Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptiric1702
    30. Lipanj 2020. 17:28

Ima li tko da je u Splitu radio bebače ko ja? 

Bubica1
    30. Lipanj 2020. 17:48

Leptiric1702 Tako je, da nam ova godina barem nešto dobro donese 🤗 Ja sam u Zagreb išla, mozda se još javi koja cura iz Splita. Kada je tebi datum za testić? Meni tek 7.7., vrijeme taaaakoooo sporo ide... 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Leptiric1702
    30. Lipanj 2020. 18:01

8. 7. bih trebala vadit betu, a po menstrualnom kalendaru za 4 dana bi vještica tribala stić. Nadam se da nece. Ne znam kako izdržat još tjedam dana neznanja.. 

• Principessa_1709
    30. Lipanj 2020. 18:02

Bubica1

PrincipessaNi kod mene nikakvih simptoma, ali ni to navodno ne mora ništa značiti. Čitam iskustva drugih koje kažu da nisu ostale trudne, a imale jako puno simptoma, a isto tako, ostale su trudne one koje nisu imale simptome. Tako da je sve to individualno. Možemo samo čekati i nadati se da se mrvica ugnijezdila i da neće nikamoŽelim ti sreću i da budemo jedne od onih sretnica kojima je uspjelo od prve, nikad se ne zna!Kad su ti rekli da napraviš test? Ili ćeš vaditi betu prije?

Budući da sam u nedjelju imala transfer, rekao mi je doktro za 12-14 dana. Dakle, tamo negdje 10.07.-12.07.
    Ja razmišljam da pričekam 12.7. i tada napravim test i poslije betu. Nemam hrabrosti ranije. Ali tko zna, obzirom da je ovo čekanje neopisiv atak na živce, možda puknem pa napravim test za tamo nekih 7 dana.
    Imaš pravo kad kažeš za simptome. Ovo je kod mene više nevjerica da mi zapravo može uspjeti, nakon dvije godine kontinuiranog neuspjeha. 

• Principessa_1709
    30. Lipanj 2020. 18:05

Nata38

DobrodošlaPrincipessa 🤗
    I mene su kod prvog postupka zvali po mrvicu nakon 3 dana… Kažu da im je definitivno bolje u maternici nego kod njih u laboratoriju… A od simptoma sam imala sve moguće, na kraju je beta bila manja od 2… Tako da ti to zaista ništa ne znači… Možda se tvoja mrvica potajno gnijezdi 😇😇
    Zato, samo opušteno (tako valjda završavam svaki post) 🙈😂
    Meni je sutra dan B 😂😂😂
    Pozz curke 🤗

Hvala ti na ohrabrenju. Sutra vadis betu?

Bubica1
    30. Lipanj 2020. 18:35

Leptiric1702

8. 7. bih trebala vadit betu, a po menstrualnom kalendaru za 4 dana bi vještica tribala stić. Nadam se da nece. Ne znam kako izdržat još tjedam dana neznanja..

Znači, tu smo negdje. Da, meni ovaj period čekanja dođe kao najgori u cijelom postupku. Vrijeme nikako da prođe, a počele su me prati svakakve promjene raspoloženja. Malo sam dobro i mislim da će sve bit super, pa onda začas, opet u nekom bedu. Jel' i vama tako? Zato mi je nekako lakše ovdje s vama dijeliti svoje misli. 😊 

👩 37 - AMH 13

Bubica1
    30. Lipanj 2020. 18:40

Principessa_1709

Bubica1

PrincipessaNi kod mene nikakvih simptoma, ali ni to navodno ne mora ništa značiti. Čitam iskustva drugih koje kažu da nisu ostale trudne, a imale jako puno simptoma, a isto tako, ostale su trudne one koje nisu imale simptome. Tako da je sve to individualno. Možemo samo čekati i nadati se da se mrvica ugnijezdila i da neće nikamoŽelim ti sreću i da budemo jedne od onih sretnica kojima je uspjelo od prve, nikad se ne zna!Kad su ti rekli da napraviš test? Ili ćeš vaditi betu prije?

Budući da sam u nedjelju imala transfer, rekao mi je doktro za 12-14 dana. Dakle, tamo negdje 10.07.-12.07.
    Ja razmišljam da pričekam 12.7. i tada napravim test i poslije betu. Nemam hrabrosti ranije. Ali tko zna, obzirom da je ovo čekanje neopisiv atak na živce, možda puknem pa napravim test za tamo nekih 7 dana.
    Imaš pravo kad kažeš za simptome. Ovo je kod mene više nevjerica da mi zapravo može uspjeti, nakon dvije godine kontinuiranog neuspjeha.

Nemam ni ja hrabrosti ranije, bojim se razočarenja. Makar, ako je suđeno, svejedno je koji dan ću saznati. 😊 Ma samo smireno, nekako ćemo valjda preživjeti ovaj period 👍😊

👩 37 - AMH 13

• Leptiric1702
    30. Lipanj 2020. 19:11

Bubica1

Leptiric1702

Znači, tu smo negdje. Da, meni ovaj period čekanja dođe kao najgori u cijelom postupku. Vrijeme nikako da prođe, a počele su me prati svakakve promjene raspoloženja. Malo sam dobro i mislim da će sve bit super, pa onda začas, opet u nekom bedu. Jel' i vama tako? Zato mi je nekako lakše ovdje s vama dijeliti svoje misli. 😊

Isto, isto! Ujutro sam puna elana i poz misli, nakon pola sata se osjecam prazno, u pmsu, placem pa se smijem, a koliko god da je suprug podrška jednostavno ne može razumit kakav se rollercoaster emocija vrti u meni. Zato sam i dosla ovde, mi se razumijemo u svojoj (ne)sreći jel tako?

• Principessa_1709
    30. Lipanj 2020. 19:26

Zaboravila sam pitati - kakva su vaša iskustva s menstruacijom i MPO-om? Dolazi li vam prema kalendaru ili se to zbog hormona poremeti?

• Leptiric1702
    30. Lipanj 2020. 19:48

Principessa_1709

Zaboravila sam pitati - kakva su vaša iskustva s menstruacijom i MPO-om? Dolazi li vam prema kalendaru ili se to zbog hormona poremeti?

Meni se od proslog postupka (9. mjesec prosle godone) poremetio ciklus za 2 dana, tj. umjesto 26 dana, ciklus je na 24. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.