Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

mare27

Broj poruka: 734

Prijavi adminu

hvala puno curke..s tim da sam umirala ova dva dana od muke,po cijele dane ,bol u trbuhu ko pred mengu,bol u jajnicima čas jedan čas drugi al ne stalno ,probadanje u trbuhu,jučer mi se na mahove vrtilo i tako puno svega nečega...al ipak ne želim se na veliko ponadat da se opet nebudem razočarala.. a vama ostalim mojim trudilicama želim puuuuno sreće

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

mare27

eto cure samo da vam javim da vještica još nije došla,a trebala je doći u sub…pa sad vidjet ćemo kroz još koji dan….

Jesam ti ja rekla, samo nemoj coprat! :-) :-) Sretno!

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mare27

Prijavi adminu

hvala ProudMomy

Tina0208

Broj poruka: 2756

Prijavi adminu

mareeeeee pa to je super vijest.....  drzim figice i dalje....

Laura 21.08.2014 :-*

Iskrica1347

Broj poruka: 991

Prijavi adminu

Mareeee - ajde po test. Nemoj nas držati na iglama.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

mare27

Prijavi adminu

heheh..iskreno se bojim ga napravit jer je ovo samo 2 dana kašnjenja pa da me ne baci u bed al planiram ga napravit u srijedu-čet naravno ak m ne dođe,ak dođe mislim da ću umrijet od tuge...

Tina0208

Prijavi adminu

samo hrabro....bit ce sve ok...mora biti...

• mama@

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

mare, samo pozitiva, bez prizivanja kojekakvih . Ja mislim da ne bih mogla cekati tako  kao ti. Ja bih danas napravila test svakako... tako planiram i kod sebe ako ne bude došla po "dogovoru" . A dali ti je inace znalo kasniti ili?

mare27

Prijavi adminu

ne...točno na 29. ili 30. dan dolazi al sam se sjetila da mi je prije nekoliko god kasnila točno tjedan dana i došla ,pa da nebi bio i sada taj slučaj...

Tina0208

Prijavi adminu

a daj suti....... nije...nesmije biti....

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.