Prva je da :(
I meni je bila... 😪
Svi mi ovdje znamo kako ti je ako si to htjela...
Isplači se... Plači kad god ti dođe i s vremenom ćeš shvatiti da nisi mogla ništa napraviti. Ja sam se bila slomila, i dan danas mi je teško. Ali ne smijem dopustiti da me to obuzme i idemo dalje... Tako i ti!
Jesu ti rekli razlog?
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Od pocetka nije bilo dobro.
U 5tt krvarenje, hematom, u 5+4 tt doktor ne vidi zumanjcanu, u 6+3 ne vidi i dalje nista i prestajem piti duphastone i krece krvarenje u 7tt
Blighted ovum pretpostavljam
Psihicki mi rasturilo jos prije 2 tjedna, osjecala sam da nesto nije dobro i vec tad sam to sve preplakala
Sad se samo nadam da ce uz ovo krvarenje otici sve do ponedjeljka i da mogu dalje
Bolje da odmah nije kako treba nego u većim trudnočama. Teško je ali vjerujem da će iduća trudnoća biti super, školska :)
Malena3 mi smo krenuli… Dobili smo zeleno svijetlo odmah na prvom pregledu nakon spontanog… I baš ovih dana očekujem vješticu… Već 2-3 dana me lagano bolucka kao da ću svaki tren procuriti. Danas mi je na papiru bilo malo krvi, ali to mi je u ovom trenu čak i drago jer se očito ništa nije poremetilo i neću morati piti duphaston da izazove. Sad neka krene i prođe što prije da idemo dalje…
Antonela ne sekiraj se… Meni je tako krenulo i dok sam došla do bolnice više ničeg unutra nije ni bilo… Ako kažeš da si i sama osjetila da nešto ispada iz tebe to je to. Mene je počelo jako boliti, otišla na wc, i čim je ispalo prestala je i bol… Par dana se još javljala nakratko, ništa što se nemože riješiti tabletom protiv bolova. Jedino što krvarenje malo duže traje, ali prođe.
Neznam otkud si, zašto ti nisu ponudili tabletu. Meni su dali da biram što želim, a isto tako ti možeš reći da ne želiš kiretažu. Mada ja vjerujem da do toga neće ni doći kad te pregledaju. To ti je već sve otišlo…
Mi smo isto krenuli i nakon Božića bi trebala dobit.. Vidjet čemo... Kako god nema odustajanja 😊😊
Danas sam bila na konzultacijama za idući postupak i specijalist mi je rekao da je znanstveno dokazano da su žene pojačano plodne 2 godine poslije spontanog i da su zato toliko česte priče o ženama koje su imale spontani i odmah nakon toga začele bez problema i rodile zdravu djecu.
Dakle, nije samo google, i doktor mi je to rekao.
💔💔💔
Danas sam bila na konzultacijama za idući postupak i specijalist mi je rekao da je znanstveno dokazano da su žene pojačano plodne 2 godine poslije spontanog i da su zato toliko česte priče o ženama koje su imale spontani i odmah nakon toga začele bez problema i rodile zdravu djecu.
Ja sam 2 mj nakon spontanog ostala trudna i trudnoća je bila uredna i školska :)
A ja sam očekivala, kako sam i napisala, da ću dobiti, međutim danas evo ništa! Baš ne razumijem... Ono je baš izgledalo kao početak i nakon toga ni kapi više! 🤯🤯
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
A ja sam očekivala, kako sam i napisala, da ću dobiti, međutim danas evo ništa! Baš ne razumijem… Ono je baš izgledalo kao početak i nakon toga ni kapi više! 🤯🤯
Napravi ti test 😊😊😊😊
Ja sam 2 mj nakon spontanog ostala trudna i trudnoća je bila uredna i školska :)
Eto, to. Hvala na lijepom iskustvu
💔💔💔
A ja sam očekivala, kako sam i napisala, da ću dobiti, međutim danas evo ništa! Baš ne razumijem… Ono je baš izgledalo kao početak i nakon toga ni kapi više! 🤯🤯
Napravi ti test 😊😊😊😊
😂😂😂😂 E znaš što, danas mi je dan bio tako naporan i baš si me nasmijala! Ma ne vjerujem, djeluje mi prerano... Mislim, sve je moguće, ali bojim se da ipak nismo baš tolike sreće da se odmah primi! 😂
MTB 2 godine?? Ja sam čula prvih par mjeseci... Kad smo toliko plodne nakon toga, zašto se onda odmah idući mjesec ne primi? 🤣
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Eto, to. Hvala na lijepom iskustvu
Nema odustajanja, to je nažalost sve dio života. Nekome ide sve glatko a nekome malo teže.
Samo optimistično dalje i bez straha ❤️❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji