Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Svibanj 2021. 14:07

Jel ima neko tako iskustvo utregasteron 3.2 to znači da svaki dva komada da stavljam u vaginu ujutro, popodne i navečer 3:2tak mi piše da mecem to po dva komada jel imo neko iskustva jel je ok

Trecasreca
    05. Svibanj 2021. 14:20

Đurda

Jel ima neko tako iskustvo utregasteron 3.2 to znači da svaki dva komada da stavljam u vaginu ujutro, popodne i navečer 3:2tak mi piše da mecem to po dva komada jel imo neko iskustva jel je ok

Ako ti piše da moraš koristit 3x2 to znači točno to,da stavljaš ujutro,popodne i navečer (svakih 8 sati) po 2 utrogestana.

Ja osobno stavljam 3x1,al imam utrogestan od 200mg

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god
    2 neuspjela postupka (kratka)

3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
    Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
    url=https://lilypie.com]

05. Svibanj 2021. 14:24

Hvala 

• jannanna123
    05. Svibanj 2021. 14:57

Trecasreca. Moja beta je deseti dan bila 78. Tako da je to odlicna beta . Samo se cuvaj , slusaj doktore i bice sve super 🥰🥰🥰
     Sto se mojih simptoma tice, imala sam bolne grudi i recimo kao probadanja u stomaku, taj deseti dan uzasne menstrualne bolove, zato sam i izvadila betu ranije . Neke zene nemaju simptome uopste to je individualno. Ne obracajte previse paznju na to ☺️

05. Svibanj 2021. 15:13

Aha 

05. Svibanj 2021. 15:18

A jel uspije ja sam išla prvi put na oplodnju jednom sam ostala trudna i sad pokušavam 2 godine od pobačaja i nikako ginekolog moj me poslo u Zagreb u petrovu bolnicu i tako sam počela ovo mi je prva oplodnja prvo se nije razvijalo stalo je valjda će bit dobra ostala sam prirodno od pobačaja sve se porametilo valjda i hormoni i ciklus i polististicni jajnici valjda će biti bolje sad

Trecasreca
    05. Svibanj 2021. 16:09

jannanna123

Trecasreca. Moja beta je deseti dan bila 78. Tako da je to odlicna beta . Samo se cuvaj , slusaj doktore i bice sve super 🥰🥰🥰
    Sto se mojih simptoma tice, imala sam bolne grudi i recimo kao probadanja u stomaku, taj deseti dan uzasne menstrualne bolove, zato sam i izvadila betu ranije . Neke zene nemaju simptome uopste to je individualno. Ne obracajte previse paznju na to ☺️

Hvala ti puno 🥰 jesi isto imala embriotransfer 3/ći dan?

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god

Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞

• jannanna123
    05. Svibanj 2021. 17:56

Jesam, trodnevni embrion vracen. Posle dva dana ponovila betu , bila 132 i nastavilo sve ok da se odvija ☺️ 
    Deseti dan sam radila betu u sest uvece. A dvanaesti dan rano ujutru pa se nije bas duplo povecala al sve je bilo super ..🙏🏻

Trecasreca
    05. Svibanj 2021. 18:42

jannanna123

Jesam, trodnevni embrion vracen. Posle dva dana ponovila betu , bila 132 i nastavilo sve ok da se odvija ☺️
    Deseti dan sam radila betu u sest uvece. A dvanaesti dan rano ujutru pa se nije bas duplo povecala al sve je bilo super ..🙏🏻

Bravooo,to me veseli 😘🙏🏽🙏🏽

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god

munja
    05. Svibanj 2021. 19:56

Curke imam pitanje, u ponedjeljka sam prestala sa terapijom, da li ima neko pravilo za kolko bi trebala dobiti....

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.