:D Mi smo isto prvu bebu slučajno napravili, kao bumo išli vježbat pa za jedno pol godine bumo počeli radit na bebi, kad završimo stan :D Pa smo prvi put eto odmah uspjeli iz vježbe :D A drugi put smo planirali i trudili se i pol godine niš. Ja već bila luda i reko da nećemo više tak jer ja sva samo pizdim kad dobijem. I tak smo pustili pa kaj bude, nismo gledali na plodne dane nit niš i idući mjesec ja bila trudna :D Daklem, ne se opterećivat nego ljepo uživat :)
I još htjedoh reć slučaj susjede- Godinama su se ona i muž liječili od neplodnosti i imala je pravo na zadnju umjetnu oplodnju preko HZZO-a. Bila je luda već. Ja sam otišla po hormonske tablete jer na prvi dan menstruacije je trebala počet pit za priremu. Zove ona za 10 dana jel bum vratila tablete u ljekarnu. Reko kak? A ona veli da je ostala prirodno trudna :D Jer su se već pomirili, sad budu probali zadnji put pa ak je suđeno- bude beba, a ak ne, niš zato... Sad imaju 2 curice :D
:D Mi smo isto prvu bebu slučajno napravili, kao bumo išli vježbat pa za jedno pol godine bumo počeli radit na bebi, kad završimo stan :D Pa smo prvi put eto odmah uspjeli iz vježbe :D A drugi put smo planirali i trudili se i pol godine niš. Ja već bila luda i reko da nećemo više tak jer ja sva samo pizdim kad dobijem. I tak smo pustili pa kaj bude, nismo gledali na plodne dane nit niš i idući mjesec ja bila trudna :D Daklem, ne se opterećivat nego ljepo uživat :)
Vježbali, hahaahahahahahha! A jesi me sad fino nasmijala...
Kod nas je isto došlo nekako spontano... Znala jesam kad su plodni dani, ali nismo bili nešto opterećeni time... Još pogotovo jer sam ja imala neki izostanak mjesečnice 2 mjeseca ranije, kako sam prestala piti kontracepciju malo se poremetilo, i baš sam mislila da će potrajati dok uspijemo. I je potrajalo - 2 mjeseca. I eto, mogu reći samo kao i svi - samo opušteno, s puno ljubavi i bez opterećenja u glavi.
Krešimir 19.08.2014. <3
....i mi smo ovu bebicu napravili "slucajno"....dugo smo picali o tome, ali uvijek je bilo nesto sto moramo prvo napraviti....pa cekaj da sredimo stan, pa cekaj da ja dobijem ugovor za stalno, pa cekaj ovo, pa cekaj ono....ono, klasika.... onog trenutka kad je i meni i njemu "sjelo" u glavi da to nije nista toliko strasno, i da cemo mi to sve dobro odhendlati, ostala sam trudna...bili su mi plodni dani,i nismo nesto previse pazili....bilo je ono, ako se primi dobro, ako ne, opet dobro....i primilo se od prve! ja sam bila u soku! jer nisam mislila da cu ostati trudna bas samo od jednog puta! ..i zato opusteno, i bez zurbe.....znam da ti to svi govore i da ti to ide na zivce, ali zbilja je tako...uzvajte jedno u drugom, radite stvari koje vas vesele i doci ce
Sortiraj odgovore
Najstariji