Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

missha

Broj poruka: 689

Prijavi adminu

:D Mi smo isto prvu bebu slučajno napravili, kao bumo išli vježbat pa za jedno pol godine bumo počeli radit na bebi, kad završimo stan :D Pa smo prvi put eto odmah uspjeli iz vježbe :D A drugi put smo planirali i trudili se i pol godine niš. Ja već bila luda i reko da nećemo više tak jer ja sva samo pizdim kad dobijem. I tak smo pustili pa kaj bude, nismo gledali na plodne dane nit niš i idući mjesec ja bila trudna :D Daklem, ne se opterećivat nego ljepo uživat :)

missha

Broj poruka: 689

Prijavi adminu

I još htjedoh reć slučaj susjede- Godinama su se ona i muž liječili od neplodnosti i imala je pravo na zadnju umjetnu oplodnju preko HZZO-a. Bila je luda već. Ja sam otišla po hormonske tablete jer na prvi dan menstruacije je trebala počet pit za priremu. Zove ona za 10 dana jel bum vratila tablete u ljekarnu. Reko kak? A ona veli da je ostala prirodno trudna :D Jer su se već pomirili, sad budu probali zadnji put pa ak je suđeno- bude beba, a ak ne, niš zato... Sad imaju 2 curice :D

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

missha

:D Mi smo isto prvu bebu slučajno napravili, kao bumo išli vježbat pa za jedno pol godine bumo počeli radit na bebi, kad završimo stan :D Pa smo prvi put eto odmah uspjeli iz vježbe :D A drugi put smo planirali i trudili se i pol godine niš. Ja već bila luda i reko da nećemo više tak jer ja sva samo pizdim kad dobijem. I tak smo pustili pa kaj bude, nismo gledali na plodne dane nit niš i idući mjesec ja bila trudna :D Daklem, ne se opterećivat nego ljepo uživat :)

Vježbali, hahaahahahahahha! A jesi me sad fino nasmijala...
    Kod nas je isto došlo nekako spontano... Znala jesam kad su plodni dani, ali nismo bili nešto opterećeni time... Još pogotovo jer sam ja imala neki izostanak mjesečnice 2 mjeseca ranije, kako sam prestala piti kontracepciju malo se poremetilo, i baš sam mislila da će potrajati dok uspijemo. I je potrajalo - 2 mjeseca. I eto, mogu reći samo kao i svi - samo opušteno, s puno ljubavi i bez opterećenja u glavi.

Krešimir 19.08.2014. <3

majchi_k

Broj poruka: 23

Prijavi adminu

nama se primilo oba puta iz prve,a simptomi kao pms...  :)  s tim da sad drugi put smo dan nakon ovulacije i eto a nismo se nadali. došao plusic. a s obzirom da su simptomi isti kao u prvoj trudnoci znala sam da sam trudna i prije izostanka menstr. sretno

DarijaZ

Broj poruka: 1432

Prijavi adminu

....i mi smo ovu bebicu napravili "slucajno"....dugo smo picali o tome, ali uvijek je bilo nesto sto moramo prvo napraviti....pa cekaj da sredimo stan, pa cekaj da ja dobijem ugovor za stalno, pa cekaj ovo, pa cekaj ono....ono, klasika.... onog trenutka kad je i meni i njemu "sjelo" u glavi da to nije nista toliko strasno, i da cemo mi to sve dobro odhendlati, ostala sam trudna...bili su mi plodni dani,i nismo nesto previse pazili....bilo je ono, ako se primi dobro, ako ne, opet dobro....i primilo se od prve! ja sam bila u soku! jer nisam mislila da cu ostati trudna bas samo od jednog puta! ..i zato opusteno, i bez zurbe.....znam da ti to svi govore i da ti to ide na zivce, ali zbilja je tako...uzvajte jedno u drugom, radite stvari koje vas vesele i doci ce

mare27

Broj poruka: 734

Prijavi adminu

eto me malo i na ovoj temi...radimo na bebi neke cure iz ove teme me već i znaju e sad zanima me od mami koji  je točno prvi simptom i u kojem vremenu?

Tina0208

Broj poruka: 2756

Prijavi adminu

meni su se pojavile nesnosne mucnine i vrtoglavica te osjetljivost na mirise u 5 tjednu trudnoce... prije nisam nista osjetila...

Laura 21.08.2014 :-*

mare27

Broj poruka: 734

Prijavi adminu

ja sam prošli mj imala te tegobe,znači mučnine i vrtoglavice i uspostavilo se da je to samo simptomi pred mengu ,e sad imam slično al malo u manjoj količini al čist sumnjam da je trudnoća u pitanju al vidjet ćemo...

Tina0208

Broj poruka: 2756

Prijavi adminu

eh meni se to pojavilo nakon ocekivane menge...dakle kad je vec kasnila... kad pa ju ti trebas dobiti???

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ

Broj poruka: 1432

Prijavi adminu

umor, umor i umor...koji nikako da prodje...!jakoo bolne grudi, i bolovi u trbuhu, onako kao da cu dobiti menstruaciju svaki cas...zapravo, nekak si i nisam mislila da sam trudna, napravila sam test 5 dana nakon kasnjenja i voila! mucnine su mi krenule tek negdje oko 7. tjedna....

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.