Sutra bi trebala vadit betu
ANDELA111
Nemoj biti tuzna i negativna ipak je to transfer osmostanicni nije Blastociste i ako je doslo kasnije do implatacije nemozes ni ocekivat nesto previse visoku betu. Sacekaj jos malo i napravi ponovo. 🙏🙏🙏
Šaljem i jednoj i drugoj podršku, dok doktor nije rekao nije još gotovo, ako se bete budu duplale sve je u redu, bez obzira na mali broj. Meni je u prošlom postupku prva beta bila 700, druga 2400, i na kraju došla na ultrazvuk kad ono ništa nije bilo vidljivo. Tako da pravila stvarno nema
33 god, AMH 0.4
12/2020 IVF - gestacijska vrećica se nije razvila
04/2021 IVF - beta 1.7
Nadam se ja jos uvek…. borac…. je to moj… divna si Natali❤️
Svi smo mi borci ali dokle god ima nade napredajite se i nemojte odustajati. Znam da je tesko i psihicki i fizicki na kraju i financijski. Ali hrabro naprijed. Ja sam uvijek radila samo jednom betu i nikad nisam znala kolika je jer bi me nazovi iz bolnice i rekli da je pozitivan i to mi je bilo najvaznije. Zato polako i puno zivaca i strpljenja. 🙏🙏
Joj što ti je život baš ko da nemam sreće neznam
Ti se moras malo trznut i promijenit razmisljanje nemoj samo negativno mislit. Miruj kako su ti rekli i koristi terapiju kao sto su ti rekli. Uz Boziju pomoc sutra sve da bude uredu. 🙏🙏
Slazem se sa Natalie0407.Nemoj razbijat glavu samom negativom.Nije to dobro ni za tebe ni za postupak.
Evo i ja sam zakljucila da mi je bezveze brat forume i gledat vrjednosti beta HCG kod drugih cura,jer stvarno nema smisla,,,sve je to tako razlicito da nemozes povjerovat.Razmisljam jel moja beta pre niska,hoce li bit dobro sve,ali nemogu si pomoc s tim.Pustit cu sve do ultrazvuka pa kako bude bit ce.Uz vas sam i zelim vam svu srecu ovog svjeta 😘😘😘😘
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
url=https://lilypie.com]
Slazem se sa Natalie0407.Nemoj razbijat glavu samom negativom.Nije to dobro ni za tebe ni za postupak.
Evo i ja sam zakljucila da mi je bezveze brat forume i gledat vrjednosti beta HCG kod drugih cura,jer stvarno nema smisla,,,sve je to tako razlicito da nemozes povjerovat.Razmisljam jel moja beta pre niska,hoce li bit dobro sve,ali nemogu si pomoc s tim.Pustit cu sve do ultrazvuka pa kako bude bit ce.Uz vas sam i zelim vam svu srecu ovog svjeta 😘😘😘😘
Imas pravo trecasreca glavno da je pozitivna a vrijeme ce da pokaze je li sve uredu a sve zavisi od implatacije koji dan de desila i koji dan je transfer bio to igra veliku ulogu. Ja sam imala tu srecu da su mi rekli da je samo jednom vadim i onda sam cekala pregled ultrazvuk jer on je najbolji pokazatelj. Puno srece svim🙏🙏🙏
Tako je,neznam dali si uspjela procitat,bila je 16DT 746.2 IU/L . Do sad nikad takvu betu nisam dozivjela,tako da mislim da je super,upravo zbog silnih neuspjeha
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
Transfer odradjen na 3 dan
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
Sortiraj odgovore
Najstariji