Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nola_
    04. Kolovoz 2021. 09:03

Hej curke samo da vas pozdravim i pitam kako ste? 
    Vjekica vidim u potpisu divni betu, čestitam i želim ti svu sreću dalje i da uzivas u mirnoj trudnoci💞
    Lucky zao mi je zbog negativnog testa, glavu gore i hrabro dalje🤗
    Kako ste ostale djevojcice? 
    Ja se kupam i uzivam doma🤗 trebala sam dobiti menstruaciju 1.8. ali imam samo neko smedarenje i lagani krvavi trag i tako vec 4 dana nemam pojma sto se dogada i drago mi je da nisam krenula sa terapijom za FET misleci da je menga prvi dan. Pretpostavljam da su mi se prodrmali hormoni zbog stresa.
    Ljubim vas sve i nadam se da mi uzivate i opustate se na godisnjima 😘😘

• lucky985
    05. Kolovoz 2021. 10:07

Htjela sam vaditi betu prije, ali rezultati ne bi bili gotovi do ponedjeljka. Tako da čekam onda ponedjeljak kada su mi ionako u bolnici rezultati isti dan. Testove više ne radim. Menge još uvijek nema, danas kasni 6.-7.dan. Jutros smeđa sluz na papiru, vjerojatno od crinone gela? Ima li tko takvo iskustvo? Ili se vještica gura izaći na svjetlo dana🤣
    Bolovi u jajnicima uvijek isti, žmiče pa stane, ali tako od punkcije. Glava me boli, ali nije ni čudo s obzirom na vrijeme🤣Cure, sretno!

👱37🤵43 idiopatska neplodnost
    1.Ivf ❌ nema transfera
    2. Ivf ✅ transfer sedmostančnog 19.7.2020.
    -vraćen 3.dan
    (štoperica/crinone gel)
    3.ivf- 23.11.21.terapija menopur 12 dana
    10 stanica-4 pune, nisu se razvile
    ❌transfera
    9.mj./2022.-histeroskopija
    4.ICSI -11.mj./2022. Duostimulacija, gonal; 1. dio- 2 stanice, od toga 1 blastica-smrznuta / 2.dio-6 folikula(0 uspjelih)
    3.2.2023. FET 1 blastice

Nola_
    09. Kolovoz 2021. 20:14

Lucky jesi vadila betu🍀

• šesnica
    10. Kolovoz 2021. 09:54

Nola_  eeeej tiii, neka uživaš, odmori se, tako i treba. 🥰
    Kad si mislila opet krenuti? Ja sam totalno u nekom premisljanju, trenutno mi je mrsko krenuti sve ispočetka 😔

• NATALIE0407
    10. Kolovoz 2021. 18:09

Nola_

Hej curke samo da vas pozdravim i pitam kako ste?
    Vjekica vidim u potpisu divni betu, čestitam i želim ti svu sreću dalje i da uzivas u mirnoj trudnoci💞
    Lucky zao mi je zbog negativnog testa, glavu gore i hrabro dalje🤗
    Kako ste ostale djevojcice?
    Ja se kupam i uzivam doma🤗 trebala sam dobiti menstruaciju 1.8. ali imam samo neko smedarenje i lagani krvavi trag i tako vec 4 dana nemam pojma sto se dogada i drago mi je da nisam krenula sa terapijom za FET misleci da je menga prvi dan. Pretpostavljam da su mi se prodrmali hormoni zbog stresa.
    Ljubim vas sve i nadam se da mi uzivate i opustate se na godisnjima 😘😘

Nola uzivaj i uzmi si vremena koliko ti je potrebno. Ja sam napravila pauzu od godinu dana par dana prije pocetka cijelog postupka jer sam bila preumorna od kontrola doktora i svega. I to mi je poslije bio veliki plus.

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

• NATALIE0407
    10. Kolovoz 2021. 18:13

lotaB

Bok cure…evo ja polako ulazim u 12.tj…i naravno da su krenula razmisljanja o ranom kombiniranom probiru…pa guglanja itd…e sad, mene zanima da li itko zna da li beta hcg koja se vadi u ranoj trudnoći ima kakve veze sa free beta hcg kod ranog kombiniranog probira?
    Naime…ja sam imala jako visoku betu 14.dpt 1223 3.dan, a u pitanju je jedna bebica…a sad čitam da visoka free beta hcg kod ranog kombiniranog probira nije dobar nalaz….da upućuje na kormosomske anomalije….da li je to povezano?
    Ima li kraja našim brigama?

lotaB

Bok cure…evo ja polako ulazim u 12.tj…i naravno da su krenula razmisljanja o ranom kombiniranom probiru…pa guglanja itd…e sad, mene zanima da li itko zna da li beta hcg koja se vadi u ranoj trudnoći ima kakve veze sa free beta hcg kod ranog kombiniranog probira?
    Naime…ja sam imala jako visoku betu 14.dpt 1223 3.dan, a u pitanju je jedna bebica…a sad čitam da visoka free beta hcg kod ranog kombiniranog probira nije dobar nalaz….da upućuje na kormosomske anomalije….da li je to povezano?
    Ima li kraja našim brigama?

Draga pusti se guglanja i uzivaj u svojoj trudnoci brines se nepotrebno radi neceg sto nije sigurno.  Doktor ce ti sve rec sta i kako dalje.  I da ti odma kazem nazalost brigama nikad kraja 😏. Sve najbolje ti zelim 🙏

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

Nola_
    10. Kolovoz 2021. 19:53

Šesnica ne znam ni sama, mozda slijedeci ciklus, mozda i ne vidjet cu kako ce mi biti tada. Iskreno niti ne znam vise kad bi trebala dobiti menstruaciju kad mi se sve posemetilo. 🙄
    I kuzim te skroz, ja sam u drugu stimulaciju isla nakon skoro god dana. Odmori se i napuni baterije💞
    Natalie 💝
    Lota kuzim da te brine i brijem da cu i sama biti nepodnosljiva sa svojim brijama, ali sad ne trudna i racionalna (sto bi mm na ovo rekao haha) se moram sloziti s Natalie.  Zelim ti da sve prode u najboljem redu🥰
    Alex gdje si? Jesi ziva? 👀

Alexandraaa90
    11. Kolovoz 2021. 13:01

Nola_ ziva naravno.  Malo sam bila kod svojih, i uzivala.  Sad opet povratak u normalu.  Citam vas ja redovno.  I sa nestrpljenjem ocekujem nove plusice 😊
    Ja sam danas usla u 15tt.  Sto se tice mog hematoma, nema ga vise a sa njim je nestao i iscjedak.  
    Ti mi se odmori i misli pozitivno.  I kreni po svoju bebicu.  😊

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Vjekica42
    12. Kolovoz 2021. 14:05

Evo da javim da sam preživjela prvi uzv. Danas točno šest tjedana. Mrvica ima 3.5mm, srce kuca dobro, sve izgleda ok. Sljedeći pregled u 10.tjednu, predložen mi i test probira. Ni sama ne znam hoću li ići na to ili ne, strah me uopće pomisliti na abnomalije. Zasad pozitiva i uživam, velikih tegoba nemam, osim što mi je očajno vruće i ne spavam noću, ali tako je svima ovo pakleno ljeto. Cure, žene svima sretno! 

👩‍🦱 42, 👨‍🦱44, idiopatska neplodnost
    1.IVF 2js, 3.d vraćen 1,
    28.7. +, beta 155.5
    2.8. beta 1353

Alexandraaa90
    12. Kolovoz 2021. 15:47

Vjekica42 bas mi je drago da je sve OK.  Uzivaj i ne sekiraj se bice sve OK.  Meni su ponudili taj test, ali sam ja odbila.  Ja sam jedva dosla do ove bebice i ne namjeravam prekinit trudnocu.  Sretno dalje. ❤

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.