Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jannanna123
    23. Listopad 2020. 10:14

Vauuuuu to je bas lepaa brojkaa 😍😍😍 ja tek idem kasnije pa se nadam da cu do nocas imati rez 😬

• malla
    23. Listopad 2020. 10:24

jannanna123

Vauuuuu to je bas lepaa brojkaa 😍😍😍 ja tek idem kasnije pa se nadam da cu do nocas imati rez 😬

Svakako javi. Sretno 😊

• jannanna123
    23. Listopad 2020. 18:36

Ja sam na 378, mrdam polako 😬

• malla
    23. Listopad 2020. 18:50

jannanna123

Jeeeeeeeeeej, raste raste 😁 
    Ja sam mislila da beta treba da bude samo duplo veca, ali vidis da ide i preko toga.... super. 
    Jesu li ti sta rekli za UZ, znam da je za dvije sedmice, ali znamo li sta da ocekujemo...😂

• jannanna123
    23. Listopad 2020. 19:23

malla

jannanna123

Ja sam mislila da beta treba da bude samo duplo veca, ali vidis da ide i preko toga…. super.
    Jesu li ti sta rekli za UZ, znam da je za dvije sedmice, ali znamo li sta da ocekujemo…😂

Rekli su mi za dve nedelje UZ da vidimo da li je plod na pravom mestu. Samo to znam 🤷🏼‍♀️

• jannanna123
    23. Listopad 2020. 19:30

jannanna123

malla

jannanna123

Ja sam mislila da beta treba da bude samo duplo veca, ali vidis da ide i preko toga…. super.
    Jesu li ti sta rekli za UZ, znam da je za dvije sedmice, ali znamo li sta da ocekujemo…😂

Rekli su mi za dve nedelje UZ da vidimo da li je plod na pravom mestu. Samo to znam 🤷🏼‍♀️

Steta sto ovde nema privatnih poruka da ne maltretiramo narod da sve ovo cita 💆🏼‍♀️

• malla
    23. Listopad 2020. 20:42

jannanna123

jannanna123

malla

jannanna123

Steta sto ovde nema privatnih poruka da ne maltretiramo narod da sve ovo cita 💆🏼‍♀️

😂😂😂

• NATALIE0407
    23. Listopad 2020. 20:59

Samo vi uzivajte i budite sretne.  Svi smo mi tako pisale manje vise jer smo ovdje svi bili u tim teskim slatkim mukama.  Ali najvaznije da uspije i da sve bude uredu.  Svima cestitam na pozitivnim betama i testovima i zelim vam da i dalje sve bude uredu.  A ostalim puno snage i strpljenja i srece u pokusajima.

👱‍♀️1986 pco
    👱‍♂️1975 sve ok
    2013 pco Syndrom
    2014 op propuhivanje jajnika
    2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
    2015 odmor
    2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
    7 blastocise ❄️
    Jaki hiper tjedan dana bolnice
    2 mjeseca pauze
    2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
    2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
    2025 3mj 3 kryo

• jannanna123
    24. Listopad 2020. 08:53

Natalie hvala puno na lepim recima . ♥️

Dorkaaa sta se desavaaa javljaj nam ?😊

• DORKA85
    24. Listopad 2020. 11:36

jannanna123

Natalie hvala puno na lepim recima . ♥️

Dorkaaa sta se desavaaa javljaj nam ?😊

Prekrasnoo..Čestitam
    Kod mene test jutros nikaki..ne znam sto napisati nesto bezveze,više ne nego što je..Sutra ga još ponovim.U pon idem vaditi betu.Ne znam..iskreno više se nenadam pozitivnom testu..Ugl javim se 🙏😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.