9 dana mi od transfera a moram da vadim krv u četvrtak
Meni nisu menstrualni, ali me bas svaki dan zigaju jajnici. 5.ti dan od transfera. Kako kome, nekome bol je dobar znak, ja se nadam da smo medju njima i mi :) je li ti blastica vracena ili?
Danas je 9 dan
Strpi se, nemoj se previse psihicki opteretiti. Mi smo uradile sve sto je do nas, sada samo cekamo. Hoces li raditi test ili cekas betu? Ja planiram u cetvrtak test, a u petak mi je beta. Mogle bi saznati isti dan :)
Ja naj rade vadila hcg test uvjek kad radim budem tužan već pokušavam 2 godine i nikako 1 sam ostala trudna prirodno i popacila i svaki put test negativan zato ne volim radit test. Što bude bude božja volja
❤️❤️❤️Hvala vam puno puno sreće i uspjeha vam želim svima u grupi dao bog da svima uspije samo da je živo i zdravo što bude bude 😘
Drage moje da vas malo utjesim ja sam cekala 6 godina i docekala sam Bogu hvala. Sigurna sam da ce te i vi docekat uz Boziju pomoc ako Bog da. Naoruzajte se strpljenjem, zivcima i vjerom. I vidjet ce te da se najkraju svaka suza isplati. Da na kraju to budu suze radosnice. 🙏🙏
Djurda, ja sam 10 dan od transfera imala uzasne menstrualne bolove, otisla da odradim betu od straha i bila pozitivna. Nadam se da je i tebi to dobar znak ☺️☺️
Cestitam svim zenicama na pozitivnim testovima, a cekalicama zelim puno srece ☺️
Nemam ni ja skoro nikakve simptome, samo me povremeno jajnici probadaju, tako mi je i zadnji put bilo.. sljedeći tjedan su nam svima bete 🤞
33 god, AMH 0.4
12/2020 IVF - gestacijska vrećica se nije razvila
04/2021 IVF - beta 1.7
Cure svima sa pozitivnim betama cestitam od ❤. Zelim vam da uzivate u trudnoci i svemu sto posle toga dolazi.
🍀
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji