Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jannanna123
    26. Listopad 2020. 11:33

Malla kad je uz ? Meni 09.11. 😍

• Snješka1808
    26. Listopad 2020. 15:32

Pozdrav svima, ja sam imala 15.10 transfer, 2 pokušaj, od simptoma nemam ništa, danas sam napravi test i negativan je. Dali sam rano pravila test i dali ima nade u četvrtak vadim betu.... Lp svima

• jannanna123
    26. Listopad 2020. 15:49

Snješka1808

Pozdrav svima, ja sam imala 15.10 transfer, 2 pokušaj, od simptoma nemam ništa, danas sam napravi test i negativan je. Dali sam rano pravila test i dali ima nade u četvrtak vadim betu…. Lp svima

Ja mislim da te kucne testove zene ne treba tako rano da rade. Samo sebi zadaju glavobolju i nervozu. Oni se preproucuju tek nakon sto ciklus zakasni koliko znam. I meni dr nije pominjala nikakve testove da radim, nego beta na 12. dan i kraj price. Ja licno mislim da ne treba da se opterecujes oko testa, uradi betu kao sto ti je receno, i srecno ! 😊

• NATALIE0407
    26. Listopad 2020. 16:52

Prerano uraden test cini te samo jos nervoznijom i nesigurnijom.  A sve zavisi koji dan je transfer uraden 3,4 ili 5 dan. Tako ovisi i moze li i test pokazat ranije ili moras cekat 14 dnt.  O tome i beta varira.  Nekome je veca nekome manja.  Iskreno za mene je najtocniji pregled ultrazvuk jer on pokaze kakvo je pravo stanje bebice.  Sretno i strpi se jos malo.

• DORKA85
    26. Listopad 2020. 18:12

malla

DORKA85

malla

DORKA85

jannanna123

Natalie hvala puno na lepim recima . ♥️

Dorkaaa sta se desavaaa javljaj nam ?😊

Prekrasnoo..Čestitam
    Kod mene test jutros nikaki..ne znam sto napisati nesto bezveze,više ne nego što je..Sutra ga još ponovim.U pon idem vaditi betu.Ne znam..iskreno više se nenadam pozitivnom testu..Ugl javim se 🙏😇

Čekamo tvoju betu i iskreno se nadamo pozitivnom ishodu 😍

Jutros test pozitivan jedva se vidi..Poslije mise znaci nako 1h uzmem test vidljivo je vise..Dali je to ok..ili nije?.🙈Ja mislim da nema nista da se nebi nista vidjelo ni par dana poslije…

Test je pozitivan bez obzira koliko je slaba druga linija, vazno da je ima. A beta ce ti najtacnije informacije. Sretno ❤

Cure moje beta 1.8☹Nema ništa..

• jannanna123
    26. Listopad 2020. 18:27

DORKA85

malla

DORKA85

malla

DORKA85

jannanna123

Natalie hvala puno na lepim recima . ♥️

Dorkaaa sta se desavaaa javljaj nam ?😊

Prekrasnoo..Čestitam
    Kod mene test jutros nikaki..ne znam sto napisati nesto bezveze,više ne nego što je..Sutra ga još ponovim.U pon idem vaditi betu.Ne znam..iskreno više se nenadam pozitivnom testu..Ugl javim se 🙏😇

Čekamo tvoju betu i iskreno se nadamo pozitivnom ishodu 😍

Jutros test pozitivan jedva se vidi..Poslije mise znaci nako 1h uzmem test vidljivo je vise..Dali je to ok..ili nije?.🙈Ja mislim da nema nista da se nebi nista vidjelo ni par dana poslije…

Test je pozitivan bez obzira koliko je slaba druga linija, vazno da je ima. A beta ce ti najtacnije informacije. Sretno ❤

Cure moje beta 1.8☹Nema ništa..

Dorka pokusaj naci neku svetlu tacku, bice drugi put sigurno . Sad si naucila mnogo iz ovog procesa i sledeci put ces biti spremnija i bice sve bolje ♥️

• Snješka1808
    26. Listopad 2020. 18:31

jannanna123

Snješka1808

Pozdrav svima, ja sam imala 15.10 transfer, 2 pokušaj, od simptoma nemam ništa, danas sam napravi test i negativan je. Dali sam rano pravila test i dali ima nade u četvrtak vadim betu…. Lp svima

Ja mislim da te kucne testove zene ne treba tako rano da rade. Samo sebi zadaju glavobolju i nervozu. Oni se preproucuju tek nakon sto ciklus zakasni koliko znam. I meni dr nije pominjala nikakve testove da radim, nego beta na 12. dan i kraj price. Ja licno mislim da ne treba da se opterecujes oko testa, uradi betu kao sto ti je receno, i srecno ! 😊

Malo me već svega stah, 😬

• Snješka1808
    26. Listopad 2020. 18:35

Snješka1808

jannanna123

Snješka1808

Vratila sam smrzliće poslje godinu dana jer sam prvi put jako psihički klonula i čekala sam da budem spremna😬

• jannanna123
    26. Listopad 2020. 18:42

Snješka1808

Snješka1808

jannanna123

Snješka1808

Vratila sam smrzliće poslje godinu dana jer sam prvi put jako psihički klonula i čekala sam da budem spremna😬

Samo polako i jednom mora biti ok, veruj mi bolje i da se ne primi na pocetku nego da dozivis pobacaj. To je jedno uzasno iskustvo. Tako da polako i ko zna zasto je to tako bilo pre godinu dana i zasto je to dobro. Sada misli pozitivno i cekaj betu♥️

• malla
    26. Listopad 2020. 22:51

jannanna123

Malla kad je uz ? Meni 09.11. 😍

meni je 6.11., petak, kao tad je po njenom racubu tacno 6 sedmica i trebalo bi da se moze vidjeti. Kakva si ti, imas li ikakvih promjena? Ja nista, valjda je prerano za mucnine i slicne probleme 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.