklus na stimulaciji ovulacije, kao za kvalitetniju ovulaciju, ali je prerano bila 8 ili 9dc, ja sam 9dc navecer I 10dc ujutra osjetila neko treperenje, malo duze je trajalo, na uzv potvrđena ovulacija ali I cista zutog tijela od skoro 4cm. Da li se neko od vas susretao sa tim.. A malo sam se bila ponadala da bi moglo nesto I da bude ovaj ciklus 😔.. Bila sam u dilemi jutros da li da napravim test, ali kontam bolje da se nadam 🤣

Nisam imala cistu zutog tijela , al imam folikarnu, vodenu cistu koja uglavnom nestane nakon sto nova menga dodje
    Ona nastaje kad ne dodje do pucanja dominantnog folikula, u principu anovulacijski ciklus, sto se meni dogodilo 2tjedna nakon kiretaze.
    A cista zutog tijela spada pod "slican kos'' bih rekla sto se tice mehanizma nastajanja i trebalo bi sa iducom mengom nestati

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• freyaa
    15. Srpanj 2023. 22:21

Martina1931

freyaa

Cestitam Ivy1304, neka samo tamni.. Ja sam ovaj ciklus na stimulaciji ovulacije, kao za kvalitetniju ovulaciju, ali je prerano bila 8 ili 9dc, ja sam 9dc navecer I 10dc ujutra osjetila neko treperenje, malo duze je trajalo, na uzv potvrđena ovulacija ali I cista zutog tijela od skoro 4cm. Da li se neko od vas susretao sa tim.. A malo sam se bila ponadala da bi moglo nesto I da bude ovaj ciklus 😔.. Bila sam u dilemi jutros da li da napravim test, ali kontam bolje da se nadam 🤣
    Nisam imala cistu zutog tijela , al imam folikarnu, vodenu cistu koja uglavnom nestane nakon sto nova menga dodje
    Ona nastaje kad ne dodje do pucanja dominantnog folikula, u principu anovulacijski ciklus, sto se meni dogodilo 2tjedna nakon kiretaze.
    A cista zutog tijela spada pod "slican kos'' bih rekla sto se tice mehanizma nastajanja i trebalo bi sa iducom mengom nestati

Kako su mi objasnili nakon ovulacije, tj oslobadanja js iz folikula, nekad se desi da se zatvori nakon toga, i tako nastaje cista zutog tijela.. ako dodje do trudnoce onda se ukljuci progesteron i dalje nisam slusala jer znam nista od toga hhah.. malo mi je bilo dalo nade taj osjecaj u jajnicima koji sam imala 9 I 10dc, dok nisam otisla na uzv..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.