Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptiric1702
    30. Lipanj 2020. 19:48

Principessa_1709

Zaboravila sam pitati - kakva su vaša iskustva s menstruacijom i MPO-om? Dolazi li vam prema kalendaru ili se to zbog hormona poremeti?

Meni se od proslog postupka (9. mjesec prosle godone) poremetio ciklus za 2 dana, tj. umjesto 26 dana, ciklus je na 24. 

Bubica1
    30. Lipanj 2020. 20:19

Leptiric1702

Bubica1

Leptiric1702

8. 7. bih trebala vadit betu, a po menstrualnom kalendaru za 4 dana bi vještica tribala stić. Nadam se da nece. Ne znam kako izdržat još tjedam dana neznanja..

Znači, tu smo negdje. Da, meni ovaj period čekanja dođe kao najgori u cijelom postupku. Vrijeme nikako da prođe, a počele su me prati svakakve promjene raspoloženja. Malo sam dobro i mislim da će sve bit super, pa onda začas, opet u nekom bedu. Jel' i vama tako? Zato mi je nekako lakše ovdje s vama dijeliti svoje misli. 😊

Isto, isto! Ujutro sam puna elana i poz misli, nakon pola sata se osjecam prazno, u pmsu, placem pa se smijem, a koliko god da je suprug podrška jednostavno ne može razumit kakav se rollercoaster emocija vrti u meni. Zato sam i dosla ovde, mi se razumijemo u svojoj (ne)sreći jel tako?

Da, čak i ako imaš s kim razgovarati, opet to nije isto jer ljudi koji nisu u tome, teško mogu razumijeti kroz što prolazimo. Od samog početka postupka pa sve do ovog čekanja. Zato cemo zajedno sve to skupa lakše prebroditi 😊 Samo jako 💪🤗

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Bubica1
    30. Lipanj 2020. 20:20

Principessa_1709

Zaboravila sam pitati - kakva su vaša iskustva s menstruacijom i MPO-om? Dolazi li vam prema kalendaru ili se to zbog hormona poremeti?

Meni je ovo prvi mpo pa još nemam iskustva po tom pitanju.

👩 37 - AMH 13

Bubica1
    30. Lipanj 2020. 20:25

Nego cure, još sam htjela pitati. Kako ste s jelom ovih dana? Ja imam osjećaj da bi mogla pojesti vola 😄 Pogotovo za slatkim ludim. Pa si razmišljam, ako pretjeram u necem da ne bi nepovoljno utjecalo. Ne znam da li to ima kakve veze? 🤔 Dr. mi je samo napomenula da ne bi smjela jesti sirovo meso i ribu. I nisam sigurna za kavu, pijem bezkofeinsku od transfera. 😋

👩 37 - AMH 13

• Nata38
    30. Lipanj 2020. 20:31

Principessa_1709

Ja sam u prošla dva postupka bila u stimuliranom ciklusu, nekako se sve odvilo ranije nego ovaj put (mislim na transfer), tako da sam prvi put počela krvariti pod utrogestanima, valjda dan prije bete, a drugi put par dana  nakon prestanka uzimanja utrića... 
    Ma moji su ciklusi pomalo ludi...od 25 do 33 dana... Imam mikroadenom na hipofizi pa je valjda i do toga.
    Sad mi "kasni" jedan dan... Sva sam pod dojmom... 🙈Bojim se sutrašnjeg dana 😑

• Nata38
    30. Lipanj 2020. 20:36

Bubica1

Nego cure, još sam htjela pitati. Kako ste s jelom ovih dana? Ja imam osjećaj da bi mogla pojesti vola 😄 Pogotovo za slatkim ludim. Pa si razmišljam, ako pretjeram u necem da ne bi nepovoljno utjecalo. Ne znam da li to ima kakve veze? 🤔 Dr. mi je samo napomenula da ne bi smjela jesti sirovo meso i ribu. I nisam sigurna za kavu, pijem bezkofeinsku od transfera. 😋

Ma ja jedem sve što mi dođe pod ruku 😂😂😂
    Kavu popijem samo ujutro i to nesicu sa puno mlijeka... Mislim da jedino nisam grah jela u ova dva tjedna, dovoljno sam napuhana i bez njega, a sve ostalo - samo daj 🤪
    I jednom sam jela pohanog oslića... A ova moja trudnjača svaki tjedan pojede konzervu tunjevine (to se kao treba izbjegavati) jer bez nje ne može 🤔
    Mislim da si smijemo sve priuštiti bar ova dva tjedna do bete, a kasnije na dijetu ako planovi padnu u vodu 🤨

Bubica1
    30. Lipanj 2020. 20:49

Nata38

Bubica1

Kavu popijem samo ujutro i to nesicu sa puno mlijeka… Mislim da jedino nisam grah jela u ova dva tjedna, dovoljno sam napuhana i bez njega, a sve ostalo - samo daj 🤪
    I jednom sam jela pohanog oslića… A ova moja trudnjača svaki tjedan pojede konzervu tunjevine (to se kao treba izbjegavati) jer bez nje ne može 🤔
    Mislim da si smijemo sve priuštiti bar ova dva tjedna do bete, a kasnije na dijetu ako planovi padnu u vodu 🤨

Sad kad si mi to rekla, odmah navalila na sladoled, pa kud puklo da puklo 😄 Ako sam ja zadovoljna, valjda će i mrvica biti ☺️
    Hmm, vjerojatno ova iz konzerve nije toliko opasna koliko svježa. Ne znam, stvar je navodno u bakterijama, da ne bi nečega bilo u nedovoljno prerađenoj hrani.
    Ma bitno da mogu navaliti na slatko 😆
    Joj mogu misliti koliko si nervozna zbog sutra, ali još samo malo. Od srca ti želim veliku betu 😊

👩 37 - AMH 13

• Leptirica 90🦋
    30. Lipanj 2020. 20:54

Da li možda koja cura ide u zagreb u petrovu bolnicu hvala sretno svima

Azospermia

• Nata38
    30. Lipanj 2020. 21:16

Bubica1

Nata38

Bubica1

Kavu popijem samo ujutro i to nesicu sa puno mlijeka… Mislim da jedino nisam grah jela u ova dva tjedna, dovoljno sam napuhana i bez njega, a sve ostalo - samo daj 🤪
    I jednom sam jela pohanog oslića… A ova moja trudnjača svaki tjedan pojede konzervu tunjevine (to se kao treba izbjegavati) jer bez nje ne može 🤔

Sad kad si mi to rekla, odmah navalila na sladoled, pa kud puklo da puklo 😄 Ako sam ja zadovoljna, valjda će i mrvica biti ☺️
    Hmm, vjerojatno ova iz konzerve nije toliko opasna koliko svježa. Ne znam, stvar je navodno u bakterijama, da ne bi nečega bilo u nedovoljno prerađenoj hrani.
    Ma bitno da mogu navaliti na slatko 😆
    Joj mogu misliti koliko si nervozna zbog sutra, ali još samo malo. Od srca ti želim veliku betu 😊

Hvala ti... 😇
    Ja jutros poslije doručka tri reda velike dorine s keksom riješila... Da budemo iskreni, mogla sam i cijelu, al nekako mi neugodno, baš sam krmačica 🙈
    Sladoled sam riješila poslije ručka... Sad grickam bundevine sjemenke i pokušavam postići zen, a u pupi probada nekaj... 🤔

• Principessa_1709
    01. Srpanj 2020. 08:59

Kakva vam ke situacija s mjehurom? Meni je inace mjehur manji pa cesto cesto na wc, ali sam primijetila da se ustajem 1-2 puta nocu zbog neopisivo punog mjehura.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani