Ili 6.9. ja racunam odmah da su bili trodnevni… isto moze biti pon implantacija… drzim fige! :)
Hvala ti :)
1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
1. Fet jednog zametka - beta 0
2. FET jednog zametka - beta 0
3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰
Hvala cure 🥰🥰🥰
Danas ponavljam betu,nadam se da je sve ok 🙂
Rita za bol trtice neznam ali ja sam imala strasne bolove do jucer u donjem dijelu leđa i to ne samo bol nego ko da mi je neka vrucina isla kroz leđa pa me cak i peklo..cudni su svi ti simptomi i zaista se razlikuju tako da mislim da je sve moguće! Sretno 🥰🥰🥰
Joj odgovorila sam čim sam se probudila i bila izgubljena u datumima :D transfer je bio 10.9. :)
Hvala cure 🥰🥰🥰
Danas ponavljam betu,nadam se da je sve ok 🙂
Rita za bol trtice neznam ali ja sam imala strasne bolove do jucer u donjem dijelu leđa i to ne samo bol nego ko da mi je neka vrucina isla kroz leđa pa me cak i peklo..cudni su svi ti simptomi i zaista se razlikuju tako da mislim da je sve moguće! Sretno 🥰🥰🥰
Hvala ti :) Cure moje, opterećujete li se vi time da nakon transfera pazite da ne stisnete trbuh pri dizajnu i okretanju u krevetu, obuvanju, jutarnjem rastezanju kad se probudite?
Ne
Meni je dr rekla da prvi dan mirujem, a kasnije uobičajeno bez dizanja teških stvari. Evo jučer sam cijeli dan sortirala premalu odjeću za dati dalje i malo šetala po vani. Mislim si nekak da to nema baš veze s tim hoće li se uhvatiti ili ne.
Nola_ napisala sam jučer odgovor ali sad ga ne vidim pojma nemam di je. Hvala za riječi podrške. Ja si nekak mislim da ako sam realna, i ne nadam se previše, da se neću ni razočarati... Aha, beta...27.9.
Ne
Meni je dr rekla da prvi dan mirujem, a kasnije uobičajeno bez dizanja teških stvari. Evo jučer sam cijeli dan sortirala premalu odjeću za dati dalje i malo šetala po vani. Mislim si nekak da to nema baš veze s tim hoće li se uhvatiti ili ne.
Nola_napisala sam jučer odgovor ali sad ga ne vidim pojma nemam di je. Hvala za riječi podrške. Ja si nekak mislim da ako sam realna, i ne nadam se previše, da se neću ni razočarati… Aha, beta…27.9.
Dobro, ja sad već pušem i na hodno jer je meni samo problem implantacija... Uvijek mi doktorica kaže da prvih dana ne stišćem trbuh i onda me strah da sam stiskala iako znam da žene kad prirodno zatrudne ne paze na to jer ne znaju da su trudne. Mislim da je sad već i doktorica luda od mojih neuspjeha, zadnji put mi je čak rekla da se ne smijem jer tako napreže trbuh 😂 hvala vam puno cure, morala sam s nekim prokomentirati i izjadati se jer nitko ne zna da smo u postupku.... Želim svu sreću betočekalicama i uspješne trudnoće do kraja ❤️
A dobro, 6. put bi i ja puhala na hladno, imaš pravo...
Onda ne gledati humoristične na rtl2:))
A dobro, 6. put bi i ja puhala na hladno, imaš pravo…
Onda ne gledati humoristične na rtl2:))
Hahaha nee, to mi je najdraža rutina u danu :D
Rita a meni kasno😂 radim ko konj🙈 punkcija punkcija haha. Pa po tome racunam koliko su stari embriji. Btw ja pazim na te kontaktne stvari. Ali pokusavam se ponasati normalno. Svaki put sam sve normalnija, ja uskoro idem na treci transfer. Mada mislim da nema pretjerane veze, ako se implantirao vec je dosad:)
Kosuljica da tako i ja pokusavam, uzeti u obzir sve realne sanse, ono da se ne nadam ne bih bila tu gdje jesam, ali isto tako znam da je 50:50 u najboljim uvjetima. Ali covjek se uvijek nada zato i jesmo tu, i vjerujem da ce se svakoj od nas svaka ova muka na kraju isplatiti sa jednim (ili vise) slatkim drecalom🤣🤗
Da, svakako Nola_ imaš pravo. Ne vidim potpis na mobu, ti sada ideš na FET imaš zalihe ili opet sve ispočetka?
Meni je baš zao kaj nemamo nikakve zalihe, čak i da bude sada bingo, da ono, imamo možda još koje "dijete".
No dobro. Naslov teme su simptomi:)) ne znam kako je vama bilo ali ja u nekim položajima kao da stalno imam mengu. I to u ležećem položaju (evo sad npr pokušavam zaspati, ali me neki grčevi muče nije ništa strašno, ali eto).
Nije mi baš najjasnije jesu li grčevi prisutni kod oba ishoda (implatacije i abortusa)? Ugl eto ko da ću dobit m sutra ujutro. Danas sam isto malo šetala, manje nego jučer, ali sam vozila auto i isla par puta po stepenicama gore dolje (ne namjerno nego sam neke stvari nosila a kako je bi smjela teško onda sam išla u raznim vremenskim razmacima više puta). Pogledala sam sve glupave serije tipa NCIs, CIS La, Castle, Mentalist već su mi se likovi oni sporedni pomiješali iz tih svih serija). U pon se vraćam na posao jer mi se čini da mi tako brže prodje dan. Eto, toliko.idem probati zaspati. Laku noć
Sortiraj odgovore
Najstariji