Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ona31
    20. Veljača 2025. 10:25

Pozdrav ženice.🤗.dugo pratim vase komentare pa bih da podijelim moje simptome mozda nekome pomogne.❤️
    Moj prvi simptom je bila temperatura, ujutro odmah poslije buđenja i onda tokom dana konstantno je bila 37-37.2
    I to je trajalo od ovulacije pa sve do sada.
    Jaki bolovi u leđima i bolovi u donjem dijelu stomaka.
    Nisam imala simptom kao pred menstruaciju da sam nekako nervozna i razdrazljiva.
    Inace pred mens imam neku cudnu nervozu u nogama ni toga nije bilo.
    Bolne grudi, galvobolja, mucinine, nista od toga nije bilo a inace bude pred menst.
    -2 dana nakon kasnjenja s obzirom na temperaturu od vec 2 sedmice uzela sam da uradim test jer sam mislila ako nije + moram doktoru jer meni 37.2 nije normalna temperatura.
    uradila sam 2 testa i bio je + odmah.🥰 I za kraj noc prije nego sto cu uraditi test sanjala sam da sam trudna i to sam skontala tek kad sam uradila test. 🥰
    Sretnooo svim zenicama da bude +

• lala2296
    23. Veljača 2025. 14:22

Pozdrav cure 😊 da napomenem da sam skroz nova ovome i ne znam apsolutno nista 😭 dugi niz godina sam bila na pilulama koje sam u dogovoru s dragim prestala pit 6.2. Od 10. do 13. sam imala M.
    A zatim odnos  15.2. i 17.2.
    Uzasno se cudno osjecam. Krenulo je od utorka, kad sam imala cudan osjecaj. U srijedu sam se probudila grudi su mi natecene, bradavice bolne, osjecam probadanja u donjem lijevom dijelu trbuha, s vremena na vrijeme, sinoc mi je krenula i bol u donjem dijelu leda. I danas i jucer ujutro sam imala osjecas kao da cu se srusit, kao da mi je tlak pao.
    Neke od tih simptoma sam imala inace pred M ali jako blage i jako su kratko trajali, cak i prije pilula.
    Ovo sad ne prestaje nego imam osjecaj da je jos gore.
    Sto bi to moglo biti? Iskreno malo mi je nevjerojatno pomislit na trudnocu tako brzo nakon pilula, ali jako je cudno. Jesu to mozda hormoni koji dolaze u red, dolazak M?
    Jel da cekam ili da se javim ginekologu?

jasamja
    23. Veljača 2025. 15:26

lala2296

Pozdrav cure 😊 da napomenem da sam skroz nova ovome i ne znam apsolutno nista 😭 dugi niz godina sam bila na pilulama koje sam u dogovoru s dragim prestala pit 6.2. Od 10. do 13. sam imala M.
    A zatim odnos 15.2. i 17.2.
    Uzasno se cudno osjecam. Krenulo je od utorka, kad sam imala cudan osjecaj. U srijedu sam se probudila grudi su mi natecene, bradavice bolne, osjecam probadanja u donjem lijevom dijelu trbuha, s vremena na vrijeme, sinoc mi je krenula i bol u donjem dijelu leda. I danas i jucer ujutro sam imala osjecas kao da cu se srusit, kao da mi je tlak pao.
    Neke od tih simptoma sam imala inace pred M ali jako blage i jako su kratko trajali, cak i prije pilula.
    Ovo sad ne prestaje nego imam osjecaj da je jos gore.
    Sto bi to moglo biti? Iskreno malo mi je nevjerojatno pomislit na trudnocu tako brzo nakon pilula, ali jako je cudno. Jesu to mozda hormoni koji dolaze u red, dolazak M?
    Jel da cekam ili da se javim ginekologu?

Napravite test ili izvadite betu, pa ćete znati jeli trudnoća u pitanju ili samo hormoni rade svoje. Sretno 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

točkica5522
    06. Ožujak 2025. 14:41

Vidim da tema dugo nije aktivna ali da probam...😁

Znam da simptomi ne mogu potvrditi trudnoću međutim nekako je lakše kada čujemo da nismo same...

Meni je danas predviđen dolazak M (nadam se da neće doći 🤞) i osim klasičnih PMS simptoma (bol u donjem dijelu trbuha, nadutost, bol u grudima, povremena nervoza) imam jaaako začepljen nos koji se otvara na momente i jako curi (ili nakon inhalacije/ispiranja). I da, zaboravila sam da sam prije 3-4 dana imala strašnu vrtoglavicu, osjećaj kao da noge nisu moje i kao da ću svaki tren pasti...

Ima li vas sa sličnim simptomima, a da se ugledale + na kraju? 🤗🤗

P.s. napravila sam nekoliko testova prije očekivane M ali su bili negativni

• LadyM0405
    06. Ožujak 2025. 17:36

I ja sam u iscekivanju M, ali dio mene se nada da nece iako sam se razocaralanx puta, nego da li je neka od vas imala neke napade srece i dobrog rasplozenja, inace sam pred M furija a sada kao da lebdim evo danima, prije svije noci iznenada mi je dodje nagon da povratim i izbacim samo kiselinu neku kao pljuvacku i to mi je cudno nisam jela nista problematicno. Ne bole me grudi kao inace u pms samo sijetim da su malo punije

točkica5522
    06. Ožujak 2025. 17:45

LadyM0405

Kod mene je raspoloženje dosta promjenjivo i sad kad malo razmislim, nisam toliko nervozna kao obično u PMSu. Nadajmo se da su nam to neki dobri znakovi….🤞🙃

Kada ti moraš (ne)dobit? 🤗

• lala2296
    09. Ožujak 2025. 09:44

Cure da se javima, tri testa su pokazala +
    Tako da, sve je moguce 🙂

• Mala54
    09. Ožujak 2025. 11:39

Lijep pozdrav zanima me ovako zadnju menstruaciju sam imala 21.2 e sad ovako jučer i danas imam neke laganije grče kao da ču dobiti i da dodam još da
    ima bijeli iscjedak
    A ovulacija mi je trebala bila 4.3 po kalendaru jer pratim
    Pa me zanima jer to može što značiti,a iduču mjesečnicu trebam dobiti 18.3 

točkica5522
    19. Ožujak 2025. 19:08

lala2296

Cure da se javima, tri testa su pokazala +
    Tako da, sve je moguce 🙂

Čestitam ti od srcaa!! :)) Želim ti opuštenu trudnoću!

točkica5522
    19. Ožujak 2025. 19:10

Mala54

Lijep pozdrav zanima me ovako zadnju menstruaciju sam imala 21.2 e sad ovako jučer i danas imam neke laganije grče kao da ču dobiti i da dodam još da
    ima bijeli iscjedak
    A ovulacija mi je trebala bila 4.3 po kalendaru jer pratim
    Pa me zanima jer to može što značiti,a iduču mjesečnicu trebam dobiti 18.3

Javi nam.... ja sam skužila da ti simptomi ništa ne znače. :D Doslovno svi mogu biti isti kao i za PMS...uopće se više ne zamaram time jer se svaki puta samo razočaram, a realno i stresiram se...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.