Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kikico12
    07. Lipanj 2024. 13:18

Zdravo svima I lijepe pozdrave vam saljem.

Imam pitanje, ovako prije 2 tjedna imala sam nezasticeni odnos, koliko znam nije u meni, nego je samo ejakulirao u meni I izvadio "na vrijeme" ma da I on nije siguran. Imam redovne menstruacije, no kasnila je 1 dan I dobila sam ju na kraju, simptomi bili normalno kao prije menzisa, međutim ova menstruacija je trajala 5 dana(inače traje 7) I bila je puno slabija nego prije I nisam imala bolove kakve inače Imam, međutim napuhan mi je donji dio trbuha unazad 2 tjedna I to traje još uvijek (mama me zeza da je trudnicki trbuh). Drugi dan menzisa radila sam test popodne I bio je negativan ali nakon m, donji dio trbuha je ostao nadut I tezak i imam cudan osjecaj neki, grudi me ne bole niti rastu nego su kao I teške I nisu ne znam kako bi opisala, imala sam par puta vrtoglavicu I mucninu bez povraćanja I raspolozenje mi se mijenja. Šta vi mislite?

nora3001
    07. Lipanj 2024. 13:47

kikico12

Imam pitanje, ovako prije 2 tjedna imala sam nezasticeni odnos, koliko znam nije u meni, nego je samo ejakulirao u meni I izvadio "na vrijeme" ma da I on nije siguran. Imam redovne menstruacije, no kasnila je 1 dan I dobila sam ju na kraju, simptomi bili normalno kao prije menzisa, međutim ova menstruacija je trajala 5 dana(inače traje 7) I bila je puno slabija nego prije I nisam imala bolove kakve inače Imam, međutim napuhan mi je donji dio trbuha unazad 2 tjedna I to traje još uvijek (mama me zeza da je trudnicki trbuh). Drugi dan menzisa radila sam test popodne I bio je negativan ali nakon m, donji dio trbuha je ostao nadut I tezak i imam cudan osjecaj neki, grudi me ne bole niti rastu nego su kao I teške I nisu ne znam kako bi opisala, imala sam par puta vrtoglavicu I mucninu bez povraćanja I raspolozenje mi se mijenja. Šta vi mislite?

Mislim da niste trudna.
    Ako je test negativan i jos imate menstruaciju.
    Ostale simptome mozete imati sve a da nema trudnoce nego da prate menstruaciju.
    Najsigurnije je ako sumnjate otic vadit betu,ili opcija cekati drugu menstruaciju.

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

• kikico12
    07. Lipanj 2024. 17:21

nora3001

kikico12

Mislim da niste trudna.
    Ako je test negativan i jos imate menstruaciju.
    Ostale simptome mozete imati sve a da nema trudnoce nego da prate menstruaciju.
    Najsigurnije je ako sumnjate otic vadit betu,ili opcija cekati drugu menstruaciju.

Hvala na odgovoru 
    Menstruacija je završila u utorak ali sve drugo je isto I dalje
    Budem pricekala dalje. Hvala još jednom 

• anci92
    16. Srpanj 2024. 16:30

Pozdrav svima, imam problem i neznam kako vise gdje i sto da radim osim da cekam ali Vasa misljenja su mi bitna pa eto ponovno sam tu. Nažalost prosli mjesec nakon veselja uslijedila je biokemijska trudnoca. Prokrvarila sam 34 dan ciklusa. Bila sam privatno beta je sa 173 pala na 78 i receno je da ce dalje sve otici samo. Ovaj mjesec sam trebala dobiti 9.7.,nisam dobila i nakon dva dana test je odmah bio pozitivan. Znaci odmah nakon mjesec dana sam opet ostala trudna. Ginekolog mi tada nije nista spominjao o preskakanju i cekanju jedne menstruacije dok mi sad to nije rekla moja ginekologica. Nismo planirali ali se desilo. Jucer sam radila betu koja iznosi 3278 i na pregledu kod ginekologice opce se ne vidi nista. Oni tek sa 6 tjedana nesto navodno vide, ali me prepala radi bete da je moguce da bude molarna trudnoca.
    Mozete li mi dati neka Vasa misljenja do četvrtka dok ne idem opet vaditi betu? Ispricavam se sto sam se raspisala i hvala ❤️

• mimi994
    19. Srpanj 2024. 22:33

Podjelicu svoje iskustvo, mozda nekom bude od koristi. Ovulacija je bila 10.7, tad smo i jedini put imali odnos. Juce na 26 dc uradim test, zapravo trebam dobiti tek sutra 20.7 prema kalendaru. Medjutim test pokaze jakooo slabu crticu, stavicu sliku u prilog. Nisam bila mirna pa uvece uradim dig. test koji je pokazao + i 1-2sedmice. Sutra idem vaditi betu da potvrdim za svaki slucaj. Od simptoma zadnjih dana imam mucnine iako vecina kaze da to tek kasnije dolazi. Nadam se najboljem ishodu, i da vjestica nece se predomisliti i doci ipak. :)

• mimi994
    20. Srpanj 2024. 12:19

Danas dobila regularno, nalaz bete 3, razocarenje...

Pake
    22. Srpanj 2024. 10:40

anci92

Pozdrav svima, imam problem i neznam kako vise gdje i sto da radim osim da cekam ali Vasa misljenja su mi bitna pa eto ponovno sam tu. Nažalost prosli mjesec nakon veselja uslijedila je biokemijska trudnoca. Prokrvarila sam 34 dan ciklusa. Bila sam privatno beta je sa 173 pala na 78 i receno je da ce dalje sve otici samo. Ovaj mjesec sam trebala dobiti 9.7.,nisam dobila i nakon dva dana test je odmah bio pozitivan. Znaci odmah nakon mjesec dana sam opet ostala trudna. Ginekolog mi tada nije nista spominjao o preskakanju i cekanju jedne menstruacije dok mi sad to nije rekla moja ginekologica. Nismo planirali ali se desilo. Jucer sam radila betu koja iznosi 3278 i na pregledu kod ginekologice opce se ne vidi nista. Oni tek sa 6 tjedana nesto navodno vide, ali me prepala radi bete da je moguce da bude molarna trudnoca.
    Mozete li mi dati neka Vasa misljenja do četvrtka dok ne idem opet vaditi betu? Ispricavam se sto sam se raspisala i hvala ❤️

Nemam iskustva s tim, ali mogu ti dati dobronamjeran savjet. Možda da samo probaš pustiti da stvari idu svojim tokom, nemoj ići na tolika vađenja bete, pričekaj pregled kod ginekologa kad bi trebao biti i sve ćeš saznati. Mislim da se ovako samo dodatno stresiraš :( sretno!!

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

Pake
    22. Srpanj 2024. 10:45

mimi994

Danas dobila regularno, nalaz bete 3, razocarenje…

Dajem isti savjet kao anci92. Probaj se opustiti i ne toliko stresirati, prati ovulaciju, ali isto tako se ne morate seksati samo kada je ovulacija. Da izbjegneš veće razočarenje, test napravi kada ti menstruacija stvarno kasniji, ne ranije jer ti se može ponoviti ova situacija da ti ispadne pozitivno, a zapravo nije pošto dosta trudnoća "ode" u tih prvih par tjedana kada bi ne znaš da si "trudna". Imam dosta prijateljica koje su ostale trudne kad su se opustile i prestale sve toliko pratiti, naravno ako nema nekih ozbiljnijih zdravstvenih problema. Želim ti sreću, probaj se opustiti i nadam se da ćeš uskoro dobiti taj plusić koji želiš ♥️

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• mimi994
    22. Srpanj 2024. 11:19

Hvala na lijepim mislima i zeljama, def. ne treba raditi testove prije. Idemo dalje optimisticno.

• Lena278
    24. Srpanj 2024. 02:00

Pozdrav drage moje zene, voljela bih sa vama podjeliti moju dilemu.. naime muz i ja ovaj mjesec smo radili na bebaci, imali smo odnos tokom plodnih dana i poslije ovulacije takodjer, nakon toga par dana sam dobila neke simptome kao sto su blagi grcevi u jajnicima, nekad me znaju boliti ledja tj donji dio, konstantni umor i iscrpljenost, grudi su mi nabrekle.. menstruacija je ocekivana danas, ali nikad mi nije tacna u dan.. test sam radila 10 dana nakon ovulacije pokazao mi je minus a nakon par sati blagu crtu preko tj plusic.. ovakve simptome nemam pred menstruaciju pa ne znam sta da mislim, zanima me vase misljenje na moju situaciju.. P.S. izvinite na dugom postu 😅🤗🙏🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.