Cao cure 🙂
Evo ja nisam izdrzala,danas napravila test,čak 3 🤦🤦
I sva tri pokazala plusić 🥰🥰🥰
Sad čekam utorak i betu da potvrdimo 🥰🥰🥰
Odlicno Cestitam i da bude uredna beta u ponedjeljak. Koji ti je dan?🙏🙏🙏
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Cao cure 🙂
Hvala vam 🥰🥰🥰 U utorak vadim betu...danas je 9-ti dan od ET! Nadam se da ce sve biti kak treba 🙂
Cao cure 🙂
Hvala vam 🥰🥰🥰 U utorak vadim betu…danas je 9-ti dan od ET! Nadam se da ce sve biti kak treba 🙂
I ja sam 8 dan od transvera radila test, crtica bila svijetla ali bila je tu. Javljaj i srecno. 🍀
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Zabrinjava me krvarenje...mislim da je implatacijsko al nekako mi dugo traje. Počelo je u srijedu (7 dan od et) i danas je 4-ti dan..menstruacija nije nikako jer je to skroz lagano krvarenje,toliko da ga ima na dnevnom ulosku i na papiru kad brisem al je prisutno pa sam zabrinuta! Al eto pošto je i jučer bilo krvarenja a test bio pozitivan nadam se da je sve ok! Javljam se u utorak sa novostima 🥰🥰🥰
Zabrinjava me krvarenje…mislim da je implatacijsko al nekako mi dugo traje. Počelo je u srijedu (7 dan od et) i danas je 4-ti dan..menstruacija nije nikako jer je to skroz lagano krvarenje,toliko da ga ima na dnevnom ulosku i na papiru kad brisem al je prisutno pa sam zabrinuta! Al eto pošto je i jučer bilo krvarenja a test bio pozitivan nadam se da je sve ok! Javljam se u utorak sa novostima 🥰🥰🥰
Negdje sam procitala da to krvarenje traje par dana. A ono sto je meni dr rekla ako bude krvarenja da prestanem piti andol ili aspirin 100. Tako da ako pijes mozda da prestanes. Srecno i javi sutra. ❤
Ne pijem nikakve tablete osim estrofema i vaginaleta utrogestan...i vitamine naravno koje trosim! Velim nije to uopce jako krvarenje,tolko da je ulozak namazan i na papiru svako malo ima krvi! Vidjet cu sutra kak ce bit beta pa cu pitat ginekologicu sta i kako dalje! Hvala 🥰🥰
Ne pijem nikakve tablete osim estrofema i vaginaleta utrogestan…i vitamine naravno koje trosim! Velim nije to uopce jako krvarenje,tolko da je ulozak namazan i na papiru svako malo ima krvi! Vidjet cu sutra kak ce bit beta pa cu pitat ginekologicu sta i kako dalje! Hvala 🥰🥰
Sretno sutra. Ja sam imala krvarenje ali vise kao zilice su bile. Vecinom samo na papiru.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Pozdrav svima, evo samo da vam se javim cure moja drage.
Prvo da cestitam Tinika88 na pozitivnom testu i pozelim svu srecu dalje🍀
Alexandra sad sam procitala da nosis decka i bas sam imala takav osjecaj za tebe💙 Jesi mi dobro?
Ja cekam mengu da krenem sa FET-om. Ovaj put idem s drukcijom terapijom, estramon flasterima i estrofemom. Da li je netko stavljao te flastere?
Ljubim vas sve
Nola_ 👏👏👏👏 pa gdje si ti? Jesi se naodmarala?
Ja sam dobro. Kaze dr da je decko 💙
16.09. Idem na taj anomaly scan pa sam malkoc uplasena, ali inace je sve dobro. Za te flastere ti ne znam nista reci jer ih ja nisam koristila. Ali zelim ti srecu ❤ i javi novosti ❤
Ja sam koristila flastere sad u zadnjoj pripremi za fet.
Mjenjaju se svakih 48 sati. Stavljaju se na donji dio leđa, jedan flaster. Doktor mi je rekao da osobno previše ne vjeruje u flastere, ali da škoditi ne mogu. Što je bilo presudno za dobar endometrij Estrofem ili flasteri ne znam, ali učinilo je svoje.
Sortiraj odgovore
Najstariji