Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    28. Srpanj 2021. 22:43

NATALIE0407

Alexandraaa90

NATALIE0407

SAYURI

NATALIE0407

SAYURI

NATALIE0407

Vjekica42

Beta 155.50, mojoj sreći danas nema kraja. Sljedeća beta u ponedjeljak.

Cestitam I da i dalje sve bude uredu.🙏
    Vidjela sam da veliki dio vas dva puta vadi betu zasto to ako mi netko moze objasnit.

Vadi se dva puta da se vidi da li se trudnoca normalno razvija, pod normalno se smatra da je vrijednost bete najmanje duplo u razmaku 48h…ako danas izvadis i beta je recimo 10, za 48h mora biti najmanje 20…sve ispod je indikacina da nesto ne ide kako treba..

Razumijem ja to sve da se ona treba duplat ali nerazumijem zasto vas salju da vadite dva puta. Radila sam Ivf imala sam dva uspjesna transfera Bogu hvala ali nikad mi nitko nije rekao da se vadi dva puta. Otisla sam 14 dan u bolnicu zvadili mi krv do podne javili rezultate da sam trudna i da nastavim sa terapijom i za dva tjedna ultrazvuk. Kod nas je ultrazvuk vazniji nego beta. Jer beta se moze duplat i da nema nista. Hvala na odgovoru.

Beta je jedini pokazatelj da je uredna trudnoca kada se jos nista ne moze vidjeti na UZV. A salje se dva puta da bi se dva puta vidjela vrijednost…vrlo logicno jel 😂

Izvini ali po cemu je to logicno beta moze biti biokemijska i moze se redovno duplat a kad osoba dode na ultrazvuk nebude nista.

Ako je biokemijska onda vrijednost bete pada, a ne raste, tj ne dupla se pravilno.

Imam dvije poznanice jedna je imala prirodnu trudnocu druga Ivf i u obe se beta duplala pravilno.I prvi ultrazvuk kad se ide vidjele ste da se plod nevidi ali tu je zv i gv.. nemojte misliti da je ovo neko nadmudrivanje ili tako nesto ali radila sam 2ivf u bolnici i nikad nitko nije spominjo drugu betu pa cak ni moj ginekolog koji je vodio trudnocu. Vama zelim sve najbolje

Glupo je s tobom dalje diskutovati. Ne kuzis...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• NATALIE0407
    28. Srpanj 2021. 23:49

SAYURI

NATALIE0407

Alexandraaa90

NATALIE0407

SAYURI

NATALIE0407

SAYURI

NATALIE0407

Vjekica42

Vidjela sam da veliki dio vas dva puta vadi betu zasto to ako mi netko moze objasnit.

Vadi se dva puta da se vidi da li se trudnoca normalno razvija, pod normalno se smatra da je vrijednost bete najmanje duplo u razmaku 48h…ako danas izvadis i beta je recimo 10, za 48h mora biti najmanje 20…sve ispod je indikacina da nesto ne ide kako treba..

Razumijem ja to sve da se ona treba duplat ali nerazumijem zasto vas salju da vadite dva puta. Radila sam Ivf imala sam dva uspjesna transfera Bogu hvala ali nikad mi nitko nije rekao da se vadi dva puta. Otisla sam 14 dan u bolnicu zvadili mi krv do podne javili rezultate da sam trudna i da nastavim sa terapijom i za dva tjedna ultrazvuk. Kod nas je ultrazvuk vazniji nego beta. Jer beta se moze duplat i da nema nista. Hvala na odgovoru.

Beta je jedini pokazatelj da je uredna trudnoca kada se jos nista ne moze vidjeti na UZV. A salje se dva puta da bi se dva puta vidjela vrijednost…vrlo logicno jel 😂

Izvini ali po cemu je to logicno beta moze biti biokemijska i moze se redovno duplat a kad osoba dode na ultrazvuk nebude nista.

Ako je biokemijska onda vrijednost bete pada, a ne raste, tj ne dupla se pravilno.

Imam dvije poznanice jedna je imala prirodnu trudnocu druga Ivf i u obe se beta duplala pravilno.I prvi ultrazvuk kad se ide vidjele ste da se plod nevidi ali tu je zv i gv.. nemojte misliti da je ovo neko nadmudrivanje ili tako nesto ali radila sam 2ivf u bolnici i nikad nitko nije spominjo drugu betu pa cak ni moj ginekolog koji je vodio trudnocu. Vama zelim sve najbolje

Glupo je s tobom dalje diskutovati. Ne kuzis…

Ti kazes da je glupo sa mnom diskutiert jer nekuzim.  To je tvoje misljenje. Ali kad je ta tvoja beta toliko sigurna zasto sve  i jedna ovdje strepimo do prvog ultrazvuka da se uvjerimo da smo trudne da je sve u redu ako je beta toliko pouzdana. 

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

Alexandraaa90
    29. Srpanj 2021. 08:50

NATALIE0407

SAYURI

NATALIE0407

Alexandraaa90

NATALIE0407

SAYURI

NATALIE0407

SAYURI

NATALIE0407

Vjekica42

Glupo je s tobom dalje diskutovati. Ne kuzis…

Ti kazes da je glupo sa mnom diskutiert jer nekuzim. To je tvoje misljenje. Ali kad je ta tvoja beta toliko sigurna zasto sve i jedna ovdje strepimo do prvog ultrazvuka da se uvjerimo da smo trudne da je sve u redu ako je beta toliko pouzdana.

Ja samo kazem ono sto je meni dr rekla.  Ovisi koliko je beta visoka.  E sad ja sam ponavljala, prva je bila 200 i onda mi je ponovila da vidi da li se pravilno dupla a mojoj prijateljici je prva beta bila 400 i ona nije ponavljala. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• Vjekica42
    29. Srpanj 2021. 12:50

Ubile ste me u pojam. Meni je beta 155.50 i to je 13dnt trodnevnog embrija. Rekli su mi da je to ok, ali gledam da svi i aju više bete prvi put. Sad sam u strahu da se što ne izjalovi. U ponedjeljak je tek ponavljam. 🥺😬

👩‍🦱 42, 👨‍🦱44, idiopatska neplodnost
    1.IVF 2js, 3.d vraćen 1,
    28.7. +, beta 155.5
    2.8. beta 1353

Alexandraaa90
    29. Srpanj 2021. 13:03

Vjekica42

Ubile ste me u pojam. Meni je beta 155.50 i to je 13dnt trodnevnog embrija. Rekli su mi da je to ok, ali gledam da svi i aju više bete prvi put. Sad sam u strahu da se što ne izjalovi. U ponedjeljak je tek ponavljam. 🥺😬

Ne sekiraj se.  Moja je bila petodnevna.  Bice to sve OK. 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• eatpraylove
    30. Srpanj 2021. 10:55

Kod vanmatericne trudnoće Beta mi se duplala itekako pravilno. Radila sam čak 3 bete, i 12. dan od prve bete je bio uzv kad su vidjeli da se ipak radi o vanmatericnoj trudnoći. Vidio se plod, otkucaji srca, samo sto je plod bio u jajovodu.

• NATALIE0407
    02. Kolovoz 2021. 05:14

Alexandraaa90

Vjekica42

Ne sekiraj se. Moja je bila petodnevna. Bice to sve OK.

Sretno bit ce to ok. Aleksandra90 ima pravo razlika je kad je trodnevni i kad je petodnevna zato i beta bude malo manja.🙏

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

• lucky985
    02. Kolovoz 2021. 13:59

Bok, svima! Ja sam još zelena u svemu tome...Imala sam jedan prirodni pokušaj (samo štoperica) i nije došlo do transfera. Sad, drugi put, također postupak isti, imala sam transfer jednog sedmostaničnog embrija...Naime, danas mi je 33.dc i 14.dpt...Radila sam tri testa, 10., 11. i danas, 14.dan. Od dana punkcije pa do danas osjećam bolove u jajnicima i ništa osim toga, a naznake menzisa, osim tih bolova, nema...Sva tri testa negativna....Je li to to?? Mogu li se još čemu nadati ako je i 14. dan negativan. Betu imam tek 9.8.zakazanu jer sam u Ri i tamo se čeka 3 tjedna. Stavljam samo Crinone gel. Hvala!

👱37🤵43 idiopatska neplodnost
    1.Ivf ❌ nema transfera
    2. Ivf ✅ transfer sedmostančnog 19.7.2020.
    -vraćen 3.dan
    (štoperica/crinone gel)
    3.ivf- 23.11.21.terapija menopur 12 dana
    10 stanica-4 pune, nisu se razvile
    ❌transfera
    9.mj./2022.-histeroskopija
    4.ICSI -11.mj./2022. Duostimulacija, gonal; 1. dio- 2 stanice, od toga 1 blastica-smrznuta / 2.dio-6 folikula(0 uspjelih)
    3.2.2023. FET 1 blastice

• Vjekica42
    02. Kolovoz 2021. 16:04

lucky985

Bok, svima! Ja sam još zelena u svemu tome…Imala sam jedan prirodni pokušaj (samo štoperica) i nije došlo do transfera. Sad, drugi put, također postupak isti, imala sam transfer jednog sedmostaničnog embrija…Naime, danas mi je 33.dc i 14.dpt…Radila sam tri testa, 10., 11. i danas, 14.dan. Od dana punkcije pa do danas osjećam bolove u jajnicima i ništa osim toga, a naznake menzisa, osim tih bolova, nema…Sva tri testa negativna….Je li to to?? Mogu li se još čemu nadati ako je i 14. dan negativan. Betu imam tek 9.8.zakazanu jer sam u Ri i tamo se čeka 3 tjedna. Stavljam samo Crinone gel. Hvala!

Vađenje bete sam pvt plaćala 100kn, tko bi toliko čekao. Vjerujem da u Ri ima negdje za izvadit. Ne dođe to više od 120-130kn, kako koji labos. Ovi testovi nisu obećavajući jer je prošlo već dovoljno vremena, ali isto izvadi betu.

👩‍🦱 42, 👨‍🦱44, idiopatska neplodnost
    1.IVF 2js, 3.d vraćen 1,
    28.7. +, beta 155.5
    2.8. beta 1353

• lucky985
    02. Kolovoz 2021. 16:13

Možda je bolje da privatno izvadim da skratimo tu agoniju...Da sam barem procurila, ovako mi je sve u zraku🤷 Iako, svjesna sam da 14.dan ako nema plusa, nema ni neke nade, ali svi tražimo neke izuzetke🤣Lijep pozdrav, javim razvoj situacije!

👱37🤵43 idiopatska neplodnost
    1.Ivf ❌ nema transfera
    2. Ivf ✅ transfer sedmostančnog 19.7.2020.
    -vraćen 3.dan
    (štoperica/crinone gel)
    3.ivf- 23.11.21.terapija menopur 12 dana
    10 stanica-4 pune, nisu se razvile
    ❌transfera
    9.mj./2022.-histeroskopija
    4.ICSI -11.mj./2022. Duostimulacija, gonal; 1. dio- 2 stanice, od toga 1 blastica-smrznuta / 2.dio-6 folikula(0 uspjelih)
    3.2.2023. FET 1 blastice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.