Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NATALIE0407
    12. Svibanj 2021. 07:04

Andela111

Zeneeee test pozitivan zeneeeeeee❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

Cestitam nek je sa srecom i da sve bude uredu. 🙏

• NATALIE0407
    12. Svibanj 2021. 07:08

Aleksandra123

Izgleda da nemam sreće krvarim i dalje nema nista od toga

Sacekaj do sutra kako su ti rekli i strogo I miruj. Nije svako krvarenje opasno. Tako samo sebe mucis. Nemozes nista napavit vec samo cekat kako su ti rekli. Zato lezi i odmaraj tu svoju lijepu glavicu.

• Bebane
    12. Svibanj 2021. 07:54

Andela111

Zeneeee test pozitivan zeneeeeeee❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

Bozeeee kako sam sretnaa zbog tebe..cestitaaaam od srca

• Bebane
    12. Svibanj 2021. 07:56

Aleksandra123

Kod mene nema sreće

Nemam iskustva s tim, ali slusaj samo sta ti oni govore i ne prekidaj terapiju. Meni je danas 10.ti dan od transfera i iako sam imala bas lijepe simptome, od sedmog dana ttansfera su prestali, sada se vec osjecam kao pred dobiti. U petak mi je beta. Nadamo se da ce se tvoja danas uduplati, javi nam obavezno 

• Bebane
    12. Svibanj 2021. 07:58

Andela111

Trecasreca hvala ti sto si navijala , hvala ti na dobrim vibrama ja jos ne verujem….. hvala svima!!!!!!!!

Da danas dodas dole u opisu i velikuu betu :) ja sam uzbudjena zbog tebe, kako je tek tebii. Javi nam betu i opisi nam kako se osjecas. Da sve to dozivimo :)

• Aleksandra123
    12. Svibanj 2021. 08:06

Mislim da neće biti ništa od toga krvarenje ide i dalje, a što ću život ide dalje 

• Aleksandra123
    12. Svibanj 2021. 09:31

Jel imo neko iskustva tako da krvari 

Garawa¤
    12. Svibanj 2021. 09:57

Draga Aleksandra , ja sam imala iskustvo gdje je prva beta a 18dpo bila  29 , pa je narasla  21dpo na 109 i onda na trećem mjerenju pala .. dobila sam na hitnoj duphaston i mirovanje.. 
    Na žalost kod mene nije dobro završilo. U potpunosti te razumijem kako se osjećaš i da tražiš sve moguće odgovore što i kako.. jedina istina je da si napravila sve što je bilo u tvojoj moći, doktori također.. sad ti ne preostaje ništa nego čekati da vidiš razvoj događaja.. znam da to nije nikakva utjeha..jer ni mene nitko nije mogao utješiti.. 
    Želim ti da sve bude u redu i da krvarenje stane. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Aleksandra123
    12. Svibanj 2021. 10:11

Neznam što da kažem sebi ostala bi i trudna prirodno da koju kilu smrsavim

• Aleksandra123
    12. Svibanj 2021. 11:15

Neznam jel imo neko iskustva tako 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.