Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malla
    26. Listopad 2020. 22:54

jannanna123

Snješka1808

Pozdrav svima, ja sam imala 15.10 transfer, 2 pokušaj, od simptoma nemam ništa, danas sam napravi test i negativan je. Dali sam rano pravila test i dali ima nade u četvrtak vadim betu…. Lp svima

Ja mislim da te kucne testove zene ne treba tako rano da rade. Samo sebi zadaju glavobolju i nervozu. Oni se preproucuju tek nakon sto ciklus zakasni koliko znam. I meni dr nije pominjala nikakve testove da radim, nego beta na 12. dan i kraj price. Ja licno mislim da ne treba da se opterecujes oko testa, uradi betu kao sto ti je receno, i srecno ! 😊

Da, u potpunosti se slazem, testovi su stvarno zlo. Buljimo, umisljamo drugu liniju, ili se bojimo da je previse svijetla...najbolje je ko moze izdrzati da saceka betu.

• malla
    26. Listopad 2020. 22:56

DORKA85

malla

DORKA85

malla

DORKA85

jannanna123

Natalie hvala puno na lepim recima . ♥️

Dorkaaa sta se desavaaa javljaj nam ?😊

Prekrasnoo..Čestitam
    Kod mene test jutros nikaki..ne znam sto napisati nesto bezveze,više ne nego što je..Sutra ga još ponovim.U pon idem vaditi betu.Ne znam..iskreno više se nenadam pozitivnom testu..Ugl javim se 🙏😇

Čekamo tvoju betu i iskreno se nadamo pozitivnom ishodu 😍

Jutros test pozitivan jedva se vidi..Poslije mise znaci nako 1h uzmem test vidljivo je vise..Dali je to ok..ili nije?.🙈Ja mislim da nema nista da se nebi nista vidjelo ni par dana poslije…

Test je pozitivan bez obzira koliko je slaba druga linija, vazno da je ima. A beta ce ti najtacnije informacije. Sretno ❤

Cure moje beta 1.8☹Nema ništa..

Stvarno mi je zao...molim te pokusaj da se ne razocaras totalno, kao sto ti je neko vec i rekao, gledaj na to kao da ces sljedeci put biti spremnija i vise znati o svemu sto te ceka... imas li zaledjenih? 

• malla
    26. Listopad 2020. 23:03

Snješka1808

Snješka1808

jannanna123

Snješka1808

Pozdrav svima, ja sam imala 15.10 transfer, 2 pokušaj, od simptoma nemam ništa, danas sam napravi test i negativan je. Dali sam rano pravila test i dali ima nade u četvrtak vadim betu…. Lp svima

Ja mislim da te kucne testove zene ne treba tako rano da rade. Samo sebi zadaju glavobolju i nervozu. Oni se preproucuju tek nakon sto ciklus zakasni koliko znam. I meni dr nije pominjala nikakve testove da radim, nego beta na 12. dan i kraj price. Ja licno mislim da ne treba da se opterecujes oko testa, uradi betu kao sto ti je receno, i srecno ! 😊

Malo me već svega stah, 😬

Vratila sam smrzliće poslje godinu dana jer sam prvi put jako psihički klonula i čekala sam da budem spremna😬

Da, ali bar si imala smrzlice, nisi morala prolaziti kroz taj najtezi dio ponovo. Pokusaj i nesto pozitivno izvuci iz svega. Kod mene je od 14 jajnih celija se samo jedna mogla oploditi, pa i nju morali zalediti jer sam bila u hiperu i nisu smjeli raditi transfer dok se ne smiri sve. Mislila sam da nema sanse da ta jedna jedina sve to prezivi i da nesto uspije. Ali eto hvala bogu uspjela je, jedna jedina od njih 14, cekam UZ i trudim se vjerovati da se ta jedna mrvica zaista odluciti ostati sa mnom. Tebi zelim svu srecu i vjeruj u pozitivnu betu i u jednu lijepu skolsku trudnocu 💓

• jannanna123
    27. Listopad 2020. 08:02

malla

jannanna123

Malla kad je uz ? Meni 09.11. 😍

meni je 6.11., petak, kao tad je po njenom racubu tacno 6 sedmica i trebalo bi da se moze vidjeti. Kakva si ti, imas li ikakvih promjena? Ja nista, valjda je prerano za mucnine i slicne probleme 😅

Nemam nista spektakularno . Mislim da je rano . A mozda nas i zaobidju mucnine 😬

• NATALIE0407
    27. Listopad 2020. 14:57

DORKA85

malla

DORKA85

malla

DORKA85

jannanna123

Natalie hvala puno na lepim recima . ♥️

Dorkaaa sta se desavaaa javljaj nam ?😊

Prekrasnoo..Čestitam
    Kod mene test jutros nikaki..ne znam sto napisati nesto bezveze,više ne nego što je..Sutra ga još ponovim.U pon idem vaditi betu.Ne znam..iskreno više se nenadam pozitivnom testu..Ugl javim se 🙏😇

Čekamo tvoju betu i iskreno se nadamo pozitivnom ishodu 😍

Jutros test pozitivan jedva se vidi..Poslije mise znaci nako 1h uzmem test vidljivo je vise..Dali je to ok..ili nije?.🙈Ja mislim da nema nista da se nebi nista vidjelo ni par dana poslije…

Test je pozitivan bez obzira koliko je slaba druga linija, vazno da je ima. A beta ce ti najtacnije informacije. Sretno ❤

Cure moje beta 1.8☹Nema ništa..

Zao mi je DORKA85 sto je tako ispalo.  Uzmi si vremena odmori malo i onda opet u nove pobjede.  I ja sam napravila pauzu od godinu dana jer sam bila preumorna od svega.  I nakon pauze uspjelo je Bogu hvala  .

• Snješka1808
    28. Listopad 2020. 15:20

Cure moje beta 1.0☹Nema ništa

• magical_story
    28. Listopad 2020. 16:26

Cure molim vas pomoć. Zadnju mengu sam dobila 01.10. Zadnja 2 dana sam napravila 2 testa koji su pozitivni i danas sam izvadila betu koja je 85I U/L. Da li je to ok vrijednost? Znaci da sam trudna ? 

• magical_story
    28. Listopad 2020. 16:31

Nisam dobro napisala, dakle Beta je 85 IU/L 🙈

Ruska1986
    28. Listopad 2020. 20:11

magical_story

Nisam dobro napisala, dakle Beta je 85 IU/L 🙈

Pa inace sve vece od 5 je trudnica 🙂 mozda da ju napravis opet prekosutra, trebala bi ti se svakako povecati tj.uduplati! Ako se bude poduplala, javi se svom gin. U svakom slucaju, sretno! 🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• jannanna123
    29. Listopad 2020. 07:04

Snješka1808

Cure moje beta 1.0☹Nema ništa

Snjeska jako mi je zao sto je tako, ali glavu gore i bori se jos jace za svoje ciljeve ♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.