Vauuuuu to je bas lepaa brojkaa 😍😍😍 ja tek idem kasnije pa se nadam da cu do nocas imati rez 😬
Vauuuuu to je bas lepaa brojkaa 😍😍😍 ja tek idem kasnije pa se nadam da cu do nocas imati rez 😬
Svakako javi. Sretno 😊
Ja sam na 378, mrdam polako 😬
Jeeeeeeeeeej, raste raste 😁
Ja sam mislila da beta treba da bude samo duplo veca, ali vidis da ide i preko toga.... super.
Jesu li ti sta rekli za UZ, znam da je za dvije sedmice, ali znamo li sta da ocekujemo...😂
Ja sam mislila da beta treba da bude samo duplo veca, ali vidis da ide i preko toga…. super.
Jesu li ti sta rekli za UZ, znam da je za dvije sedmice, ali znamo li sta da ocekujemo…😂
Rekli su mi za dve nedelje UZ da vidimo da li je plod na pravom mestu. Samo to znam 🤷🏼♀️
Ja sam mislila da beta treba da bude samo duplo veca, ali vidis da ide i preko toga…. super.
Jesu li ti sta rekli za UZ, znam da je za dvije sedmice, ali znamo li sta da ocekujemo…😂
Rekli su mi za dve nedelje UZ da vidimo da li je plod na pravom mestu. Samo to znam 🤷🏼♀️
Steta sto ovde nema privatnih poruka da ne maltretiramo narod da sve ovo cita 💆🏼♀️
Steta sto ovde nema privatnih poruka da ne maltretiramo narod da sve ovo cita 💆🏼♀️
😂😂😂
Samo vi uzivajte i budite sretne. Svi smo mi tako pisale manje vise jer smo ovdje svi bili u tim teskim slatkim mukama. Ali najvaznije da uspije i da sve bude uredu. Svima cestitam na pozitivnim betama i testovima i zelim vam da i dalje sve bude uredu. A ostalim puno snage i strpljenja i srece u pokusajima.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Natalie hvala puno na lepim recima . ♥️
Dorkaaa sta se desavaaa javljaj nam ?😊
Natalie hvala puno na lepim recima . ♥️
Dorkaaa sta se desavaaa javljaj nam ?😊
Prekrasnoo..Čestitam
Kod mene test jutros nikaki..ne znam sto napisati nesto bezveze,više ne nego što je..Sutra ga još ponovim.U pon idem vaditi betu.Ne znam..iskreno više se nenadam pozitivnom testu..Ugl javim se 🙏😇
Sortiraj odgovore
Najstariji