Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alexandraaa90
    04. Ožujak 2021. 20:03

Emma05

Alexandraaa90

Emma05

Pozdrav, nova sam ovdje. Ima li koja friška cekalica trenutno?

Pozdrav. Dobrodosla 🙂
    Ja nisam friska,ali sam cekalica. Sutra je moj dan D. Danas sam radila betu a sutra ide kod dr po nalaz. Sretno.

Hvala😊
    Uf ja imam jos do nalaza..danas mi je tek 3dpt. 8i put ovo prolazim…ali prvi put da mi nisu savršene blastociste..biologica nije bila bas zadovoljna. Ali sto bude..bude..
    Tebi svakako sretno sutra🤞

Joj hvala ti. Trebace mi... Meni su vratili 3 dnevne. Tako da ja sam morala duze cekati. 😌 Ali nadam se da ce sve biti kako treba. Javim se sutra. 😳

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

• NATALIE0407
    05. Ožujak 2021. 06:45

Sretno cekalice. 🙏🙏

• jannanna123
    05. Ožujak 2021. 10:33

Nek vam se zvezde sklope ovoga puta . Javljajte lepe vesti ☺️🍀

Nola_
    05. Ožujak 2021. 12:23

Sretno cure🤞🏼❤️

Emma05
    05. Ožujak 2021. 13:21

Hvala cure🙏

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Alexandraaa90
    05. Ožujak 2021. 16:23

Dobro vece cure. Evo ja da javim moja beta je negativna. Tako da danas sam prekinula terapiju i cekam da dobijem. A kad dobijem onda idemo u prvi stimulirani ciklus. Malo sam razocarana ali ne jako jer si nisam ni dozvolila da se previse nadam. Ostalima zelim vise srece. 😘

Emma05
    05. Ožujak 2021. 18:34

Alexandraaa90

Dobro vece cure. Evo ja da javim moja beta je negativna. Tako da danas sam prekinula terapiju i cekam da dobijem. A kad dobijem onda idemo u prvi stimulirani ciklus. Malo sam razocarana ali ne jako jer si nisam ni dozvolila da se previse nadam. Ostalima zelim vise srece. 😘

Zao mi je draga. Meni bi uvijek pomoglo planiranje novog postupka ili bilo kakav plan za dalje..i to sam uvijek radila onaj dan dok bi cekala taj nalaz. Nekako bi mi lakse bilo taj tren kad bi vidila neg nalaz...
    Puno srece i strpljenja za dalje ti zelim🙏

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Nola_
    06. Ožujak 2021. 02:53

Alexandraaa90 zao mi je. Meni pomogne kad si poslozim u glavi kako jednostavno nisu bili kvalitetni embriji ili losa receptivnost endometrija i da je tako moralo biti i idemo dalje.. uzmi si vremena preboli, i hrabro po svoju srecu dalje❤️

Alexandraaa90
    06. Ožujak 2021. 08:33

Hvala vam drage moje. Vec sam bolje nego juce. Malo sam cistila,malo prala. Sad cekam da dobijem pa u nove pobjede 💪🏻 Sad prvi put idem u stimulirani ciklus pa me malo svega toga strah. Ali idemo korak po korak pa kako bude 😊 Jeste se same bockale ili ste isle tamo svaki dan?

Nola_
    06. Ožujak 2021. 10:56

Alexandraaa90 ja sam sama. Nije komplicirano kao sto se cini na prvu kad sve to vidis, vec za dva dana postanes pravi maher:) krecem i ja s bockanjem za kojih mj dana i bas sam uzbudena😁 
    Sretno, da nam bude dobitni😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.