Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Amna35
    12. Lipanj 2020. 10:33

Sinoc su me opet probudili ti ko menstrualni ili implatacijski grcevi, ko ce znati. Test jutros 6dnt negativan.
    Ako i suzra bude negativan, vjerovatno nije uspjelo, jer bi trebo ovaj osjetljivi test vec pokazati6,7 dnt blastociste 😔

• NATALIE0407
    12. Lipanj 2020. 10:55

analukačević

Moj muž nebi to pio doktor nam to nije ništa govorio.da mladismo ali smo u braku 10 godina ja sam se udala jako mlada i tek smo krenili nakon 3 godine braka doktoru nismo prije pa se malo i kajem što nismo odma al i odustajali smo.od toga svega.a sad zadnje tri godine stalno idemo i nećemo nikad odustati dok nam se naš san neostvari.ali sigurna sam da će nam se ostvariti. Barem jednom.ima danas jako buno bračni parova problem sa tim.ali što je kod moga muža ta dijagnoza da i sa takom dijagnozom ostvari ivf.sretno svima❤❤😘😘

Raspitaj se za te tablete odmoc nece sigurno imam poznanike koji su imali isti problem i nakon uzimanja ti tableta bavio se malo Sportom i  ostavio cigareta. dobili su dvoje djece prirodnim putem . Te tablete su potakle da se spermici pokrenu i vise se proizvode i postanu pokretniji. 

• NATALIE0407
    12. Lipanj 2020. 11:29

analukačević

Cure dali je od vas netko primao hormonske inekcije godal125.ja sam te ja mislim da su mi te bile preslabe.da će mi sad u 9mj davati jaču dozu pozdav sretno svima u ivf.postupku i davamse ostvare želje i meni da se ostvari to već čekam 10 godina.valdaće se to jednom ostvarit😊

Ja sam u provom pokusaju primala gonal 125 i postepeno ga smanjivala i sve je bilo ok.

• Amna35
    13. Lipanj 2020. 11:01

Na mom testu se jutros vidi malo sjene plusa, molim Boga da je to to, a imala sam i na toaletnom papiru malo sukrvice. Ne smijem se prerano radovati, a valja docekati utorak, poludit cu. Djevojke vama sretno od srca. ❤

• Amna35
    13. Lipanj 2020. 14:07

I nazalost procurila sam, 6 dana prije vremena 😥

• Leptirica 90🦋
    13. Lipanj 2020. 15:59

Baš mi je žao.negubi nadu.😔😔😔i meni je bilo teško i plaksla sam ali meni je prvo išo smeđi iscjedak pa onda sukrvica.a sad idem ponovo u 9 mj.sretno svima nadam se da će nam sad uspjeti❤❤😗😗

Azospermia

• Amna35
    13. Lipanj 2020. 17:30

Da, i meni bas tako pocela, a sad bas bas ko nikad cini mi se. Imam jednu zamrznutu sto mi uliva nadu malo, pa cu odmah krenuti s njom, nadam se oko 1.7. novom transferu, eh ako ni to ne uspije, jel zna neka od vas koliko se mora cekati do nove stimulacije, nesto sam cula cak 6-8 mkeseci dok se tijelo odmori?

ziki80
    13. Lipanj 2020. 17:58

Bok cure
    Danas mi je 12 dnt ( 1.6. Vratili 2 trodnevne mrvice)
    Od jutros imam smeckasti iscjedal al samo kad se obrisem , a na dnevnom ulosku zna bit lagano smeckasto pomjesano sa utricim ( ispricavam se ne opisu )
    Zvala sam petrovu i kazu da je to moguce zbog utrica i da prema planu dodem vadit betu u pon
    Mene sad frka da nije nesto u redu..
    Inace ovo mi je prvi put i novo mi je sve to pa mozda pusem i na hladno al jbg…
    Jel imala koja od vas nesto slicno

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

• Amna35
    13. Lipanj 2020. 19:23

ziki80

Bok cure
    Danas mi je 12 dnt ( 1.6. Vratili 2 trodnevne mrvice)
    Od jutros imam smeckasti iscjedal al samo kad se obrisem , a na dnevnom ulosku zna bit lagano smeckasto pomjesano sa utricim ( ispricavam se ne opisu )
    Zvala sam petrovu i kazu da je to moguce zbog utrica i da prema planu dodem vadit betu u pon
    Mene sad frka da nije nesto u redu..
    Inace ovo mi je prvi put i novo mi je sve to pa mozda pusem i na hladno al jbg…
    Jel imala koja od vas nesto slicno

To moze biti bas dobar znak jer ti je bas vrijeme za implatacijsko krvarenje. Drzim fige, javi nam betu. 

ziki80
    13. Lipanj 2020. 19:51

Amna35 tnx 😘😘🤞🤞

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.