Jutro🥰
Marita nadam se da cete sve dogurati do 37 tj.,samo polako ☺️
Evo ja i beba se ne smirujemo ima 3 dana, beba je bas aktivna i to govorim mami jucer, kaze mama nece ona onda jos 🙈
Tajicul sretno danas💪❤️
Pepyo6 meni je u 31.tj cerviks bio na 2.9 cm, unutarnje usce oblika t, sto nije bilo toliko ozbiljno, ali ja sam imals kontrakcije koje su dovele do toga. Doktorica me nije slala nigdje i samo mi je dala Mg da pijem i da mirujem. Ja sam se pazila, setala bi po stanu, sjedila bi dok sam rucala i to je to. Na pregledu 33+3 cerviks mi se skroz skratio i bila sam otvorena za prst (neki to racunaju kao 1.5 cm, neki 1 cm) nakon toga sam bas samo lezala, jela bih na kaucu u nekom polulezecem/polusjedecem polozaju. Iako mi je doktorica rekla da se ne brinem da cu ja dogurati i do termina, ali da se jos malo pripazim. I eto na pregledu 36 tj. stanje isto. Danas sam 37+3 🤗
Sad se naravno pitam sto sam se toliko stresirala na pocetku 😬
Bi vas moglaaa dodat negdje da vas ugnjavim jos malo pitanjima,ako nije problem🤭
Evo me curke 😊
Ostavili su me u bolnici, sutra ujutro zahvat. Taman je na granici za naoraviti ili ne pa se dr ipak odlučila napraviti da smo sigurniji. Ušla sam u 25.tj., ne znam točno koliki mi je cerviks, baš sutra pitam. Sve skupa izgleda optimistično. Beba se javlja hihi kao da me bodri. 💛
Prvo početni šok i stres nakon idealnog tijeka trudnoće, teško mi pojmiti sve ovo..ali evo sjelo. Toliko pozitivnih ishoda, malo zabrinutih lica oko mene tako da..najgore se brinuti unaprijed.
Evo me curke 😊
Ostavili su me u bolnici, sutra ujutro zahvat. Taman je na granici za naoraviti ili ne pa se dr ipak odlučila napraviti da smo sigurniji. Ušla sam u 25.tj., ne znam točno koliki mi je cerviks, baš sutra pitam. Sve skupa izgleda optimistično. Beba se javlja hihi kao da me bodri. 💛
Prvo početni šok i stres nakon idealnog tijeka trudnoće, teško mi pojmiti sve ovo..ali evo sjelo. Toliko pozitivnih ishoda, malo zabrinutih lica oko mene tako da..najgore se brinuti unaprijed.
Tajicul ...ja sam takoder sa 25 tt zavrsila u bolnici radi skracenog cerviksa no nisu mi radili niakkav zahvat..i evo dogurali do .32+4 .a prije toga sve savrseno i nikakvih naznaka..bitno da se beba javlja i da raste 🥰..a vi mozete dogurat dosta..pa cak i prenjet kako kazu ...puno srece 🥰
Pepy06 hvala ti na podršci. Nadam se da će biti sve dobro. 💛
Trudnim se ne klonuti, nije mi u prirodi paničariti, ali..prva trudnoća, puno misli, osluškivanja kako je svea prije spomenula kroz forum, osjećamo osluškujemo previše 🙈 nekad baš teško ostati sabran. 😅
Prošla sam sad mako kroz forum opet, ako sam polovila ti si sada 31/2 tjedna? Si puštena doma ili?
Peppy06 oprosti, isparilo mi je da sam tvoje tt pročitala prije minutu 😂😂 skoro 33tt ha? Divota.
Evo jos malo pu a 33 pa ulazim u 34...je je znam.kako ti je
.i meni je prva..i do 25 tt sam ba toliko opustena i sve do poslaska u bolnicu e onda je ustupio strah...😑 jesam jesam oustena sam bila.sam 6 tjedana u bolnici..evo me vec tjedan dana doma u petak pregled da vidimo sta kazu 😊😊 i nadamo.se da ce nas pusti doma al na sve smo spremni 🤷♀️
Svea u Zd! Hvala ti! 💪
Peppy06 I ja isto. Baš sam bila kao leptirić, s nebitnim (sada potpuno jasno nebitnim) strepnjama. I onda baam.. Ali sam zahvalna barem na ovih bezbrižnih i lijepih skoro 6mjeseci 😊
Veselim se i kući, već sam si neke rutine stvorila u 2 dana mirovanja, sad ih proširiti..okupiram si misli koliko mogu.
I ovaj forum čudo znači. Lakše je kad nisi sam u ovim situacijama.
Sortiraj odgovore
Najstariji