Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NATALIE0407
    12. Svibanj 2021. 17:16

NATALIE0407

Aleksandra123

Sutra bi trebala vadit betu

ANDELA111 
    Nemoj biti tuzna i negativna ipak je to transfer osmostanicni nije Blastociste i ako je doslo kasnije do implatacije nemozes ni ocekivat nesto previse visoku betu. Sacekaj jos malo i napravi ponovo. 🙏🙏🙏

• Aleksandra123
    12. Svibanj 2021. 18:12

Neznam ni sama kako da se osjećam 

• Mari2020
    12. Svibanj 2021. 18:36

Šaljem i jednoj i drugoj podršku, dok doktor nije rekao nije još gotovo, ako se bete budu duplale sve je u redu, bez obzira na mali broj. Meni je u prošlom postupku prva beta bila 700, druga 2400, i na kraju došla na ultrazvuk kad ono ništa nije bilo vidljivo. Tako da pravila stvarno nema

33 god, AMH 0.4
    12/2020 IVF - gestacijska vrećica se nije razvila
    04/2021 IVF - beta 1.7

• NATALIE0407
    12. Svibanj 2021. 19:09

Andela111

Nadam se ja jos uvek…. borac…. je to moj… divna si Natali❤️

Svi smo mi borci ali dokle god ima nade napredajite se i nemojte odustajati.  Znam da je tesko i psihicki i fizicki na kraju i financijski. Ali hrabro naprijed.  Ja sam uvijek radila samo jednom betu i nikad nisam znala kolika je jer bi me nazovi iz bolnice i rekli da je pozitivan i to mi je bilo najvaznije.  Zato polako i puno zivaca i strpljenja.  🙏🙏

• Aleksandra123
    12. Svibanj 2021. 20:41

Joj što ti je život baš ko da nemam sreće neznam 

• NATALIE0407
    12. Svibanj 2021. 21:07

Aleksandra123

Joj što ti je život baš ko da nemam sreće neznam

Ti se moras malo trznut i promijenit razmisljanje nemoj samo negativno mislit. Miruj kako su ti rekli i koristi terapiju kao sto su ti rekli. Uz Boziju pomoc sutra sve da bude uredu. 🙏🙏

Trecasreca
    12. Svibanj 2021. 21:25

Slazem se sa Natalie0407.Nemoj razbijat glavu samom negativom.Nije to dobro ni za tebe ni za postupak.
    Evo i ja sam zakljucila da mi je bezveze brat forume i gledat vrjednosti beta HCG kod drugih cura,jer stvarno nema smisla,,,sve je to tako razlicito da nemozes povjerovat.Razmisljam jel moja beta pre niska,hoce li bit dobro sve,ali nemogu si pomoc s tim.Pustit cu sve do ultrazvuka pa kako bude bit ce.Uz vas sam i zelim vam svu srecu ovog svjeta 😘😘😘😘

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god
    2 neuspjela postupka (kratka)

3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
    Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
    url=https://lilypie.com]

• NATALIE0407
    12. Svibanj 2021. 22:04

Trecasreca

Slazem se sa Natalie0407.Nemoj razbijat glavu samom negativom.Nije to dobro ni za tebe ni za postupak.
    Evo i ja sam zakljucila da mi je bezveze brat forume i gledat vrjednosti beta HCG kod drugih cura,jer stvarno nema smisla,,,sve je to tako razlicito da nemozes povjerovat.Razmisljam jel moja beta pre niska,hoce li bit dobro sve,ali nemogu si pomoc s tim.Pustit cu sve do ultrazvuka pa kako bude bit ce.Uz vas sam i zelim vam svu srecu ovog svjeta 😘😘😘😘

Imas pravo trecasreca glavno da je pozitivna a vrijeme ce da pokaze je li sve uredu a sve zavisi od implatacije koji dan de desila i koji dan je transfer bio to igra veliku ulogu. Ja sam imala tu srecu da su mi rekli da je samo jednom vadim i onda sam cekala pregled ultrazvuk jer on je najbolji pokazatelj. Puno srece svim🙏🙏🙏

Trecasreca
    12. Svibanj 2021. 22:09

Tako je,neznam dali si uspjela procitat,bila je 16DT 746.2 IU/L . Do sad nikad takvu betu nisam dozivjela,tako da mislim da je super,upravo zbog silnih neuspjeha 

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god

Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞

Trecasreca
    12. Svibanj 2021. 22:09

Transfer odradjen na 3 dan

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.