Jutro cure, citam i pisem na potpomognutoj temi i sad ugledam ovu, 🎉🎉🎉🎉!
Imala sam transfer 18.9., prvo sam imala sve simptome ikad koje sam pripisivala utricima ali od jucer je sve osim bolnih grudi nestalo.
Cekam jos barem sutra za testiranje iako je i to prerano.
Ako ce me ista prebaciti preko ruba to je cekanje ovo.
Nadam se da se drzite!
Marimareee, transfer blastice ili? :) sretnooo 🍀🍀🍀🍀
1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
1. Fet jednog zametka - beta 0
2. FET jednog zametka - beta 0
3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰
Cao svima tako sam ocajna🥺🥺jucer sam bila u spitalu vadili su mi beta ona je 3200 doktorica je rekla posto u maternici nevidi nista da joj nikako nepase verte u krvi sa statusaom u maternici😞😞nisam pametna nocas nista nisam spavala ..ujutro imam termi u 10.20 pa ce mi reci vise🥺🥺svako dobro vam zelim😊
Ivana
Cao svima tako sam ocajna🥺🥺jucer sam bila u spitalu vadili su mi beta ona je 3200 doktorica je rekla posto u maternici nevidi nista da joj nikako nepase verte u krvi sa statusaom u maternici😞😞nisam pametna nocas nista nisam spavala ..ujutro imam termi u 10.20 pa ce mi reci vise🥺🥺svako dobro vam zelim😊
Pozdrav Iša kad je bio transfer? To je bas velika beta?
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Pozdrav svima žene.
Samo da vas malo povirim nisam dugo. 😊
Ja krećem za nekih dva tjedna u svoj treći postupak.
Jako sam emotivna ovaj put što se tiče toga... Imam veliku želju, a s druge strane mi je teško kad se sitim te punkcije i toliko igala u trbuh. .. strah me opet neuspijeha. Pokušam se pribrati ali mi na dane jednostavno ne ide..
Nola ja sam evo svoj COVID riješila ima tjedan dana. ( bar nešto) odmah sam digla potvrdu , "mirna" sam sad 180 dana što se tiče njih i njihovog cijepiva 🤣💪
Ljudi moji držite se, sretno svima, mi smo je*ene lavice u ovom svemu , stvarno možemo sve! Puno pusa šaljem i pozitivne vibre. ❤
Šesnica drago mi je da si se javila. Ides odmah u postupak? Ne trebas nista preskakati? Pricas po dalmatinski, jesi u Citu?
Nola A ne znam. Da li tribam preskakali,to pitaš radi COVIDA? 🤷♀️🤣 nisam doktoru ni javila da sam imala ,pa ne znam apsolutno ništa o preskakanju, vici šta trebam? 🤣
Zadar Nolice 🥰
Šesnica aha mislila sam mozda da si iz St-a pa ides u Cito i da su ti rekli da ne trebas preskakati ciklus. Da, zbog Covida. Mah....😒 brijem da bi trebala. Ako ih pitas pls javi, bas me zanima sto tvoji kazu. Ja sam sada prestala s terapijom za FET radi Covida.😔 Preporuka je preskociti ciklus/dva zbog imunoloskog odgovora nakon cijepljenja/bolesti.
Kosuljica aa, novost? :)
1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
1. Fet jednog zametka - beta 0
2. FET jednog zametka - beta 0
3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰
Nola , joj oprosti, ne znam za tu Cito pamfleta što me pitaš 😅, idem u Zg kod Lučingera. Evo sam ga odmah zvala. On je rekao da on to prvi put čujem i da se vidimo za dva tjedna kako smo se i dogovorili da ne treba nikakva pauza. 😐 Sad ne znam. Ja sam prebolila ima tjedan dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji