Mgoprobaj neki sirup sa laktulozom da uzmes, dozvoljeni su u trudnoci
Ja sam super, cekam sredu i UZ da vidim kakvo je stanje😏Morat cu sutra to nabavit, sad sam popila salicu caja od kamilice zasecernu, ne znam je li mi ona moze naskodit?
Netko kaze da se moze piti, netko ne😏
Jos malo doci ce i to, javi kako je proslo 🥰
MGO ma nece ti nista biti od jedne salice caja od kamilice 🙃
Probaj mozda sa cepicima ako nista drugo ne bude palilo, ja znam staviti Eva Qu cepice, dozvoljeni su u trudnoci i super pomognu, a ne izazivaju navikavanje 🤞 Mene sutra ceka pregled pa strepim i vrtim naravno 654 scenarija u glavi 😅
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
MGO ma nece ti nista biti od jedne salice caja od kamilice 🙃
Probaj mozda sa cepicima ako nista drugo ne bude palilo, ja znam staviti Eva Qu cepice, dozvoljeni su u trudnoci i super pomognu, a ne izazivaju navikavanje 🤞Mene sutra ceka pregled pa strepim i vrtim naravno 654 scenarija u glavi 😅
Mislim da cu sve pare sutra dati da rijesim ovaj problem😂🙈
Sretno sutra, javi kako je proslo 🥰
To je sasvim uredu, mislim da uvijek treba bit neka doza straha, kao i treme prisutna.
Evo da se javim, obavila pregled 🙃 zatvorena, sve je ok 💪 bebuška je mrvu veca po ultrazvuku odgovara za nekih 33tj, ali to je vjerojatno malo i do uzv-a i doktora (nekako je danas profesorica sve na brzinu odradila)... Po njihovoj procjeni ima 2190g 🤭 Eto, sljedeci pregled 5.7., dotad strogo mirovanje 💪 ali bas sam sretna sto sve ide dobro 🎉
👼 spontani pobačaj 18.tt
🌈👧2020.
👶 2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji