Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    22. Prosinac 2020. 20:26

A ja sam očekivala, kako sam i napisala, da ću dobiti, međutim danas evo ništa! Baš ne razumijem... Ono je baš izgledalo kao početak i nakon toga ni kapi više! 🤯🤯

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    22. Prosinac 2020. 20:32

Samoja6

A ja sam očekivala, kako sam i napisala, da ću dobiti, međutim danas evo ništa! Baš ne razumijem… Ono je baš izgledalo kao početak i nakon toga ni kapi više! 🤯🤯

Napravi ti test 😊😊😊😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Prosinac 2020. 21:03

Malena3

MTB

Danas sam bila na konzultacijama za idući postupak i specijalist mi je rekao da je znanstveno dokazano da su žene pojačano plodne 2 godine poslije spontanog i da su zato toliko česte priče o ženama koje su imale spontani i odmah nakon toga začele bez problema i rodile zdravu djecu.
    Dakle, nije samo google, i doktor mi je to rekao.

Ja sam 2 mj nakon spontanog ostala trudna i trudnoća je bila uredna i školska :)

Eto, to. Hvala na lijepom iskustvu 

💔💔💔

Samoja6
    22. Prosinac 2020. 21:16

Malena3

Samoja6

A ja sam očekivala, kako sam i napisala, da ću dobiti, međutim danas evo ništa! Baš ne razumijem… Ono je baš izgledalo kao početak i nakon toga ni kapi više! 🤯🤯

Napravi ti test 😊😊😊😊

😂😂😂😂 E znaš što, danas mi je dan bio tako naporan i baš si me nasmijala! Ma ne vjerujem, djeluje mi prerano... Mislim, sve je moguće, ali bojim se da ipak nismo baš tolike sreće da se odmah primi! 😂
    MTB 2 godine?? Ja sam čula prvih par mjeseci... Kad smo toliko plodne nakon toga, zašto se onda odmah idući mjesec ne primi? 🤣

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    22. Prosinac 2020. 21:16

MTB

Malena3

MTB

Danas sam bila na konzultacijama za idući postupak i specijalist mi je rekao da je znanstveno dokazano da su žene pojačano plodne 2 godine poslije spontanog i da su zato toliko česte priče o ženama koje su imale spontani i odmah nakon toga začele bez problema i rodile zdravu djecu.
    Dakle, nije samo google, i doktor mi je to rekao.

Ja sam 2 mj nakon spontanog ostala trudna i trudnoća je bila uredna i školska :)

Eto, to. Hvala na lijepom iskustvu

Nema odustajanja, to je nažalost sve dio života. Nekome ide sve glatko a nekome malo teže. 
    Samo optimistično dalje i bez straha ❤️❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Prosinac 2020. 21:26

Samoja6, ja sam po googleu čitala da je najbolje ostati trudan u prvih 6 mjeseci nakon spontanog. Ali danas mi je vrsni stručnjak rekao da je pojačana plodnost i dvije godine nakon, nemam razloga sumnjati u to.

Malena3, nema odustajanja. Koliko god je teško to proživjeti, spontani su zapravo česta pojava i ne namjeravam dozvoliti da me to zaustavi. Do menopauze još imam puno vremena, guram dok ide. Ionako želim više djece. 

💔💔💔

• Malena3
    22. Prosinac 2020. 21:33

Samoja6

Malena3

Samoja6

Napravi ti test 😊😊😊😊

😂😂😂😂 E znaš što, danas mi je dan bio tako naporan i baš si me nasmijala! Ma ne vjerujem, djeluje mi prerano… Mislim, sve je moguće, ali bojim se da ipak nismo baš tolike sreće da se odmah primi! 😂
    MTB 2 godine?? Ja sam čula prvih par mjeseci… Kad smo toliko plodne nakon toga, zašto se onda odmah idući mjesec ne primi? 🤣

😂😂🙈 Primit će ti se ako ne sada idući mjesec hoće 😊

• josipaa
    22. Prosinac 2020. 21:47

Eej cure, meni kasni 2 dana, i ja danas islq vadit betu i 1.2,  tako da cekam menstruaciju da dode. Jedino poizitvno je sta mogu pit i pusit narednih dana hahahhah

• Malena3
    22. Prosinac 2020. 21:52

josipaa

Eej cure, meni kasni 2 dana, i ja danas islq vadit betu i 1.2, tako da cekam menstruaciju da dode. Jedino poizitvno je sta mogu pit i pusit narednih dana hahahhah

A koliko beta mora biti??

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Prosinac 2020. 22:07

Malena3

josipaa

Eej cure, meni kasni 2 dana, i ja danas islq vadit betu i 1.2, tako da cekam menstruaciju da dode. Jedino poizitvno je sta mogu pit i pusit narednih dana hahahhah

A koliko beta mora biti??

Preko 5 za trudnoću, a ovisno o tome koliko je prošlo od ovulacije i puno više.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.