Bokic zenice,ja sam bila na ovoj temi u u 3 i 4 mj tad sam imala spontani pobacaj...
Saljem vam puno pozitivne energije i da cim prije ugledate svoje nove plusice
Evo mi smo se odlucili ponovno pokusati,pijemo ja i MM fertilup kapsule,culi smo jako dobre recenzije za te tablete i nadamo se da ce drugi put biti uredu..Lp
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Drage moje cure,
Sve koje imate sad probleme ja vam od srca preporučam da si sve uzmete jadrankinu otopinu i selen. Toliko žena je ostalo prirodno trudno s dijagnozama neplodnosti, a inače je čuvar ploda (ukoliko plod nije dobar također prepoznaje to i čisti što je vjerojatno bio problem kod mene) evo, nemate šta izgubiti, a vjerojatno će vam trudnoća doći brzo i biti tip uredna. ❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Drage moje cure,
Sve koje imate sad probleme ja vam od srca preporučam da si sve uzmete jadrankinu otopinu i selen. Toliko žena je ostalo prirodno trudno s dijagnozama neplodnosti, a inače je čuvar ploda (ukoliko plod nije dobar također prepoznaje to i čisti što je vjerojatno bio problem kod mene) evo, nemate šta izgubiti, a vjerojatno će vam trudnoća doći brzo i biti tip uredna. ❤️
Sori, ali ako je kod ploda došlo do kromosomske greške nikakav selen ni ništa ne mogu ga spasiti, a posebno ne "očistiti" i uslijediti će spontani. A kromosomske aberacije jesu najčešći uzrok spontanih pobačaja u prvom tromjesečju. Svakako je poželjno piti prenatalne vitamine i pravilno jesti.. i probati zadržati mirnu glavu koliko je moguće svima koji su to više puta prošli..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Krivo smo se razumjele, naravno da dolazi do toga ako je krom greška, ali puno je spontanih gdje to nije problem.
Evo jedan samo dobronamjerni savjet,
Ja pijem jod, selen, crni kim, mix mace i camu Camu.
🤞🍀
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Pozdrav drage žene,
Evo da se i ja javim sa željom da si međusobno pomognemo iskustvima. Imala sam tri spontana u zadnje tri godine. Uzimala sam u zadnja dva puta (bili su IVF) heparin, ali nije pomoglo nažalost. Doktori kažu pokušavate i dalje. Ako netko ima iskustva s nekim doktorom koji je ajmo reći specijaliziran za spontane, pls neka se javi.
Sretno svima 🤞🤞🤞
Jeste radili kariogram?
Lijepa beta, neka se pravilno duplo i puno sreće 🌺🤞
Hvala.. sretno i vama. Da shvatite kako si pomoći što prije i da se bebač primi🤞🤞 Ne znam ništa o imunološkim problemima sa začećem.. tko se time bavi u HR?
Nemam pojma 😅 malo mi je nevjerojatno da ne postoji neki doktor koji je na glasu kao maher za spontane, a tih spontanih toliko ima…ako uskoro ne skužimo, otići ćemo van RH 🤷🏼♀️ nije vani puno skuplje, a ako nešto mogu učiniti, onda se definitivno isplati
Ja bih ti savjetovala da se naručiš privatno kod prof. Vrčića u Hilarus. Možda vam on da konkretan savjet.. sretno!!
Znaš da sam jedino na web stranici te Poliklinike vidjela stavku obrada i liječenje habitualnih spontanih pobačaja. Pa sam vidjela cijenu konzultacija pa mi se zamračilo. Puno smo novaca već potrošili pa sad već pušem na hladno :-) Ti si išla kod njega?
👩 41, AMH 18, sve ok
🧑 39, sve ok,
3 godine pokušavamo, 1 blighted i 1 missed iz prirodne trudnoće, 2 missed iz IVF-a
Krivo smo se razumjele, naravno da dolazi do toga ako je krom greška, ali puno je spontanih gdje to nije problem.
🤞🍀
Što je problem ako nije kromosomska greška?
👩 41, AMH 18, sve ok
🧑 39, sve ok,
3 godine pokušavamo, 1 blighted i 1 missed iz prirodne trudnoće, 2 missed iz IVF-a
🤞🍀
Pa ne znam, anomalije maternice, upale, možda neke bolesti, korištenje nečega što se ne smije, možda i fizički napor.. Hormoni.. Pa ima puno razloga, u prvim tjednima je obično krom.greška.. To su te biokemijske..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
🤞🍀
Pa ne znam, anomalije maternice, upale, možda neke bolesti, korištenje nečega što se ne smije, možda i fizički napor.. Hormoni.. Pa ima puno razloga, u prvim tjednima je obično krom.greška.. To su te biokemijske..
Ma dobro da, kužim.
Ja konkretno tražim doktora u RH s kojim bi mogla razgovarati, evo možda je to dr. Vrčić kao što Amelie sugerira. Ili neki vani. Da nađem kako pišeš neke bolesti. Naravno da u tri puta (četiri ako brojim i biokemijsku) popeglaš hormone do savršenstva, na upale ne pomišljaš, eliminiras anomalije maternice, jednom mirujes, jednom budeš aktivna, jednom popijes koju čašu vina i jedeš pokoji junk, jednom piješ samo vitamine i jedeš zdravo do besvijesti :-)))
Nisam bila nešto puno zabrinuta nakon prvog, ali nakon trećeg jednostavno hoćeš znati što se dešava.
Ako medicina nema odgovor, onda mi preostaje preseliti na Tajland i jogirati :-))))
👩 41, AMH 18, sve ok
🧑 39, sve ok,
Ma dobro da, kužim.
Ja konkretno tražim doktora u RH s kojim bi mogla razgovarati, evo možda je to dr. Vrčić kao što Amelie sugerira. Ili neki vani. Da nađem kako pišeš neke bolesti. Naravno da u tri puta (četiri ako brojim i biokemijsku) popeglaš hormone do savršenstva, na upale ne pomišljaš, eliminiras anomalije maternice, jednom mirujes, jednom budeš aktivna, jednom popijes koju čašu vina i jedeš pokoji junk, jednom piješ samo vitamine i jedeš zdravo do besvijesti :-)))
Nisam bila nešto puno zabrinuta nakon prvog, ali nakon trećeg jednostavno hoćeš znati što se dešava.
Ako medicina nema odgovor, onda mi preostaje preseliti na Tajland i jogirati :-))))
Kuzim sve mi je jasno to.. Nadam se da će se sve posložiti i da će samo biti spontana trudnoća 😇❤️🤞
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ma dobro da, kužim.
Kuzim sve mi je jasno to.. Nadam se da će se sve posložiti i da će samo biti spontana trudnoća 😇❤️🤞
Hvala i tebi držim fige 🤞🌺💕
👩 41, AMH 18, sve ok
🧑 39, sve ok,
Sortiraj odgovore
Najstariji