Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nola_
    14. Rujan 2021. 19:58

Alexandra haha jesam i nisam, kod nas uvijek zanimljivo:) bit ce dobro to sve dobro micka vidjet ces, svakako javi🤗
    Eatpraylove ne vjeruje bas? Hm...a on ih je prepisao? Koliko si uzimala estrofema? Dobila sam 2x2mg ne znam jel to malo.... brine me taj endometrij odjednom je poceo zahebavat, mora nesto🙄

• tinika88
    14. Rujan 2021. 20:34

Evo cure da se i ja javim..beta je 602 nakon 14 dana od ET,tako da je to super 🥰🥰🥰 prekosutra ponavljam betu i nadam se da ce se sve odvijati onako kako treba 🤩🤩🤩
    Alexandra ma bit će sve ok na anomaly scanu..ne sekiraj se 😘 Čestitke za dečkića 🥰🥰🥰🤰🤰🤰

• eatpraylove
    14. Rujan 2021. 22:05

Nola_ Estrofem sam dobivala 3 puta po 2 mg.
    Flasteri svakako ne mogu skoditi!
    tinika88 čestitam!!!

kosuljica
    14. Rujan 2021. 22:46

Ćao evo mene opet nakon par tjedana, srećom ova tema je malo usporila pa sam uspjela pohvatati:)))
    Tinci čestitam na trudnoći!
    Ja bila na transferu i, nevjerojatno, ali istinito, jedna blastocista je pukla pa su vratili samo jednu (od dvije).
    Čitam da je uspješnost održavanja odmrznutih blastocista 95%, tako da eto, baš znam pogoditi.
    Za sada je ok, mirujem dan, dan i pol, a onda posle toga se krećem i šetam, cirkulacije radi. 
    Nola i Aleksandra pozdravljam vas obje!
    Još sam nekog zaboravila, ali kasno je i iscrpljena sam.
    Laku noć svima

Nola_
    15. Rujan 2021. 10:45

Jutro cure, hvala eatpraylove na info. 
    Tinika88 draga cestitam! 
    Kosuljica zao mi je sto si u tom nesretnom postotku, koja je ocjena  druge BC i kakav je endo? Uzivaj sada i ne sekiraj se oko te sto se dogodilo, jer se dogodilo i gotovo je a mozes si samo naskodit za svoju dr bebicu. Kad si bila na transferu? Javljaj nam novosti svu srecu ti zelim❤️

kosuljica
    15. Rujan 2021. 14:19

Book Nola, živa si :)
    Jučer. Druga je ok, nisu mi baš išli detaljno objašnjavati (vidim da neki pričaju o ovoliko i onoliko stanicnima, dr.je samo rekla da je lijep embrij i mene zapravo drugo ni ne zanima, prirodne znanosti mi nikad nisu baš nešto išle :)) ).
    Da, eto, danas se ne sekiram, mislim, nisam ni jučer previše, malo mi je samo zao, eto.
    Vidjela sam da su negdje napisala da se malo odmaraš.
    To je dobro, meni su ljeto i proljeće dosta loša razdoblja pa si mislim da je zbog toga i iz 12-13 povadjenih folikula na kraju ispala samo jedna blastocista (6 ja, 3opl,2 bl,1 vraćena) pa možda je zima bolje vrijeme za kvalitetnije jajne stanice.
    Čujemo se javim se svakako, iskreno jedva čekam dr tj na posao tako mi vrijeme prodje brže.

Nola_
    15. Rujan 2021. 19:11

Kosuljica daj boze da sada uspije i da imas bebicu u rukama slj ljeto, pa da ne razmisljas o jajnim stanicama ove zime🤞🏼 To su dobre vijesti da je embrij lijep. Realno, na 6 js i oplodenih 3, 1 lijepa BC je odlican rezultat. Kad vadis betu? 

Rita89
    15. Rujan 2021. 20:22

Pozdrav, žene... Imam pitanje u vezi simptoma nakon ET... U petak je bio ET 2 embrija 4.dan nakon punkcije... U ponedjeljak navečer iz čista mira počela me boliti trtica, utoeak je bio nepodnošljiv od boli i tijekom noći na srijedu se smirio, boli još malo, ali ništa strašno. Do sutra već gotovo... Inače baš nikakvih drugih simptoma nemam... Čak me ni sise ne bole, ne osjećam nikakva probadanja... Mislite li da ima ta bol ikakve veze s transferom? Ja nikad nisam čula da je nekog bolila trtica nakon transfera 😂 inače mi je ovo 6.transfer...samo prvi je bio dobitan, ali biokemijska... Već sam baš tužna da mi ni ovaj nije uspio :(

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

Nola_
    15. Rujan 2021. 22:35

Hej Rita ja iskreno nisam cula za bol u trtici, ali mene pod hormonima sve kosti dole bole tako da je svasta moguce:) Ali pon/ut je mogla biti implantacija ako je transfer bio 7.9. Drzim fige da je dobitni! 🍀

Nola_
    15. Rujan 2021. 22:39

Ili 6.9. ja racunam odmah da su bili trodnevni... isto moze biti pon implantacija... drzim fige! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.