Bokic curke ja sam nova😊😊inace dosta citam i prikupljam informacije za dalje..naime prije 8 dana sam napravila test ne jedan nego dva u razmaku dva dana i naravno pozitivan🤭🥰sok naravno nije mi prva trudnoca😂😂😂i proslu nedjelju sam osla na pregled napravili mi i bolnici test kod njih negativ😳😳ono pomislila sam zar ja imam bolji test od njih..🙄🙄ugl doktor me pregledao i rekao kako nema nista u maternici da vidi da sam imala ovulaciju..da mi je maternica zadebljana i da ima sluzi..a ja i dalje nemam svoje dane..grudi me bole nesmijem da ih dotaknem narasle ajme..inace sam imala zadnju m 18.8..toliko sam nestrpljiva aa jos sam zaboravila stim da mi nije vadio krv na betu nego mi je reko da ponovim test i da dodem kod njih za dva tjedna..luda sam ovih dana ili sam trudna ili sam luda 🥺🥺🥺ljep pozdrav😘
Ivana
Prijavljujem: osmi dan nakon 4.dnevnog ET, test negativan...
1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
1. Fet jednog zametka - beta 0
2. FET jednog zametka - beta 0
3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰
Pozdrav cure. Vidim da ste se bas raspisale. Ja cu vam reci svoje iskustvo. Nikakvih simptoma nisam imala, a ipak evo moje deckic raste 😊
Nola_ na anomaly scanu je sve doktorica kaze OK. I dobili smo potvrdu da je decko. Cure sretno vam. ❤
Ni bolne grudi čak? Ja se samo sjećam da u 1.IVF kad je bila biokemijska, već nakon pet dana nisam mogla izdržati noć bez wc-a i grudi su bile dosta bolne... I sad kad toga nema nakon tjedan već znam i sama da ništa od tog... Mislim da su zaista rijetke žene (ali sretne) koje nemaju nikakve simptome, a ipak ugledaju +. Čitajući forume primijetila sam da neke žene za svaku promjenu na tijelu kažu da je simptom, a neke kažu da nisu imale baš nikakve simptome, a ostale su trudne. Onda na kraju kažu ipak da nisu imale simptome osim grčeva i bolnih grudi :D pa me baš zanima tvoje iskustvo je li zaista nije bilo baš ništa? Treba preživjeti do petka još do bete.... :( sad sam već zaista luda... Zašto kod mene ne dolazi do implantacije 😓 već razmišljam trebam li totalno promijeniti način ishrane možda jer ne znam više što bi moglo drugo biti... Iako se dosta zdravo hranim, ipak se u mojoj svakodnevnoj prehrani nađe pašteta, salama, čips, čokolada...
Bok Rita89 vidim da te panika pere od jutra....zao mi je,
Al nije li to prerano za test? Ja ću probati izdržati do veze idem idući tjedan na posao pa će mi brže proći vrijeme. Simptomi su mi i dalje grčevi kao pred m, ostalo ništa, i nije ono da je to sad najednom pa jako nego onako, lagano, i u ležećem i hodanjem položaju, nema pravila.
Polako danas lijepo se nečim okupiraj, odi u šetnju, peglaj (idealan je dan jučer bio, ne znam kako će danas biti)... Držim ti fige🤞 I sebi isto😁
Btw. ni ja se ne branim zdravo iako sam jučer kupila mix orašastih plodova po uputama nekim ovdje 😆😆 pa kao ono. Ne jedem čips baš, ali kokakola, Toblerone, Batonsi i ostalo se nadje redovno. Neki dan sam pozderala 9 onih bananka kaj su bile u XXL akciji u Lidlu 🙈, to je bio rekord a u ostale dane 5-7.
Nekako mi se čini da to zapravo nema neke veze.
Ej cure jutro, Rita ponekad zena ima skroz drukcije simptome u dvije trudnoce, nemoj se toliko silno drzati za tu biokemijsku. Mozda ce ti zdrava trudnoca donijeti skroz drukcije ili nikakve simptome.
I mislim da je za test dosta rano, to je kao 7i dnt 5dnevnog.
A ako slucajno ne uspije ni ovaj put, jesi radila obradu RIFa?
Btw. ni ja se ne branim zdravo iako sam jučer kupila mix orašastih plodova po uputama nekim ovdje 😆😆 pa kao ono. Ne jedem čips baš, ali kokakola, Toblerone, Batonsi i ostalo se nadje redovno. Neki dan sam pozderala 9 onih bananka kaj su bile u XXL akciji u Lidlu 🙈, to je bio rekord a u ostale dane 5-7.
Nekako mi se čini da to zapravo nema neke veze.
Kod mene više ni grčeva nema pa sam se odlučila napraviti test. Da, rano je, ali ravnala sam se prema zadnjem pozitivnom testu na kojem mi je ovaj dan već bila debela crta :). Napravit ću još koji idući tjedan svakako. Ja ne znam više šta da mislim, stvarno je sreća. Moja prijateljica koja nije imala nikakvih problema, nije mogla dugo zatrudniti, promijenila prehranu i žena ostala trudna. Alii prijateljica koja je bila u potpomognutoj, je nakon transfera kauč nosila na kat i ostala je trudna. Pa luda sam više. Možda bih se samo trebala opustiti i ne misliti kako su drugi prošli. Ali sve mi je teže se opustiti i biti pozitivna nakon toliko puta. Bit će da je do sreće... Kako samo izdržiš tako dugo da ne napraviš niti jedan test? Divim se svim takvim ženama. S obzirom da mi je u petak bio transfer, mirovala sam preko vikenda i u ponedjeljak sam išla raditi jer psihički više ne mogu izdržati da budem doma. Lakše mi je ovako. Ali lakše je i time što nitko ne zna ovaj put da smo u postupku pa me ne ispituju i ne "suosjećaju".
Pozdrav cure. Vidim da ste se bas raspisale. Ja cu vam reci svoje iskustvo. Nikakvih simptoma nisam imala, a ipak evo moje deckic raste 😊
Nola_ na anomaly scanu je sve doktorica kaze OK. I dobili smo potvrdu da je decko. Cure sretno vam. ❤
Ni bolne grudi čak? Ja se samo sjećam da u 1.IVF kad je bila biokemijska, već nakon pet dana nisam mogla izdržati noć bez wc-a i grudi su bile dosta bolne… I sad kad toga nema nakon tjedan već znam i sama da ništa od tog… Mislim da su zaista rijetke žene (ali sretne) koje nemaju nikakve simptome, a ipak ugledaju +. Čitajući forume primijetila sam da neke žene za svaku promjenu na tijelu kažu da je simptom, a neke kažu da nisu imale baš nikakve simptome, a ostale su trudne. Onda na kraju kažu ipak da nisu imale simptome osim grčeva i bolnih grudi :D pa me baš zanima tvoje iskustvo je li zaista nije bilo baš ništa? Treba preživjeti do petka još do bete…. :( sad sam već zaista luda… Zašto kod mene ne dolazi do implantacije 😓 već razmišljam trebam li totalno promijeniti način ishrane možda jer ne znam više što bi moglo drugo biti… Iako se dosta zdravo hranim, ipak se u mojoj svakodnevnoj prehrani nađe pašteta, salama, čips, čokolada…
Draga moja, prvo da ti kazem, za test ti je rano. Ja sam radila test 8 dan ali ja sam imala 5-dnevnu blasticu i bio je jedva pozitivan. Simptoma stvarno nisam imala nekih ni na pocetku a nemam ih ni sad posebno. Moja dr je rekla da bolne grudi budu od progesterona i pokoji simptom od ostalih lijekova koje pijemo. Ali evo ja ni to nisam imala. I dogodilo se. Zato razmisljaj pozitivno. Ti si sad trudna dok se ne dokaze suprotno. 😊 Koji ti je ovo pokusaj?
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Ej cure jutro, Rita ponekad zena ima skroz drukcije simptome u dvije trudnoce, nemoj se toliko silno drzati za tu biokemijsku. Mozda ce ti zdrava trudnoca donijeti skroz drukcije ili nikakve simptome.
I mislim da je za test dosta rano, to je kao 7i dnt 5dnevnog.
A ako slucajno ne uspije ni ovaj put, jesi radila obradu RIFa?
Hej, sad tek vidim tvoj odgovor. Što je RIF? Nisam :D
Sortiraj odgovore
Najstariji