Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
trebam ju dobit sad 7,a ništ čekam do vikenda pa da vidimo i još imam ogromnu želju za hranom,jučer sam bila puna imala sam osječaj da ću puknut koliko sam se najela al mene tražilo još..hehhe al ne želim se puno nadat jer ja svaki mj imam razne simptome pred mengu,pa su i ovo možda
Ja sam zatrudnjela na kontracepcijskima. I dva mjeseca brijala da mi menga preskače, dogovorila ginekologa i kao bila u pms-u. dok testovi nisu pokazali plusiće. I ginić rekel, nikaj nije sigurno, može se i na kontracepciji ostati trudan. Očito smo oboje jako plodni :P
hvala LIIIca i Miss_Miu a MalaMuca nemogu vjerovat..hheheh ,a meni moj ginić već godinama priča da sam plodna i da bi od prve trebala ostat trudna a ja već 4 mj ništ...a neznam vidjet ćemo do vikenda iako imam neki filing da će VJEŠTICA opet doći grrrr
Ali fascinanto mi je kak smo prije pilula bili neodgovorni i nismo uopće pazili i to jedno 6 mjeseci i nikaj, menga uredno dolazila i evo odem na pilule i nakon dvije godine uzimanja ostanem trudna. a sve sam ih uredno uzimala, niti jednu nisam preskočila, nikaj nikaj. Eto kaj je sreća :D
Sortiraj odgovore
Najstariji