Zdralica27 sretno
Anna20 to je potpuno normalno, meni cak na pismu koje sam dobila nakon transfera pise da dio iscuri i da je bez obriza na to dovoljan dio ostao.
Mene je 4dnt, sinoc su me probudili bolivi poput menstrualnih i plus uz to nekako su i crijeva bila uznemirena, eh sad se samo nadam da su to implatacijski grcevi. A u wc idem i ja vako malo, najvise kad legnem i hocu da spavam, ali to je od progesterona jer je on diuretik.
Ziki80 svakako je bolje sto duze izdrzati ne raditi test.
Hvala... mene vec uhvatila panika... nisu mi nist rekli, samo to stavljaj i to je to... sad mi malo lakse😉
Anna20 samo se ne sikirati 😊
Nego sam vas htjela pitati jeste li vi uzele slobodno s posla ili bolovanje ili nastavile raditi?
Ja nisam radila izmedju aspiracije i transfera koji je bio u petak, pa sam preko vikenda odmorila i u pon isla raditi i cijelo vrijeme radim i kod kuce sve radim, samo ne dizem nista tesko. Na poslu sam u uredu i nije stresno. A ja te testove radim vec tri dana i znam da je prerano, ali eto. Meni bi po pravilu danas trebala doci menga. Dobro jos sat i pol i sve cu znati, uopce se ne mogu skoncentrirati na posao od uzbudjenja.
A ti utrici i meni malo iscure zato stalno nosim dnevni ulozak. Cak sam imala 8 i 9dnt neki bijeli iscjedak, sada je sve suho.
Anna20 samo se ne sikirati 😊
Nego sam vas htjela pitati jeste li vi uzele slobodno s posla ili bolovanje ili nastavile raditi?
Uzela sam bolovanje jer mi na nalazu pise da se preporuca mirovanje... a i lakse mi doma cekat neg da me tam isputuju sta i kako i gledaju sa sazaljenjem... kad sam rekla na poslu da idem na potpomognutu, a morala sam rec zbog tog sto sam svaki drugi dan bila na bolovanju zbog pregleda i ostalog, gledali su me ko da cu umrjet za 5 dana... uzas... tak da je bolje doma🤗🤗
Ja nisam radila izmedju aspiracije i transfera koji je bio u petak, pa sam preko vikenda odmorila i u pon isla raditi i cijelo vrijeme radim i kod kuce sve radim, samo ne dizem nista tesko. Na poslu sam u uredu i nije stresno. A ja te testove radim vec tri dana i znam da je prerano, ali eto. Meni bi po pravilu danas trebala doci menga. Dobro jos sat i pol i sve cu znati, uopce se ne mogu skoncentrirati na posao od uzbudjenja.
Drzim fige... sretno🤗🤗🤩🤩
Meni su na poslu bas podrska. I to mi puno znaci. Evo svi cekaju sa mnom da me nazovu iz lab sa rezultatima cak i decki. 😂
Evo zvali. Beta 0.100. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Zao mi je... al ne gubi nadu... hrabro dalje
Evo zvali. Beta 0.100. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Zao mi je bas, ali nema predavanja, slijedeci put su ti vece sanse za 50%. Drzi se ❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji