Simptomi trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    keti91
    03. Veljača 2024. 17:14

Jel itko vidi ovdje gestacijsku vrecicu zapravo on je rekao da se nadzire? https://ibb.co/Z2qHYvp

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Divia
    12. Veljača 2024. 18:19

Pozdrav svima!

Isprike na upadanju, nova sam ovdje i trenutno u poluludilu pa ako ima netko tko može pomoći...
    Ukratko, mame i buduće mame, zanima me koliko vas je ostalo trudno "slučajno", uz metodu prekinutog snošaja?

Partner i ja planiramo i želimo bebu, no trudnoća je bila planirana tek kroz koji mjesec. Ovaj mjesec smo imali odnos uz prekinuti snošaj taman u vrijeme plodnih dana i osjetila sam ovulaciju odmah iduće jutro. 
    Ono što me buni jest da mi ciklus izgleda nešto drugačije nego uobičajeno (ili sam sve umislila). Trenutno mi je 26 DC, i jučer (10. dan od ovulacije) sam osjećala nešto nalik predmenstrualnim grčevima, ali čudniji osjećaj. Slabiji intenzitet i bol tupa u trbuhu/jajnicima, ali skroz nalik kao da ću dobiti. Ciklusi su mi inače 28-32 dana stoga mi se čini malo prerano za mentruaciju. "Bolovi" ili "grčevi" su se nastavili i danas, ali nisu konstantni, tu i tamo se jave, nešto nalik grčevima ili u nekoliko navrata probadanje malo u predjelu desnog jajnika, pa malo povremeno u lijevom. Uz to, imam neki pojačani iscjedak vidljiv nakon brisanja, jučer smećkaste boje, danas nešto nalik sluzi smećkasto, jedva primjetno roskaste boje. Je li moguće da se radi o implantaciji ili sam luda? Ono što mi je još bilo skroz neuobičajeno jest gusti bijeli iscjedak koji se pojavio nekoliko dana nakon ovulacije, a inače ga uvijek imam samo isključivo neposredno prije ovulacije.

Ne želim se prerano veseliti mogućem +, pa me zanima, koliko vas je ostalo trudno od samo prekinutog snošaja, kolike su šanse za to?

melas
    12. Veljača 2024. 18:52

Divia

Pozdrav svima!

Isprike na upadanju, nova sam ovdje i trenutno u poluludilu pa ako ima netko tko može pomoći…
    Ukratko, mame i buduće mame, zanima me koliko vas je ostalo trudno "slučajno", uz metodu prekinutog snošaja?

Partner i ja planiramo i želimo bebu, no trudnoća je bila planirana tek kroz koji mjesec. Ovaj mjesec smo imali odnos uz prekinuti snošaj taman u vrijeme plodnih dana i osjetila sam ovulaciju odmah iduće jutro.
    Ono što me buni jest da mi ciklus izgleda nešto drugačije nego uobičajeno (ili sam sve umislila). Trenutno mi je 26 DC, i jučer (10. dan od ovulacije) sam osjećala nešto nalik predmenstrualnim grčevima, ali čudniji osjećaj. Slabiji intenzitet i bol tupa u trbuhu/jajnicima, ali skroz nalik kao da ću dobiti. Ciklusi su mi inače 28-32 dana stoga mi se čini malo prerano za mentruaciju. "Bolovi" ili "grčevi" su se nastavili i danas, ali nisu konstantni, tu i tamo se jave, nešto nalik grčevima ili u nekoliko navrata probadanje malo u predjelu desnog jajnika, pa malo povremeno u lijevom. Uz to, imam neki pojačani iscjedak vidljiv nakon brisanja, jučer smećkaste boje, danas nešto nalik sluzi smećkasto, jedva primjetno roskaste boje. Je li moguće da se radi o implantaciji ili sam luda? Ono što mi je još bilo skroz neuobičajeno jest gusti bijeli iscjedak koji se pojavio nekoliko dana nakon ovulacije, a inače ga uvijek imam samo isključivo neposredno prije ovulacije.

Ne želim se prerano veseliti mogućem +, pa me zanima, koliko vas je ostalo trudno od samo prekinutog snošaja, kolike su šanse za to?

Moguće itekako, moja trudnoca je tako bila i 10 testova sam uradila jer smo se kao "pazili". Na kraju mi doktorica kaže da se pola beba rodi iz tog pazenja 😂😂 
    Nažalost kod mene završilo missedom zbog trombofilije, a vi svakako po izostanku m uradite test I sretnoooo 

• Divia
    12. Veljača 2024. 19:22

hvalaa, imam osjećaj da ću izluditi od čekanja još tjedan dana.  Ma znam da je teoretski moguće ali mi se to čini toliko nevjerojatno pa si sve mislim da nemoguće  

• likbratz
    19. Veljača 2024. 19:19

8 dpo piskila sam danas jedno 10x svakih sat vr bukvalno,i osjecaj u stomaku kao da cu svaki cas dobit. Ni od ovog mjeseca nista sigurno ali bitno je da sam ja procitala 101 forum na netu :)

• taki
    28. Veljača 2024. 02:17

Cao zenske, nova sam ovde, kasni mi menstruacija 1 dan 🥺 nemam bolne grudi niti stomak da me boli inace menstruacije su mi rednove u dan, imala sam nekih 2 dana male vrtoglavice i mucinu, cesce idem u toalet nego inace, mislim da je jos rano za test ali sam previse nestrpljiva i podelila bi to ovde sa vama i cula neko vase misljenje i iskustvo, hvala unapred ❤️❤️ 

nora3001
    28. Veljača 2024. 09:17

taki

Cao zenske, nova sam ovde, kasni mi menstruacija 1 dan 🥺 nemam bolne grudi niti stomak da me boli inace menstruacije su mi rednove u dan, imala sam nekih 2 dana male vrtoglavice i mucinu, cesce idem u toalet nego inace, mislim da je jos rano za test ali sam previse nestrpljiva i podelila bi to ovde sa vama i cula neko vase misljenje i iskustvo, hvala unapred ❤️❤️

Pozz
    Nije rano 
    Pokazat ce trudnocu ako str trudna
    Ja sam svoj radila dva dana prije ocekivane m i bio je pozitivan

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

• BlackRose
    28. Veljača 2024. 13:05

taki

Nije prerano. Napravite test, najbolje s prvim jutarnjim urinom 

• taki
    28. Veljača 2024. 14:06

Hvala puno na odgovoru, kupicu danas test i sutra cu da ga odradim, ne znam sta da mislim, merila sam temperaturu 37 tacno, pojavile su mi se opet danas mucnine i blage vrtoglavice u trenutku pobledim cela, ko ce docekati sutra 🤦🏻‍♀️

melas
    28. Veljača 2024. 14:22

taki

Hvala puno na odgovoru, kupicu danas test i sutra cu da ga odradim, ne znam sta da mislim, merila sam temperaturu 37 tacno, pojavile su mi se opet danas mucnine i blage vrtoglavice u trenutku pobledim cela, ko ce docekati sutra 🤦🏻‍♀️

Ako ne mozete cekati kupite Clear Blue za 6 dana prije i on ce vam i sad pokazati ako jeste. Ja sam prvi put njega radila 4 dana prije i to navecer i bio je odma pozitivan. Drzim fige

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.