![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Imala sam kiretazu u 10.tjednu, plod se nije razvijao :/. Sumnjalo se na molu, no analizom je ustanovljeno da nije iako je nesto cudno. 2 tjedna nakon kiretaze beta 70. Prije kiretaze bila je preko 30 000. Koliko je vama brzo pala beta?
Ja sam M dobila tocno 5 tjedana nakon kiretaze. Nekoliko dana prije sam zadnji put vadila betu i bila je 13. Znaci padala je do same M i kad je skroz pala sam tek dobila M
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Hvala na odg XOXO! A jesi li taj mj imala ovulaciju, muci me sto o ni na vidiku, znaci kasnit ce bas dosta mjesecnica
Ne znam za O jer inace nisam imala nikakve simptome za O. A lh trakice sam probala al su radi visoke bete bile konstantno pozitivne pa nisam mogla ni znati. Doduse imala sam pregled i uzv nekih 15dana nakon kiretaze i vidjela je folikule al nisu bili jos dovoljno veliki da bi ukazivali na skoru O. Tako da ako i jesam imala nije bila prije 20.dana nakon
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Ako netko slucajno zna odgovor...
Menstruacija mi kasni (danas 40. dan), napravila 5 testova, svi negativni. Jucer bila kod ginekologa, kazem mu da su testovi negativni, ali je on rekao da je moguca trudnoca jer imam nesto na uzv vidljivo u maternici kao leca pa sam vadila krv, evo sad dosao nalaz da je negativno.
**Obzirom na uzv, je li moguce da sam imala nekad ranije spontani, a da jos nije doslo krvarenje?**
Inace, imala sam cudne iscjetke posli tjedan 3 puta (nalik na plodne dane, ali gusci zuckast i u njemu posebno krvni ugrusak). Ima li tko iskustva? Hvala :(
Ako netko slucajno zna odgovor…
Menstruacija mi kasni (danas 40. dan), napravila 5 testova, svi negativni. Jucer bila kod ginekologa, kazem mu da su testovi negativni, ali je on rekao da je moguca trudnoca jer imam nesto na uzv vidljivo u maternici kao leca pa sam vadila krv, evo sad dosao nalaz da je negativno.
**Obzirom na uzv, je li moguce da sam imala nekad ranije spontani, a da jos nije doslo krvarenje?**
Inace, imala sam cudne iscjetke posli tjedan 3 puta (nalik na plodne dane, ali gusci zuckast i u njemu posebno krvni ugrusak). Ima li tko iskustva? Hvala :(
Ja bi otisla ponovno kod ginekologa
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav svima,
Pratim vas duze vrijeme i odlučila sam se pridružiti. U lipnju sam imala spontani u 6om tj.. Nismo se dalje čuvali, ali sam svejedno dobila prvu M.. Pa i drugu iako sam imala uzasno jaku ovulaciju.. Dr je rekao nista ne cekati, nego raditi dalje.. Trudna sam onda ostala iz prvog pokušaja.. Nije bilo kiretaže, sve se samo očistilo.. Zanimaju ne vaša iskustva, koliko dugo ću sad čekati :( trenutno pijem prah mace i camu Camu za balans hormona nakon svega.. Psihički me sve to dotuklo 💔
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Pozdrav svima,
Pratim vas duze vrijeme i odlučila sam se pridružiti. U lipnju sam imala spontani u 6om tj.. Nismo se dalje čuvali, ali sam svejedno dobila prvu M.. Pa i drugu iako sam imala uzasno jaku ovulaciju.. Dr je rekao nista ne cekati, nego raditi dalje.. Trudna sam onda ostala iz prvog pokušaja.. Nije bilo kiretaže, sve se samo očistilo.. Zanimaju ne vaša iskustva, koliko dugo ću sad čekati :( trenutno pijem prah mace i camu Camu za balans hormona nakon svega.. Psihički me sve to dotuklo 💔
Pozdrav,ja nažalost znam kako ti je 😞
Imala sam spontani u srpnju u 8om tj..isto prirodno čišćenje bez kiretaže..nažalost ja još uvijek čekam menstruaciju nakon toga 😭
Iskustava mojih poznanica i žena su drugačije,ovisi od tijela do tijela,neke su nakon dvije menstruacije ostale ponovno trudna,neke nakon godinu dana..
Nadam se da ćeš ti ubrzo ugledati plus a ja dobit menstruaciju pa nakon toga plus i da ćemo se družiti na nekoj drugoj sretnijoj temi..
Sretno 🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Imala sam spontani u srpnju u 8om tj..isto prirodno čišćenje bez kiretaže..nažalost ja još uvijek čekam menstruaciju nakon toga 😭
Iskustava mojih poznanica i žena su drugačije,ovisi od tijela do tijela,neke su nakon dvije menstruacije ostale ponovno trudna,neke nakon godinu dana..
Nadam se da ćeš ti ubrzo ugledati plus a ja dobit menstruaciju pa nakon toga plus i da ćemo se družiti na nekoj drugoj sretnijoj temi..
Sretno 🍀
Hvala ti🌹 nadam se da će i tebi uskoro sve se posložiti. Ja sam nakon tog spontanog dobila prvu M točno 33 dan, a inace su mi ciklusi 29-33 dana. Ali onda je bila stvarno bolna užasno, a inace ih ni ne osjetim, ali kažu da se onda jos to sve čisti. Možda da i ti uzmeš nešto za balans hormona? Sad kad sam dobila drugu na 30 dan ciklusa bila je kao i inace, bezbolna. Ja sam u spontanom promjenila 3 ginekologa i svačije je mišljenje bilo drugačije pa mislim da si same moramo pomagati.. 🍀
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sretno 🍀
Hvala ti🌹 nadam se da će i tebi uskoro sve se posložiti. Ja sam nakon tog spontanog dobila prvu M točno 33 dan, a inace su mi ciklusi 29-33 dana. Ali onda je bila stvarno bolna užasno, a inace ih ni ne osjetim, ali kažu da se onda jos to sve čisti. Možda da i ti uzmeš nešto za balans hormona? Sad kad sam dobila drugu na 30 dan ciklusa bila je kao i inace, bezbolna. Ja sam u spontanom promjenila 3 ginekologa i svačije je mišljenje bilo drugačije pa mislim da si same moramo pomagati.. 🍀
Kod mene su inače ciklusi bili 30-33,danas je 44 dan ali još ništa..i kako je to neznam kako da nazovem,inače samo molila B da ne dobijem a sada molim da dobijem da se posloži sve i mogu krenut dalje..meni je moja doktorica stvarno super,zadovoljna sam pristupom i svime,ona mi je rekla da je to normalno da nema još menstruacije i da žene znaju i po par mjeseci čekat..ja se nadam da ja ipak neću bit u toj skupini.
Razmislit ću si o nekom dodatku za balans hormona,maca mi je poznata a ovo drugo šta si rekla da piješ ću baš malo proučiti.
Ubiti sam odlučila pričekati još do ponedeljka a ona početi uzimati nešto prirodno ako do onda ne dobijem.. inače pijem samo folnu i dalje..
Taj drugi preparat koji si navela da piješ uz macu kupuješ u ljekarnama? ☺️
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji