Jooj ovo iscekivanje ubija..Ja sam sad zvala kolegicu da ju pitam sta vidi na testu..Vidi i ona tu jednu sjenu..Sutra cu opet probati mozda bude bolje vidljiva 😂😂Da,da carobna trojka 🙂❤👶
Supeeer <3 Zaista, izgleda prenosimo neku dobru srecu jedna na drugu 😂 Ja sam jutros isla, uradila betu, sad cekam da nazovu sa rezultatima…
Jesu li ti brzo rez ? Jako sam uzbudjena i zbog vasih rezultata 😬 moji tek oko 17h 💆🏼♀️
Jooj ovo iscekivanje ubija..Ja sam sad zvala kolegicu da ju pitam sta vidi na testu..Vidi i ona tu jednu sjenu..Sutra cu opet probati mozda bude bolje vidljiva 😂😂Da,da carobna trojka 🙂❤👶
Supeeer &lt;3 Zaista, izgleda prenosimo neku dobru srecu jedna na drugu 😂 Ja sam jutros isla, uradila betu, sad cekam da nazovu sa rezultatima…
Jesu li ti brzo rez ? Jako sam uzbudjena i zbog vasih rezultata 😬 moji tek oko 17h 💆🏼♀️
Drage zene, stigao test, beta 143!!!! Doktorica kaze da je idealna beta. Ne mogu vam opisati osjecaj... vama drzim fige, da bas bude carobna trojka ❤💓
Supeeer &amp;lt;3 Zaista, izgleda prenosimo neku dobru srecu jedna na drugu 😂 Ja sam jutros isla, uradila betu, sad cekam da nazovu sa rezultatima…
Drage zene, stigao test, beta 143!!!! Doktorica kaze da je idealna beta. Ne mogu vam opisati osjecaj… vama drzim fige, da bas bude carobna trojka ❤💓
Cestitaaaaam mallaaaaa💫💫💫💫
Prelepe vesti, doslo je tvoje vreme ♥️
Supeeer &amp;lt;3 Zaista, izgleda prenosimo neku dobru srecu jedna na drugu 😂 Ja sam jutros isla, uradila betu, sad cekam da nazovu sa rezultatima…
Drage zene, stigao test, beta 143!!!! Doktorica kaze da je idealna beta. Ne mogu vam opisati osjecaj… vama drzim fige, da bas bude carobna trojka ❤💓
Bravooo..Cestitam ❤🙏😇
Cure moje..Ja sam test napravila ujutro u 6h..otisla spavati..Ustala u 7h i tek onda uzela test..Nadam se samo da mi nije evaporacijska linija 🙈
Cure moje..Ja sam test napravila ujutro u 6h..otisla spavati..Ustala u 7h i tek onda uzela test..Nadam se samo da mi nije evaporacijska linija 🙈
Piše obično na testu posle koliko sati ga vise ne treba uzimati u obzir. I pogledaj samo koliko si precizan test uzela , jer jako je rano , trebao bi meriti 20mg/mL da bi mogao toliko niske vrednosti pravilno da ti ocita i pokaze dve crte . Strpi seeeeee nekakoooo 😬😬 vadi betu 10 dan kao ja a do tada misli na neke gluposti druge 💆🏼♀️💆🏼♀️💆🏼♀️
Ovaj test je 10mlU/ml..Lako vama sad reci strpi se 😂😂
Sutra je 8 dan poslije vracanja..jedva cekam opet piskiti test..😂😂😂😂 Znaci meni je deseti dan petak..Hm..Mozda bi i mogla otici izvaditi betu 🙈😂😂😂
Sutra je 8 dan poslije vracanja..jedva cekam opet piskiti test..😂😂😂😂 Znaci meni je deseti dan petak..Hm..Mozda bi i mogla otici izvaditi betu 🙈😂😂😂
Ondaaa je test dosta precizaaannn. 😍😍😍 meni jos nije lako, jos nisam dobila zvanicne rez od 12og dana 😬😬
Glasam za betu u petak 💃🏼
Ondaaa je test dosta precizaaannn. 😍😍😍 meni jos nije lako, jos nisam dobila zvanicne rez od 12og dana 😬😬
Ne znam sto reci osim da ovo cekanje izluđuje al doslovnoo..Jeste vi radili betu?.Izgleda da ja brkam vas curke 😂😂😂😂😂
Ne znam sto reci osim da ovo cekanje izluđuje al doslovnoo..Jeste vi radili betu?.Izgleda da ja brkam vas curke 😂😂😂😂😂
Ja sam radila 10 dan. Malla je danas i dobila je vec rez, a ja sam isto danas opet al nisam jos dobila rez 😬
Sortiraj odgovore
Najstariji