Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DORKA85
    20. Listopad 2020. 17:37

malla

jannanna123

DORKA85

malla

DORKA85

malla

DORKA85

Cure
    Pozdrav..Nova sam u ovom..Znaci 1 jajna stanica oplođena..nekim čudom u prirodnom ciklusu..Vračena 3dan..Podjelila se na 8.stanica ili vec sta 🙈
    Danas mi je 2dan od vračanja..Znaci stomak me boli,neku tezinu dole osijecam.Nervoza u stomaku..Dali je netko imao slicne simptome?.

Da, sve je to normalno. Ja to gledam kao znak da se nesto ipak desava, sto je dobro :-)

Daa nadam se da je ok..Jedan od simptoma koji imam.je nervoza u stomaku..🙈Koliko dugo štoperica od 250 jedinica može ostati u tijel?

Ne znam tacno, ali mislim da ne dugo…koji ti je dan? Nemoj puno zurit sa testom, moze biti prerano da pokaze trudnocu, pa da se bezveze ne izludjujes…sacekaj bar 8. ili 9.dan.

Danas mi je 5 dan od vracanja..🙈Test necu raditi prije četvrtka.

Ja sam sinoc od velikog straha zbog bolova u stomaku i braon iscedka otisla uvece i uradila betu, danas cekam rez. I jako se kajem zbog toga . Sutra sam trebala da uradim tj uradicu svakako. Zato ti je moj savet da sacekas lepo 12 dan kako su i rekli, jer ovako ja gledam po sebi sta i da dobijem rez , ako su negativni ponadacu se da sam poranila, ako su pozitivni a niski necu biti sigurna da je dobro i svakako me ceka opet beta sutra . Bezveze sam uradila na kraju 10 dana samo da zadam sebi briga kao da nisam mogla savekati jos dan ipo. 😡

Slažem se, peti dan je prerano, nece ti nista pokazati a ubacit ce ti veliku nervozu. Koliko god bilo tesko, bar pokusaj ne analizirati svaki simptom.Posebno ako je transfer bio odmah poslije stimulacije, osjecat ces bolove od aspiracije i svega necega… Kod mene je bio FET pa sam opet imala bolove, najvise jajnici. Bavi se necim drugim da ti skrene misli…nije ni 12.dan tako daleko :-)

Ja sam isla s prirodnim ciklusom..I to nekim cudom bez tableta..Strpiti cu se jos koji dan..🙂

• jannanna123
    20. Listopad 2020. 19:25

DORKA85

jannanna123

Devojke, beta koju sam radila juce. 10 dan oko 18 h . Mi je stigla.rezultat je 78 ? Nista ne razumem da li je to dobro ili lose ?????

Mislim da je to ok.Meni je s prvom tridnocom beta bila 80..prva poslije insiminacije..Tako daa
    Sretno

Hvala puno Dorka, sutra cu ponoviti betu pa cu videti stanje :) 

• malla
    20. Listopad 2020. 22:31

jannanna123

Devojke, beta koju sam radila juce. 10 dan oko 18 h . Mi je stigla.rezultat je 78 ? Nista ne razumem da li je to dobro ili lose ?????

Čestitaaaaam, bas mi je drago. Pozitivna je, naravno. Uradila si dva dana ranije, znaci da ce se jos uduplat do vremena kad si po pravilu trebala raditi test. Sutra ce bit vec oko 150, sto je odlicnooo.
    Ja ne znam kako cu docekati jutro...cekat cu ih pred vratima da otvore, da sto prije saznam hahah

• jannanna123
    20. Listopad 2020. 22:40

malla

jannanna123

Čestitaaaaam, bas mi je drago. Pozitivna je, naravno. Uradila si dva dana ranije, znaci da ce se jos uduplat do vremena kad si po pravilu trebala raditi test. Sutra ce bit vec oko 150, sto je odlicnooo.
    Ja ne znam kako cu docekati jutro…cekat cu ih pred vratima da otvore, da sto prije saznam hahah

Sutra se cujemo da razmenimo utiske . Zelim nam puno srece  😊

• DORKA85
    21. Listopad 2020. 07:27

Meni je danas 6 dan od vracanja...radila test ima druga crtica ali je kao sjena..sjenina..🙈Sutra ponavljam pa cu vidjeti
    Jannanna123 čestitam..Bogu Hvala..Sretnoo 👶Koji si dan ti radila test pa ti je bio pozitivan?.Hvalaa

• jannanna123
    21. Listopad 2020. 07:52

DORKA85

Meni je danas 6 dan od vracanja…radila test ima druga crtica ali je kao sjena..sjenina..🙈Sutra ponavljam pa cu vidjeti
    Jannanna123 čestitam..Bogu Hvala..Sretnoo 👶Koji si dan ti radila test pa ti je bio pozitivan?.Hvalaa

Ja sam iz krvi radila 10 dan uvece oko 18h . A danas mi je 12 dan pa idem zvanicno da uradim opet kako su mi i rekli . Nadam se da ce danas biti sve ok 😊 
    Bice to sve dobro, izgleda da smo carobna trojka 😬

• DORKA85
    21. Listopad 2020. 08:22

Jooj ovo iscekivanje ubija..Ja sam sad zvala kolegicu da ju pitam sta vidi na testu..Vidi i ona tu jednu sjenu..Sutra cu opet probati mozda bude bolje vidljiva 😂😂Da,da carobna trojka 🙂❤👶

• DORKA85
    21. Listopad 2020. 08:23

Kako si iz krvi radila?.🙈

• malla
    21. Listopad 2020. 09:23

DORKA85

Jooj ovo iscekivanje ubija..Ja sam sad zvala kolegicu da ju pitam sta vidi na testu..Vidi i ona tu jednu sjenu..Sutra cu opet probati mozda bude bolje vidljiva 😂😂Da,da carobna trojka 🙂❤👶

Supeeer <3 Zaista, izgleda prenosimo neku dobru srecu jedna na drugu 😂 Ja sam jutros isla, uradila betu, sad cekam da nazovu sa rezultatima...

• jannanna123
    21. Listopad 2020. 09:35

DORKA85

Kako si iz krvi radila?.🙈

Pa ja sam radila betu HCG . Test iz krvi. Nisam kucni test radila jer nije bas pouzdan tako rano pa nisam htela dodatno da se stresiram 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.