Simptomi trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jagoda01

Broj poruka: 729

Prijavi adminu

Rezultat se pogleda samo u prvih 10 minuta i onda se test baca. To je evaporacijska linija (linija isparenja) 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;116/st/20230902/dt/6/n/Baby/k/d096/age.png

• andromeda_89

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Bok cure, nova sam ovdje, nisam nikada do sada pisala po forumima, niti sam ovakvim putem tražila savjete. No iščekivanje me ubija. 
    Situacija je ovakva, zadnja M mi je bila 02/07, dečko (38) I ja (35) smo imali nezaštićene odnose sa ejakulacijom od zadnjeg dana M koji je bio 07/07 do 13/07. Kasnije nismo jer sam putovala na more. Očekivana ovulacija je bila 16/07 prema kalendaru.
    25/07 sam učila sukrvicu na papiru, blagi roza trag, kojeg poslje vise nisam vidjela. U to vrijeme sam imala i blage grceve u stomaku koji su trajali 2 dana. Trebala bi dobiti M sutra najranije ili najkasnije 02/07 (posto mi ciklusi variraju doslovno od 26 do 31 dan) Imam konstantne bolove u donjem dijelu leđa, podrigujem, umorna sam cijelo vrijeme, imam blage grceve u stomaku 😵 isto tako imam sve klasične simptome PMSa: nervoza, pristići, grudi su mi minimalno osjetljive na dodir, glad...
    Ovo nam je prvi pokušaj za bebaca i inače se ne bi uopće zamarala ni istrazivala, da nije bilo tog traga sukrvice.
    Pošto trebam uskoro dobiti M, ne namjeravam još praviti test, samo me zanima jel moguće da je taj blagi trag krvi bio implantacijsko krvarenje?
    Ima li netko iskustva s tim?
    Hvala vam puno i sretno sa pokušajima!
    Držim fige da svi uskoro vide plusice!
    😘

• Jagoda01

Broj poruka: 729

Prijavi adminu

Najbolje da uradis test, nije uopste rano da ga uradis

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;116/st/20230902/dt/6/n/Baby/k/d096/age.png

• MandM

Broj poruka: 165

Prijavi adminu

andromeda_89

Bok cure, nova sam ovdje, nisam nikada do sada pisala po forumima, niti sam ovakvim putem tražila savjete. No iščekivanje me ubija.
    Situacija je ovakva, zadnja M mi je bila 02/07, dečko (38) I ja (35) smo imali nezaštićene odnose sa ejakulacijom od zadnjeg dana M koji je bio 07/07 do 13/07. Kasnije nismo jer sam putovala na more. Očekivana ovulacija je bila 16/07 prema kalendaru.
    25/07 sam učila sukrvicu na papiru, blagi roza trag, kojeg poslje vise nisam vidjela. U to vrijeme sam imala i blage grceve u stomaku koji su trajali 2 dana. Trebala bi dobiti M sutra najranije ili najkasnije 02/07 (posto mi ciklusi variraju doslovno od 26 do 31 dan) Imam konstantne bolove u donjem dijelu leđa, podrigujem, umorna sam cijelo vrijeme, imam blage grceve u stomaku 😵 isto tako imam sve klasične simptome PMSa: nervoza, pristići, grudi su mi minimalno osjetljive na dodir, glad…
    Ovo nam je prvi pokušaj za bebaca i inače se ne bi uopće zamarala ni istrazivala, da nije bilo tog traga sukrvice.
    Pošto trebam uskoro dobiti M, ne namjeravam još praviti test, samo me zanima jel moguće da je taj blagi trag krvi bio implantacijsko krvarenje?
    😘

Hej moglo bi biti implatcijsko 😍 možeš raditi test već danas bez problema 🤗 ako želiš biti sigurna onda pričekaj dan kada bi M trebala doći ili dan iza da napraviš test 🥹 i sretno ♥️♥️♥️

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

• andromeda_89

Prijavi adminu

MandM

andromeda_89

25/07 sam učila sukrvicu na papiru, blagi roza trag, kojeg poslje vise nisam vidjela. U to vrijeme sam imala i blage grceve u stomaku koji su trajali 2 dana. Trebala bi dobiti M sutra najranije ili najkasnije 02/07 (posto mi ciklusi variraju doslovno od 26 do 31 dan) Imam konstantne bolove u donjem dijelu leđa, podrigujem, umorna sam cijelo vrijeme, imam blage grceve u stomaku 😵 isto tako imam sve klasične simptome PMSa: nervoza, pristići, grudi su mi minimalno osjetljive na dodir, glad…
    😘
    Hej moglo bi biti implatcijsko 😍 možeš raditi test već danas bez problema 🤗 ako želiš biti sigurna onda pričekaj dan kada bi M trebala doći ili dan iza da napraviš test 🥹 i sretno ♥️♥️♥️

Hvala puno na feedbacku 🥰 pričekati ću još dan dva, da vidim hoću li dobiti, ako ne dodje do 02/08, napravit ću test ☺️ malo me strah napraviti ga da se ne razočaram 😅 ovako bar još malo mogu živjeti u nadi 😋

• MandM

Broj poruka: 165

Prijavi adminu

andromeda_89

MandM

andromeda_89

😘
    Hvala puno na feedbacku 🥰 pričekati ću još dan dva, da vidim hoću li dobiti, ako ne dodje do 02/08, napravit ću test ☺️ malo me strah napraviti ga da se ne razočaram 😅 ovako bar još malo mogu živjeti u nadi 😋

apsolutno razumijem i sama sam ista... svaka čast na izdržljivosti i podupirem odluku :) 

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

• Tamara30

Broj poruka: 196

Prijavi adminu

dobro vece svima imam jedno pitanje dali mogu ostati trudna ako sam imala odnosi prvi dan menstruacije i  po zavrsetku peti dan posle sam imala 7 dana 9 dana 10 dana  11 dan smo preskocili  pa smo imali 12 i 13 dan posle ponovo preskocili 14 15 16 i 17 dan smo preskocili pa 18 dana ponovo dali postoji sanca da mogu ostati u drugom stanju ??

• Tamara30

Broj poruka: 196

Prijavi adminu

da napomenem zadnja menst mi je bila menst sam imala 19.08.2024 pa sam dobila 16 .09 mislim da su mi na 28 dana jer uvek u dan dobijem sada 

• Doriis

Broj poruka: 148

Prijavi adminu

Pricekaj dok ti treba doci pa ako ne dode taj dan, napravi iduci dan test.

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

• anera24

Prijavi adminu

Pozdrav nova sam ovde 
    Imala sam zadnji menstruaciju 10.11 koja je kasnila 2-3 dana.
    Odnos sa dečkom sam imala 27.11 bez zaštite ali nije završilo u meni.
    Da bi poslje odnosa 5-7 pred menstruaciju kojoj sam se nadala 05.12 osjetila mučninu. Dan prije menstruacije osjetila sam kako me grudi bole i donji dio ledja ali medjutim menstruacije nije stigla kada sam očekivala 05.12.
    Ali sam i dalje osjećala nadolazeću menstruaciju da bi se jucer povećali simptomi nadutosti u trbuhu bolne grudi i osjetljive na dodir. Znači imala sam simptome ali ali i dalje kasni.
    Da li postoji mogućnost za trudnocom ili bi ipak trebala doci menstruacije 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.