Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica 90🦋
    13. Lipanj 2020. 19:57

Ja sam imala to smeđi iscjedak i onda poslje njega procurla.ja nemam nažalost zamrznuto ja idem u 2 postupak tek u 9 mj.prije nemože😊sretno svima❤❤da nam ovaj put uspije.

Azospermia

• Leptirica 90🦋
    13. Lipanj 2020. 19:59

Mislim  čula sam od vura u petrovoj nekih 3 mj mora proći.

Azospermia

• Zdralica27
    14. Lipanj 2020. 00:57

Amna35

I nazalost procurila sam, 6 dana prije vremena 😥

Zao mi je. 😥

• Zdralica27
    14. Lipanj 2020. 01:02

Amna35

Da, i meni bas tako pocela, a sad bas bas ko nikad cini mi se. Imam jednu zamrznutu sto mi uliva nadu malo, pa cu odmah krenuti s njom, nadam se oko 1.7. novom transferu, eh ako ni to ne uspije, jel zna neka od vas koliko se mora cekati do nove stimulacije, nesto sam cula cak 6-8 mkeseci dok se tijelo odmori?

Meni je dr.rekao da se javim poslije 2 ciklusa pa da mozemo krenuti u novi postupak. To bi bilo u 8.mj. Mozda sam imala 1.put slabiju stimulaciju. Kada smo dobili od 11folikula samo 3 jajne stanice od kojih su se 2 oplodile, nesto mi je spomenuo da je to slabo i da cemo u iducem postupku ako se sada ne primi biti pametniji i dati jaci stimulaciju. Mozda zato mogu za 2 do 3 mj. 

• Zdralica27
    14. Lipanj 2020. 01:05

ziki80

Bok cure
    Danas mi je 12 dnt ( 1.6. Vratili 2 trodnevne mrvice)
    Od jutros imam smeckasti iscjedal al samo kad se obrisem , a na dnevnom ulosku zna bit lagano smeckasto pomjesano sa utricim ( ispricavam se ne opisu )
    Zvala sam petrovu i kazu da je to moguce zbog utrica i da prema planu dodem vadit betu u pon
    Mene sad frka da nije nesto u redu..
    Inace ovo mi je prvi put i novo mi je sve to pa mozda pusem i na hladno al jbg…
    Jel imala koja od vas nesto slicno

Ja nisam imala apsolutno nikakav smedji iscjedak niti krvarenje i beta 0. Procurila sam tek 2 dana nakon sto sam prestala sa utrogest.i duphastonom. Puno cura budu trudne, a imaju cak i krvarenje. Samo ti izvadi betu. Zelim ti veeeelikuu betu. 😁

ziki80
    14. Lipanj 2020. 09:21

Zdralica27 hvala
    Idem sutra u Petrovu vadit pa javim
    😘😘🤞🤞

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

• Leptirica 90🦋
    14. Lipanj 2020. 10:18

Možeš mi reci koji vas dr.vodi u petrovoj mene vrčić i prezadovoljna sam.a ja od 10 stavica je preživilo 6 i 2 su se samo oplodile i 2 su mi vraćene i sad u 2 postupak idem u 9 mj.svima ovaj puta sretno❤❤😍da nam uspije.ja nemogu prije ali brzo će to doći 9 mj.

Azospermia

• Medic29
    14. Lipanj 2020. 10:33

Drage zenice uspjet ce kad tad. Ja sam bila na godisnjem i dobro se odmorila,sutra me ceka povratak na posao. 23.06 imamo termin u novoj klinici. Pa sve iznova. U staroj klinici nakon 3 neuspjesna pokusaja nisu nam dali nikakav razlog zasto nije uspjelo. A sve u savrsenom redu,kako je nas stari doktor rekao skolski..al eto tako je kako je,odlucili smo za novu kliniku. Tako da planiramo negdje u 7 mjesecu poceti sa novim postupkom. Zelim svima puno snage i uspjeha. Lijep pozdrav i cestitke onima koje su trudne❤

Ja 31
    Suprug 34
    Vanmatericna ljevi jajovod 2018
    Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
    Dijagnoza neprohodni jajovodi
    1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
    Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
    2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
    3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
    22.12 beta 19,635 i ❤6+1
    11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
    11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
    23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪

• Zdralica27
    14. Lipanj 2020. 22:40

Medic29

Drage zenice uspjet ce kad tad. Ja sam bila na godisnjem i dobro se odmorila,sutra me ceka povratak na posao. 23.06 imamo termin u novoj klinici. Pa sve iznova. U staroj klinici nakon 3 neuspjesna pokusaja nisu nam dali nikakav razlog zasto nije uspjelo. A sve u savrsenom redu,kako je nas stari doktor rekao skolski..al eto tako je kako je,odlucili smo za novu kliniku. Tako da planiramo negdje u 7 mjesecu poceti sa novim postupkom. Zelim svima puno snage i uspjeha. Lijep pozdrav i cestitke onima koje su trudne❤

U kojoj si klinici bila? U koju sasa ides? 

ziki80
    15. Lipanj 2020. 10:41

Analukačević ja sam kod dr. Lane Škrgatic u Petrovoj

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.