Jel ima neko tako iskustvo utregasteron 3.2 to znači da svaki dva komada da stavljam u vaginu ujutro, popodne i navečer 3:2tak mi piše da mecem to po dva komada jel imo neko iskustva jel je ok
Jel ima neko tako iskustvo utregasteron 3.2 to znači da svaki dva komada da stavljam u vaginu ujutro, popodne i navečer 3:2tak mi piše da mecem to po dva komada jel imo neko iskustva jel je ok
Ako ti piše da moraš koristit 3x2 to znači točno to,da stavljaš ujutro,popodne i navečer (svakih 8 sati) po 2 utrogestana.
Ja osobno stavljam 3x1,al imam utrogestan od 200mg
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
url=https://lilypie.com]
Trecasreca. Moja beta je deseti dan bila 78. Tako da je to odlicna beta . Samo se cuvaj , slusaj doktore i bice sve super 🥰🥰🥰
Sto se mojih simptoma tice, imala sam bolne grudi i recimo kao probadanja u stomaku, taj deseti dan uzasne menstrualne bolove, zato sam i izvadila betu ranije . Neke zene nemaju simptome uopste to je individualno. Ne obracajte previse paznju na to ☺️
A jel uspije ja sam išla prvi put na oplodnju jednom sam ostala trudna i sad pokušavam 2 godine od pobačaja i nikako ginekolog moj me poslo u Zagreb u petrovu bolnicu i tako sam počela ovo mi je prva oplodnja prvo se nije razvijalo stalo je valjda će bit dobra ostala sam prirodno od pobačaja sve se porametilo valjda i hormoni i ciklus i polististicni jajnici valjda će biti bolje sad
Trecasreca. Moja beta je deseti dan bila 78. Tako da je to odlicna beta . Samo se cuvaj , slusaj doktore i bice sve super 🥰🥰🥰
Sto se mojih simptoma tice, imala sam bolne grudi i recimo kao probadanja u stomaku, taj deseti dan uzasne menstrualne bolove, zato sam i izvadila betu ranije . Neke zene nemaju simptome uopste to je individualno. Ne obracajte previse paznju na to ☺️
Hvala ti puno 🥰 jesi isto imala embriotransfer 3/ći dan?
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
Jesam, trodnevni embrion vracen. Posle dva dana ponovila betu , bila 132 i nastavilo sve ok da se odvija ☺️
Deseti dan sam radila betu u sest uvece. A dvanaesti dan rano ujutru pa se nije bas duplo povecala al sve je bilo super ..🙏🏻
Jesam, trodnevni embrion vracen. Posle dva dana ponovila betu , bila 132 i nastavilo sve ok da se odvija ☺️
Deseti dan sam radila betu u sest uvece. A dvanaesti dan rano ujutru pa se nije bas duplo povecala al sve je bilo super ..🙏🏻
Bravooo,to me veseli 😘🙏🏽🙏🏽
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
Curke imam pitanje, u ponedjeljka sam prestala sa terapijom, da li ima neko pravilo za kolko bi trebala dobiti....
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Sortiraj odgovore
Najstariji